Το επιβεβαιωνωΠέρα από την χθεσινή διαίσθηση και τα "όνειρα" που είδα,σήμερα έμαθα για αρκετά πουλιά σε διάφορα μέρη .
Εκτός απο τα δικά μου .![]()
Κλασικά πράγματα δηλαδη!!Πέρα από την χθεσινή διαίσθηση και τα "όνειρα" που είδα,σήμερα έμαθα για αρκετά πουλιά σε διάφορα μέρη .
Εκτός απο τα δικά μου .![]()
από τα λίγα κοπάδια που θα δω κάθε Οκτώβρη εχω δει ότι αν το κοπάδι πετάει γρήγορα σε ευθεία πορεία κ ακάλυπτος να είναι κάποιος θα περάσει από πάνω του..
Αυτό έλειπε.Και σήμερα στο φασσοκάρτερο, ούτε μία δεν είδα μέχρι τις 12:00...!
Πλάκα - πλάκα, μόνο στις 19 του μηνός έγινε κάτι αξιόλογο, τις υπόλοιπες ημέρες, από 11/10 έως και σήμερα 21/10, (σχεδόν) τίποτα...!
Ας ελπίζω, να είναι πίσω ακόμη τα πουλιά, μπας και χουφτώσω μερικές τις επόμενες ημέρες, που είναι και οι "κλασικές" άλλωστε...!
Πάντως, δεν χάνω την επιμονή και υπόμονή μου...!!!
Και προς στιγμή νόμισα οτι τις βάρεσες εσύ .....
Και προς στιγμή νόμισα οτι τις βάρεσες εσύ .....![]()
Θυμήθηκες κάτι? Μην τα γυρνάς!!!με μια απλή es100 και ένα απλό τσοκ ούτε φρένου ούτε χειρόφρενου
ααααααααααααχ όταν έχει πουλιά όλοι βαρούνε![]()
Τιμιότατο όπλο, χωρις παιδικές αθένειες, χωρις κλικ, χωρις εμπλοκες, δοκιμασμενο σε ολα τα θηραματα και με 3 εκατοστα κώννο σε αντίθεση με τα άλλα μπενέλλι με μόλις 1,5 κώννο. Την ίδια γεωμετρία κάννης έχει και η bellmonte 2.
ααααααααααααχ όταν έχει πουλιά όλοι βαρούνε![]()
κι εδώ υπάρχουν Νίκο αλλά έχουν αλλάξει κάποια πραγματαΕκεί η φάσσα, είναι όπως είν' εδώ η τσίχλα...!!! Μακάρι να 'ταν κι εδώ έτσι...!!! Τότες, θα βάραγε φάσσες κι η "κουτσή Μαρία"...!!!
Τελικά σημερα πέσανε οι πρώτες αλοδαπές!!! Δυστυχώς ειχαμε λάθος καρτέρι στην αρχή, νομίζαμε οτι θα ερθουν σε συγκεκριμένες βελανιδιές για φαγητο(εκει τις ειδαμε χθες) αλλα τελικά τις βλέπαμε να προσπερνάνε και να βουτάνε σε μια συγκεκριμένη ρεματια,
Πηγαμε εκει τελικα κατα τις 9+ και ηταν ολες μεσα, γυρω στα 80-100 πουλιά, δεν τις πειράξαμε, πηγαμε εκει που περνάγανε για να πανε εκει και ειπαμε να κατσουμε μπας και εμεινε καμια πισω, τελικά 2 περασανε σε εμένα και τις κράτησα. Το απογευμα βρηκαμε αλλα 2 κοπάδια που περναν σβάρνα οτι υπήρχε μπροστά τους, δεν πλησιαζοντουσαν με τιποτα και αλλαζαν βοσκη για πλακα, αλλα με το που πεταγαν 300 μετρα ξαναπεφταν για φαι...δεν τις τουφεκίσαμε, και ελπίζω να μείνουν, 6:30 αρχισε και μια καλη βροχή που ελπίζω να τις μπλοκάρει κανα 2 μερες...
![]()
Μπράβο Ηλία, πολυ ωραίος!Τελικά σημερα πέσανε οι πρώτες αλοδαπές!!! Δυστυχώς ειχαμε λάθος καρτέρι στην αρχή, νομίζαμε οτι θα ερθουν σε συγκεκριμένες βελανιδιές για φαγητο(εκει τις ειδαμε χθες) αλλα τελικά τις βλέπαμε να προσπερνάνε και να βουτάνε σε μια συγκεκριμένη ρεματια,
Πηγαμε εκει τελικα κατα τις 9+ και ηταν ολες μεσα, γυρω στα 80-100 πουλιά, δεν τις πειράξαμε, πηγαμε εκει που περνάγανε για να πανε εκει και ειπαμε να κατσουμε μπας και εμεινε καμια πισω, τελικά 2 περασανε σε εμένα και τις κράτησα. Το απογευμα βρηκαμε αλλα 2 κοπάδια που περναν σβάρνα οτι υπήρχε μπροστά τους, δεν πλησιαζοντουσαν με τιποτα και αλλαζαν βοσκη για πλακα, αλλα με το που πεταγαν 300 μετρα ξαναπεφταν για φαι...δεν τις τουφεκίσαμε, και ελπίζω να μείνουν, 6:30 αρχισε και μια καλη βροχή που ελπίζω να τις μπλοκάρει κανα 2 μερες...
![]()
Άρχισες το τσεκούρεμα βλέπω .Τελικά σημερα πέσανε οι πρώτες αλοδαπές!!! Δυστυχώς ειχαμε λάθος καρτέρι στην αρχή, νομίζαμε οτι θα ερθουν σε συγκεκριμένες βελανιδιές για φαγητο(εκει τις ειδαμε χθες) αλλα τελικά τις βλέπαμε να προσπερνάνε και να βουτάνε σε μια συγκεκριμένη ρεματια,
![]()