Δεν υπάρχει εκτός βοληςΤρία πουλάκια είδα σήμερα, αλλά εκτός βολης! Κάθε φορά θα περνανε λίγο πιο πάνω λίγο πιο κάτω, νόμιζω ότι με δουλεύουν.....![]()

Δεν υπάρχει εκτός βοληςΤρία πουλάκια είδα σήμερα, αλλά εκτός βολης! Κάθε φορά θα περνανε λίγο πιο πάνω λίγο πιο κάτω, νόμιζω ότι με δουλεύουν.....![]()
Γιώργο άμα έχει πουλιά εγώ θα πήγαινα στα παπιά.. σαν κύριο κυνήγι και ίσως το συνδιαζα αν μου έβγαινε και για κανένα τρυγονακι μέσα στην μέρα!Στις ημιορεινές περιοχές που ανοίγουν στης 15/9 έχει κάτι πονηρά ηλιόσπορα και έχουν λίγα πουλάκια!
Πάντως τα φετινάρια που βαράμε δεν είναι σε θέση ακόμα να φύγουν!
Είμαι σε δίλημμα για το Σάββατο να πάω για κανένα τορτόρι ή να πάω στον βάλτο;
think
Εμείς φιλαράκι δεν έχουμε συναγριδες κ ροφους, (πολύ θα θέλαμε) έχουμε λίγα τρυγονορτυκακια.... Μην τα θέλουμε κ όλα δικά μας............... τώρα αυτός παίζει με τα νεύρα μας.
εμείς ρε φιλαράκι άμα δούμε 4 , όχι 40 , λέμε ....... ααααα σήμερα κάτι είχε...
Σου λέω με γλεντανε.....Δεν υπάρχει εκτός βοληςκαι μόνο οι εικόνες μετράνε!
Ψυχραιμιαααα Αλεξανδρε, δεν βαραγες καμια μακρινη 18χτουρα να εβγαζες το αχτι σου?Λοιπον........5η εξοδος με την σημερινη και το αποτελεσμα ειναι κουλουρι 0!!!!Βαρεθηκα σημερα να μετραω συκοφαγια-δεκαοχτουρες-βουλγαρες-τσονια.
Αμα ξαναβγω στην ζωη μου για τρυγονια πριν του Σταυρου να μου καει το blu ray!!!Δεν πανα γ@μηθουνε τα φαντασματα,μου σπασανε τα νευρα.
Παλι καλα που μου το ειπες μη την πατησω κι εγω ετσι...Αλεξανδρε αμα οι 18χτουρες ηταν στην ρυθμιστικη θα ηθελα αγροτικο με καροτσα για να τις μεταφερω.
Ασε που θα ημουν εξωφυλλο στο Εθνος κυνηγι της Τεταρτης.Αλλα αυτα σε ενα παραλληλο συμπαν!
Ξεχασα να σου πω οτι αλλαξα τακτικη.Αμα δεν βλεπω το ματι του πουλιου καθαρα δεν σηκωνω οπλο.
Μεχρι 15 μετρα και 24γρ φυσιγγια,πανε αυτα που ηξερες!Πηγα οφθαλμιατρο και μου εβαλε γυαλια.
Τα 60+ μετρα που εβλεπα ειναι 25 πραγματικα.
Πηγα οφθαλμιατρο και μου εβαλε γυαλια.
Τα 60+ μετρα που εβλεπα ειναι 25 πραγματικα.
κ δεν ξερω με τον καιρο εδω σε μενα αν θα αντεξουν να μεινουν κ μετα τις 15
Λοιπον........5η εξοδος με την σημερινη και το αποτελεσμα ειναι κουλουρι 0!!!!Βαρεθηκα σημερα να μετραω συκοφαγια-δεκαοχτουρες-βουλγαρες-τσονια.
Αμα ξαναβγω στην ζωη μου για τρυγονια πριν του Σταυρου να μου καει το blu ray!!!Δεν πανα γ@μηθουνε τα φαντασματα,μου σπασανε τα νευρα.
...κομματάκι δύσκολο Μανώλη μου...
κ εγω αυτο πιστευω,φετος οσο τρυγονι ειχε μεχρι τον Ιουλιο κ λεγαμε για καλο κυνηγι τον Αυγουστο,τελικα ηταν πολυ χειροτερο απο περσι...κομματάκι δύσκολο Μανώλη μου...
Σου λέω με γλεντανε.....
Όσο για τις εικόνες εχεις δικιο, όπως και η αναμονη για το που θα "ξαναφανει"! Περναει κανένα κουνούπι και λέω έρχεται, το βλέπω τεράστιο![]()
Αλεξ κάθε μέρα έτσι λεω μολις φεύγω από το καρτερι, αλλά την επόμενη δε με κραταει το κρεβάτι....
Μαγκες μην τρωγεστε για τις αποστάσεις. Σήμερα μου λέει ένα φιλαράκι μου πηρα δυο τρυγονια πάνω από 40μ. Έβαλα προσκοπευση 4 πουλιά μπροστά. Του λέω η προσκοπευση σου δεν ήταν πάνω από 1,5μ, καμία 35αρια μέτρα εριξες. Αυτός επέμεινε, δεν το συνέχισα γτ δεν.υπαρχει λόγος. Στην τελική μπορεί όντως να ήταν και πιο μακριά και να έπεσαν. Αφού τα πήρε ελάχιστη σημασία έχει η απόσταση για.μενα
Aριστο θα πλακωνομαι στις μπυρες μεχρι να γινω τουβλο την προηγουμενη για να μην στριφογυρναω στο κρεβατι,
δεν παιζεται η γκηνια μου!Εκτως κι αν βρεθει παπας για κρεβατωμα αλλα με εγγυηση αποτελεσματος![]()
χαχαχαχα όχι βρε δεν φαγώθηκα αυτό λέω, τι 5 τι 35, αφού ο άλλος σκοτώνει και τη βρίσκει εμένα μου περισσεύειΕσυ δηλαδη φαγωθηκες με τον φιλο σου για 5 μετρα διαφορα και λες για εμας που ψαχνουμε τα 30?![]()
Τα έχω πει αυτααααααααααααα.......αλλα την άλλη μέρα πάλι εκεί......Όσο για γκίνια που λες παρακάτω Αλέξη διαβασε αυτό. .....Λοιπον........5η εξοδος με την σημερινη και το αποτελεσμα ειναι κουλουρι 0!!!!Βαρεθηκα σημερα να μετραω συκοφαγια-δεκαοχτουρες-βουλγαρες-τσονια.