Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σήμερα ντουφεκισα 2 και τους έκανα αερα....
Το πρωτο ηρθε απο πίσω μου και καλιασε την ώρα που με είχε πάρει τηλέφωνο η γυναίκα και το δεύτερο αφου είχε φάει ήδη 6 ερχόταν σαν κομήτης!
Πέρασμα δεν είχε, πουλιά πιασμενα!

Καλημέρα σύντροφοι!
Λαυρεωτική.....όπως έγραψε και ο Birdy.... κάτι έγινε! Νομίζω πως επιβάλεται πλέον να είσαι κάθε μέρα στο καρτέρι...αν θες να τα δείς.
Πολύς κόσμος ρε παιδιά...κάθε φορά και περισσότεροι! Εντάξει δεν λέω...χωράει κόσμο ο τόπος...αλλά αυτό το να περπατάς....μπας και περάσει κανένα από επάνω σου...είναι αστείο!! Νομίζω ότι θα αλλάξω τροπάριο...και θα κάθομαι χαμηλά...ξέρετε...καρεκλάκι...καφεδάκι...και άμα περάσει πέρασε!!
Ορτύκι....γίοκ και σήμερα!
οταν λες κατι εγινε ποσα πουλια ειδες?

Καλημέρα σύντροφοι!
Λαυρεωτική.....όπως έγραψε και ο Birdy.... κάτι έγινε! Νομίζω πως επιβάλεται πλέον να είσαι κάθε μέρα στο καρτέρι...αν θες να τα δείς.
Πολύς κόσμος ρε παιδιά...κάθε φορά και περισσότεροι! Εντάξει δεν λέω...χωράει κόσμο ο τόπος...αλλά αυτό το να περπατάς....μπας και περάσει κανένα από επάνω σου...είναι αστείο!! Νομίζω ότι θα αλλάξω τροπάριο...και θα κάθομαι χαμηλά...ξέρετε...καρεκλάκι...καφεδάκι...και άμα περάσει πέρασε!!
Ορτύκι....γίοκ και σήμερα!
Εγώ σκέψου χαμηλά καθόμουν. Κατ' αρχήν το καρτερακι μου ήταν πιασμενο από αυτοκίνητο (!). Πήγα πιο πέρα και περικυκλώθηκα. Μετά έφυγα από κει πήγα αλλού. Δεν είχε που να κάτσεις. Δεν είναι κυνήγι αυτό αλλά τι να κάνεις, να μην πας καθόλου δε γίνεται.

Καλημέρα από χανια...ξυπνώντας το πρωί με μπουμπουνιτα είπα εδώ είμαστε...φτάνουμε καρτέρι ..Μέχρι της 8:00 είδα 2 με 3 μετά το χάος από βροχή και φύγαμε...μπασιμο δεν είχε...λέτε το μεσημέρι αν κοπάσει η βροχή να έχει πουλιά ελπίζοντας πάντα ότι από βραδυς τα είχε κλείσει ο καιρός? Λέω εγώ τώρα..
Αν μπορείς πήγαινε το απόγευμα, έχουν γίνει περάσματα και τα απογεύματα, συνήθως μετά από μπουρινια και συνήθως δεν τα βλέπει κανένας. Όπως έχουμε πει το τρυγόνι είναι λαχείο αλλά αν σου κάτσει δεν το ξεχνάς ποτέ.

Σπάτα σήμερα δύο πέρασαν,,,,το ένα από τα δεξιά μου μαγκιόρικα ούτε κιχ δεν έκανα χάθηκε στο πευκα,αν το έβλεπα με το που έβγαινε από την χούνη "ίσως" το προλάβαινα,,,το άλλο από τον φίλο σε καλό ύψος μαξ 25 μέτρα,ενώ του φώναξα όμως γιατί του ήρθε από πίσω τον καβάλησε αστραπιαία και χάθηκε και αυτό σε μια σειρά από πεύκα που είχε μπροστά του

όλα τα ωραία συμβαίνουν όταν
- χαζευεις,,,κοινώς κοιμάσαι όρθιος
- κάνεις την ανάγκη σου ( χοντρό/ψιλό αχαχα )
- μιλάς κινητό
- πίνεις νερό
- πας λίγο πιο εκεί να τσεκάρεις το μέρος
- παίζεις με το κλείστρο ή τα φυσίγγια

ή είσαι γκαντεμογαμοσαυρος

όλα τα ωραία συμβαίνουν όταν
- χαζευεις,,,κοινώς κοιμάσαι όρθιος
- κάνεις την ανάγκη σου ( χοντρό/ψιλό αχαχα )
- μιλάς κινητό
- πίνεις νερό
- πας λίγο πιο εκεί να τσεκάρεις το μέρος
- παίζεις με το κλείστρο ή τα φυσίγγια

