Δεν ζυγώνουν, τελειώνουν!!
Και τα δύο...!
Δεν ζυγώνουν, τελειώνουν!!
το μπεκατσινι
Όχι ρε 28η Οκτωβρίου καλύτερα που θα είμαι και εγώ στα καρτεριαΚοιτάξτε, μένει σίγουρα άλλο ένα καλό πέρασμα μεταξύ 23/9 και 28/9, με περιμένουν να γυρίσω χωριό τα ατιμούλια μου![]()
εγω πηγαινω 2 ωρες νωριτερα απο την δυση του ηλιου οποτε κ να ειναι αυτηΚαλημέρα συντρόφια!
Επιτρέψτε μου να σας ρωτήσω κάτι πολύ απλό/απλοϊκό: αυτή την εποχή (που ο ήλιος βασιλεύει 19:45), περίπου τι ώρα ξεκινάτε το απογευματινό καρτέρι...; Και πότε, περίπου, αρχίζει η διέλευση των τρυγόνων...;
Από περιέργεια, περισσότερο, ρωτώ, καθώς σ' αυτό το κυνήγι είμαι σχετικά νέος... Πρώτη χρονιά εφέτος τα κυνηγώ συστηματικά (ευτυχώς με σχετική επιτυχία, τηρουμένων των αναλογιών βέβαια...)
Εγώ πάντως, το πιάνω το πόστο μου κατά τις 18:00 και το πρώτο πουλί σχεδόν πάντα το έβλεπα από τις 18:30 περίπου και ύστερα...
Σας ευχαριστώ!
Καλημέρα συντρόφια!
Επιτρέψτε μου να σας ρωτήσω κάτι πολύ απλό/απλοϊκό: αυτή την εποχή (που ο ήλιος βασιλεύει 19:45), περίπου τι ώρα ξεκινάτε το απογευματινό καρτέρι...; Και πότε, περίπου, αρχίζει η διέλευση των τρυγόνων...;
Από περιέργεια, περισσότερο, ρωτώ, καθώς σ' αυτό το κυνήγι είμαι σχετικά νέος... Πρώτη χρονιά εφέτος τα κυνηγώ συστηματικά (ευτυχώς με σχετική επιτυχία, τηρουμένων των αναλογιών βέβαια...)
Εγώ πάντως, το πιάνω το πόστο μου κατά τις 18:00 και το πρώτο πουλί σχεδόν πάντα το έβλεπα από τις 18:30 περίπου και ύστερα...
Σας ευχαριστώ!
Νικολα και εγω τις 4 ξεκιναω για το απογευματινό....Καλημέρα συντρόφια!
Σας ευχαριστώ!
Καλημέρα συντρόφια!
Σας ευχαριστώ!
Καλημέρα από χανια...ξυπνώντας το πρωί με μπουμπουνιτα είπα εδώ είμαστε...φτάνουμε καρτέρι ..Μέχρι της 8:00 είδα 2 με 3 μετά το χάος από βροχή και φύγαμε...μπασιμο δεν είχε...λέτε το μεσημέρι αν κοπάσει η βροχή να έχει πουλιά ελπίζοντας πάντα ότι από βραδυς τα είχε κλείσει ο καιρός? Λέω εγώ τώρα..
Εμείς φιλαράκι δεν έχουμε συναγριδες κ ροφους, (πολύ θα θέλαμε) έχουμε λίγα τρυγονορτυκακια.... Μην τα θέλουμε κ όλα δικά μας...
Το θεμα ειναι ομως, οτι το απογευμα δεν ειναι σιγουρο πως εχουν μεινει αυτα τα πουλια
Εγώ έγινα μουσκιδι. . θα πάμε και αύριο να δούμε τι θα δούμε .Γιατί φέτος είμαι στο 0 Μόνο οπτική επαφή έχω και αυτή στρίβοντας τσιγάροTι να σου πω δε ξερω. Ηταν περιεργη η μερα σημερα, προφανως δεν ταξιδεψαν πουλια, και οτι φανηκε ηταν μαλλον πιασμενο. Οι μερες τα βανουν ομως, αν κανει λιγο βολικο καιρο. Τη βροχη στο τσακ την γλυτωσα και γω
Αμ δεν ειναι μπασιμο.. ταξιδι ειναι,Kι ομως, εχω δει μπασιμο και στις 9 και στις 10 και πιο αργα. Το θεμα ειναι ομως, οτι το απογευμα δεν ειναι σιγουρο πως εχουν μεινει αυτα τα πουλια