Τωρα το απόγευμα στα καλαμποκια δεν είδα ούτε μια ξεκολιαρα....
Κάπου θα γ@μιουντ@! Δεν εξηγείται αλλιώς!![]()
Είστε πολύ αισχροί εσείς οι Αρτινοι και οι Πρεβεζιάνοι.

Και το κερασάκι της λατρείας!! ΧαχαχαχαΕίστε πολύ αισχροί εσείς οι Αρτινοι και οι Πρεβεζιάνοι.![]()
Προσωπικά ποτέ δεν βρίζω τα θεία αλλά έχω ένα σκάσμο ιδέες για το τι βρισιδι θα φάνε οι κ@ριολε$Να πάτε και οι τρεις μαζί για φάσες ρε, όποιος περνάει σε απόσταση 500 μέτρων θα ακούει χριστοπαναγίες.
Μπράβο για τις επιτυχίες σας παιδιά, συνεχίστε έτσι δυναμικά.
Αμάν αυτός ο ρατσισμός.Λοιπόν μάγκες το πουλί σε μέγεθος είναι πολύ μεγάλο.....και ειναι γεματο λίπος......
Προσωπικά ποτέ δεν βρίζω τα θεία αλλά έχω ένα σκάσμο ιδέες για το τι βρισιδι θα φάνε οι κ@ριολε$
Εχουμε πολλους χαρακτηρισμους για τις κυριες αλλα θα σταθω στο πουλια του διαβολου...σημερα που ημουν για τσιχλες πηρα και 3 περκορσο νο6 μαζι μπας και περασει κανενα διαολοπουλι, πηγα μετα τη δουλεια και φορουσα μια αθλητικη φορμα και την ζακετα πενταγκον απο πανω. Ειχα τα τσιχλοφυσιγγα σε μια σακουλα και μερικα στις τσεπες της ζακετας και τα περκορσο στη μια τσεπη της φορμας αλλα επειδη φοβηθηκα μη μου πεσουν καποια στιγμη τα εριξα κι αυτα στη σακουλα. Κατα τις 8:40 τουφεκαω μια τσιχλα πολυ ψηλα και της εκανα αερα, κατι βλεπω αριστερα μου να αλλαζει πορεια κοιταω και ειναι πεντε φασσες οι οποιες ερχονταν αριστερα και απο πισω μου και αν δεν εριχνα στην τσιχλα θα τις μπαρουτιαζα βαρια στα 30 μετρα. Αλλαζουν πορεια και περναν ανοιχτα και απο αποσταση, κρυβομαι σε ενα πευκο και ψαχνω να βρω τα 6αρια να τις καπνισω, πουθενα τα 6αρια αφου πριν 5 λεπτα τα ειχα ριξει στη σακουλα, ριχνω κατι βρισιδια και τις τουφεκαω στα 60 μετρα με τα 8αρια δυο τουφεκιες, η μια πηρε σκαγια σιγουρα αλλα δεν επεσε και ουτε μπορουσα να δω την πορεια της αν χαμηλωσε μετα. Ριχνω παλι τα διαολια μου και λεω δεν βαριεσαι σιγα μη κατσω να σκασω, μετα βαραω μια κουρουνα και περναν ξανα απο το ιδιο σημειο αλλα αναποδα και ηταν τρεις αυτη τη φορα, λεω εχε γουστο να επεσαν απο τα 8αρια τοσο μακρια. Μαλλον δεν θα το μαθω ποτε τελικα, αλλα παντα κανουν εμφανιση οταν δεν πρεπει οι ρουφιανες![]()
Θα ασχοληθω μαζι τους απο Νοεμβρη και μετα, θα φανε καλο ξεφτουριασμα παλιΕίναι και καριόλες αλλά είναι και και ζηλιάρες ρε φιλε. Δεν γουστάρουν να ασχολείσαι με άλλες ,όπως με τις τσίχλες δηλαδή και γι αυτό σε τιμωρούν.![]()
Και μόνο που το λες ,είσαι πολύ ωραίος !Απο ερχομενη πεμπτη μεχρι κυριακη θα βρησκωμε γραμμενη οξυα για κ@ριολες.....οποιος φιλος θελει μπορει να με επησκεφτη ....κερναω κρασακι και προβατομε ξυλο οξυας........
![]()
ΔημήτρηΕίναι και καριόλες αλλά είναι και και ζηλιάρες ρε φιλε. Δεν γουστάρουν να ασχολείσαι με άλλες ,όπως με τις τσίχλες δηλαδή και γι αυτό σε τιμωρούν.![]()
Είσαι μεγάλος παίχτης!Καλή διασκέδαση να έχεις!Απο ερχομενη πεμπτη μεχρι κυριακη θα βρησκωμε γραμμενη οξυα για κ@ριολες.....οποιος φιλος θελει μπορει να με επησκεφτη ....κερναω κρασακι και προβατομε ξυλο οξυας........
![]()
Δημήτρη
Έχεις ....ρέντα ρε φίλε
Δεν γράφω οτι το "τερμάτισες" γιατί ...σου εχω εμπιστοσύνη πως έχεις πολλά κεφάλαια να γράψεις ακομη.
Και εισαι και μικρός,
άρα θα γίνεις και σοφότερος![]()