Σωστά!!
Να συμπληρώσω..
- Όταν ανάβεις/στρίβεις τσιγάρο

Πηγα κι εγω σημερα αλλα το μαλακισα το θεμα, πηγα στις 7:30 εκει που ειχα δει 3-4 φασσες και καθομαι κατω αραχτος, μολις παει 8 παρα ερχεται ενας να κανει καταστροφεα, τη τυχη μου λεω φευγω κι παω στην πισω μερια που ειναι καλο μερος κι εκει και στις 8 ερχονται δυο για κλαδεμα με τα αλυσιπριονα. Ενταξει λεω ωραια ξεκινησαμε, φευγω να παω για κανενα τρυγονι, περναω απο ενα οργωμα γεματο κουρουνες,σας μαμησα λεω τωρα...αφηνω το αμαξι σε ενα περιβολι και επειδη σιγουρα θα τουφεκαγα μακρια βαζω μεσα ενα souper caccia 6/4 και 2 condor no5, οπως πηγαινα για το οργωμα ακουω να ξεκλαρωνει ενα πουλι μεχρι να δω τι και πως περναει τραβερσα δεξια μου πολυ χαμηλα και μακρια ενα τρυγονι, προλαβα να ριξω ενα αλλα εμεινα πισω στην προσκοπευση. Δεν βαριεσαι λεω, ξανα πισω στο αμαξι και παω λιγο πιο κατω που κραταει τρυγονια, εφυγαν τελικα 4 αλλα ηταν 70+ μετρα και απλα τους εριξα ενα βρισιδι, τελικα περναει μια κουρουνα και επεσε ξερη με speed no6, απ τη τουφεκια περναει κι ενα τρυγονι σαν F16 πανω απ το κεφαλι μου με μηδεν περιθωρια αντιδρασης. Του εριξα ενα μεσα απο μια ελια αλλα ηταν αρσενικο...αν εριξα διαολια σημερα...ξανα παλι πισω βαραω αλλη μια κουρουνα αρκετα μακρια με speed no6 παλι και φευγοντας βλεπω μια καρακαξα πανω σε ενα ξερο.Μετραω με το αποστασιομετρο 70 μετρα, βαζω ενα speed no6 παλι και στηριζω το οπλο στον ουρανο μπαμ η ρεμι και κατω η καρακαξα, ελα ρε λεω θα τρελαθουμε τελειως??? Ετυχε;; πετυχε;;; δεν βαριεσαι ηταν απολαυση παντως σε τετοια αποσταση να πεσει ξερη η καρακαξα.

Αν μπορείς πήγαινε το απόγευμα, έχουν γίνει περάσματα και τα απογεύματα, συνήθως μετά από μπουρινια και συνήθως δεν τα βλέπει κανένας. Όπως έχουμε πει το τρυγόνι είναι λαχείο αλλά αν σου κάτσει δεν το ξεχνάς ποτέ.
Θα πάω μι βόλτα έτσι για μου φύγει η απορία να δω τι παίζει...

Αργησα λιγο...απο κινα ειναι και το δικο μου 90 ευρω πριν δυο η τρια χρονια
WxhtaLw.jpg
LDzGzl3.jpg

πάλι οι σχιστομάτηδες μας πήραν €85 ,,,order done,,,τα υπόλοιπα όταν έρθει σε 10-15 μέρες μη χαλάμε και το θέμα
Αντε καλες μετρησεις, παιζουν τρυγονακια ακομα αλλα θα παω νυχτα για δουλεια και πρεπει να κοιμηθω, εκεινη η τραβερσα που εχασα σημερα ηταν μαχαιρια στην καρδια....sarcastic. με βλεπω αυριο που θα σχολασω στις 6:00 να παω να παρω το αιμα μου πισω. Αφου ξημερωσει βεβαια γιατι μπορει να φαω κανενα 8βολο, κανουν παρτυ τα γουρουνια εκει περα και μερικοι εξυπνοι μαζι τους;)

Λιγοτερα τα πουλια σημερα απο οτι περιμενα στον νομο Ηλείας απλα τα χθεσινα αστραποβροντα με ειχαν λιγο προιδεασει παρολα αυτα μετα τις 8:30 μπηκαν λιγα σμαρια απο την θαλασσα κι εγινε λιγο παιχνιδι!!! Αυτα απο εμενα

Λιγοτερα τα πουλια σημερα απο οτι περιμενα στον νομο Ηλείας απλα τα χθεσινα αστραποβροντα με ειχαν λιγο προιδεασει παρολα αυτα μετα τις 8:30 μπηκαν λιγα σμαρια απο την θαλασσα κι εγινε λιγο παιχνιδι!!! Αυτα απο εμενα

Πολύ ωραίος!

Μπραβο Δημητρη εκανες παιχνιδι

Status
Not open for further replies.
Back