οταν λες κατι εγινε ποσα πουλια ειδες?Καλημέρα σύντροφοι!
Λαυρεωτική.....όπως έγραψε και ο Birdy.... κάτι έγινε! Νομίζω πως επιβάλεται πλέον να είσαι κάθε μέρα στο καρτέρι...αν θες να τα δείς.
Πολύς κόσμος ρε παιδιά...κάθε φορά και περισσότεροι! Εντάξει δεν λέω...χωράει κόσμο ο τόπος...αλλά αυτό το να περπατάς....μπας και περάσει κανένα από επάνω σου...είναι αστείο!! Νομίζω ότι θα αλλάξω τροπάριο...και θα κάθομαι χαμηλά...ξέρετε...καρεκλάκι...καφεδάκι...και άμα περάσει πέρασε!!
Ορτύκι....γίοκ και σήμερα!
Εγώ σκέψου χαμηλά καθόμουν. Κατ' αρχήν το καρτερακι μου ήταν πιασμενο από αυτοκίνητο (!). Πήγα πιο πέρα και περικυκλώθηκα. Μετά έφυγα από κει πήγα αλλού. Δεν είχε που να κάτσεις. Δεν είναι κυνήγι αυτό αλλά τι να κάνεις, να μην πας καθόλου δε γίνεται.Καλημέρα σύντροφοι!
Λαυρεωτική.....όπως έγραψε και ο Birdy.... κάτι έγινε! Νομίζω πως επιβάλεται πλέον να είσαι κάθε μέρα στο καρτέρι...αν θες να τα δείς.
Πολύς κόσμος ρε παιδιά...κάθε φορά και περισσότεροι! Εντάξει δεν λέω...χωράει κόσμο ο τόπος...αλλά αυτό το να περπατάς....μπας και περάσει κανένα από επάνω σου...είναι αστείο!! Νομίζω ότι θα αλλάξω τροπάριο...και θα κάθομαι χαμηλά...ξέρετε...καρεκλάκι...καφεδάκι...και άμα περάσει πέρασε!!
Ορτύκι....γίοκ και σήμερα!
Το πρωτο ηρθε απο πίσω μου και καλιασε την ώρα που με είχε πάρει τηλέφωνο η γυναίκα
οταν λες κατι εγινε ποσα πουλια ειδες?
Για να κρατα το αίμα σε χοχλο!αυτό ρε παιδιά , γιατί γίνεται συνέχεια , ........ μα συνέχεια όμως.
αφού εγώ μόλις με παίρνει τηλ. κοιτάω ψηλά.
Αν μπορείς πήγαινε το απόγευμα, έχουν γίνει περάσματα και τα απογεύματα, συνήθως μετά από μπουρινια και συνήθως δεν τα βλέπει κανένας. Όπως έχουμε πει το τρυγόνι είναι λαχείο αλλά αν σου κάτσει δεν το ξεχνάς ποτέ.Καλημέρα από χανια...ξυπνώντας το πρωί με μπουμπουνιτα είπα εδώ είμαστε...φτάνουμε καρτέρι ..Μέχρι της 8:00 είδα 2 με 3 μετά το χάος από βροχή και φύγαμε...μπασιμο δεν είχε...λέτε το μεσημέρι αν κοπάσει η βροχή να έχει πουλιά ελπίζοντας πάντα ότι από βραδυς τα είχε κλείσει ο καιρός? Λέω εγώ τώρα..
όλα τα ωραία συμβαίνουν όταν
- χαζευεις,,,κοινώς κοιμάσαι όρθιος
- κάνεις την ανάγκη σου ( χοντρό/ψιλό αχαχα )
- μιλάς κινητό
- πίνεις νερό
- πας λίγο πιο εκεί να τσεκάρεις το μέρος
- παίζεις με το κλείστρο ή τα φυσίγγια
Θα πάω μι βόλτα έτσι για μου φύγει η απορία να δω τι παίζει...Αν μπορείς πήγαινε το απόγευμα, έχουν γίνει περάσματα και τα απογεύματα, συνήθως μετά από μπουρινια και συνήθως δεν τα βλέπει κανένας. Όπως έχουμε πει το τρυγόνι είναι λαχείο αλλά αν σου κάτσει δεν το ξεχνάς ποτέ.
Αντε καλες μετρησεις, παιζουν τρυγονακια ακομα αλλα θα παω νυχτα για δουλεια και πρεπει να κοιμηθω, εκεινη η τραβερσα που εχασα σημερα ηταν μαχαιρια στην καρδια...πάλι οι σχιστομάτηδες μας πήραν €85 ,,,order done,,,τα υπόλοιπα όταν έρθει σε 10-15 μέρες μη χαλάμε και το θέμα
Πολύ ωραίος!
Μπραβο Δημητρη εκανες παιχνιδι
Δημήτρη γιατί σε προβληματισε; Ρωτάω για να μάθω γιατι πρώτη χρονιά ασχολούμαι με το τρυγονι!
Κατι που με προβληματισε λιγο ειναι οτι τα πρωινα πουλια ηταν ολα πιτσουνια