Σε ποιο δέντρο αναφέρεσαι φίλε?Φθιώτιδα σήμερα ενα κοπαδάκι εφτά πουλιών και ένα μοναχικό πουλί που πέρασαν όλα εκτός βολής! Από τσίχλες πολύ χλιαρό μπάσιμο αλλά δεν σήκωσα τουφέκι! Τελικός απολογισμός μία καρακάξα!
Από βελάνι ελάχιστο!!!
Να σου κρατησω καρτερι??? Θα ειμαι εκει απο αυριο!!!! Θα με αναγνωρισεις απο το τροχοσπιτο!!!! Ως επαγγελματιας μαγειρας που ειμαι ασε τα ψησιματα για εμενα,εσυ γεμιζε τα ποτηρια!!!Απο ερχομενη πεμπτη μεχρι κυριακη θα βρησκωμε γραμμενη οξυα για κ@ριολες.....οποιος φιλος θελει μπορει να με επησκεφτη ....κερναω κρασακι και προβατομε ξυλο οξυας........
![]()
Ουτε εγω εχω εμπειρια..αλλά από τα λίγα κοπάδια που θα δω κάθε Οκτώβρη εχω δει ότι αν το κοπάδι πετάει γρήγορα σε ευθεία πορεία κ ακάλυπτος να είναι κάποιος θα περάσει από πάνω του..Εγώ στην περασματιαρικη Φάσσα έχω δει ακριβώς το αντίθετο από κει που το έχει βάλει σκοπό θα περάσει ο κόσμος να χαλασει!Προσωπική άποψη από την πολύ μικρή εμπειρία μου!
Ακαλυπτος δεν θα περασει ποτε απο πανω σου!!!! Στα καρτερια κρυβουμε ακομα και τους καλυκες γιατι γυαλιζουν!!! Η κ@ριολ@ βλεπει σαν πουτ@ν@......χαχαχαΟυτε εγω εχω εμπειρια..αλλά από τα λίγα κοπάδια που θα δω κάθε Οκτώβρη εχω δει ότι αν το κοπάδι πετάει γρήγορα σε ευθεία πορεία κ ακάλυπτος να είναι κάποιος θα περάσει από πάνω του..
Αν πετάνε πιο αργά είναι πολύ πιο επιφυλακτικά κ στρίβουν γιο πλάκα από μακριά..
set up φωτοβολίδα για τις 40+μέτρα .....αντε να ετημαζομαστε για αυριο![]()
συμβαίνει κ αυτο .έχουν κ οι κανόνες τις εξαιρεσης τους..Ακαλυπτος δεν θα περασει ποτε απο πανω σου!!!!
Η κ@ριολ@ βλεπει σαν πουτ@ν@......χαχαχα
Εχω δει με τα ματια μου να παιρνει 7 πουλια σε μπουλουκι που επεσε κυριολεκτικα πανω του στο ξημερωμα και "μπαλιασε" απο την τρομαρα του στα 10 μετρα!!!!!!!!Έτσι από περιέργεια..με μια τριαρα σε ένα βαρβατο κ βολικό κοπάδι πόσα πουλιά εχετε δει να πεφτουν η εχετε ακούσει από αλλους..να λένε την αλήθεια βέβαια..
Εγω ουτε τα ματια μου δεν κουναω και παρακαλαω να με καβαλησουνσυμβαίνει κ αυτο .έχουν κ οι κανόνες τις εξαιρεσης τους..
Δεν υπάρχει καμια αμφιβολία περί τούτου..![]()
psb2 1,85x33 Z2M18 no6 nikelset up φωτοβολίδα για τις 40+μέτρα .....