Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Εννοείτε αυτό.θα υπάρξουν δοκιμές με τον μαστρο ΓιάννηΕύχομαι να το χαρείς το μοντε φιλε! Μην βιαστείς να χαμηλώσεις. Αγαλι αγαλι σταθερα και σιγουρα![]()
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Εννοείτε αυτό.θα υπάρξουν δοκιμές με τον μαστρο ΓιάννηΕύχομαι να το χαρείς το μοντε φιλε! Μην βιαστείς να χαμηλώσεις. Αγαλι αγαλι σταθερα και σιγουρα![]()
Σε ευχαριστώ πολύ φιλαράκι. Να είσαι καλά .Μιχάλη να εισαι γερός να το χαρείς.
Μπραβο και στον μαστορα που ξαναζωγραφισε...
Μιχάλη καλορίζικα τα νέα κοντάκια!
Γίνε πιο σαφής και άσε τα μισόλογα πατριώτη....Μαστορα εραψες για άλλη μια φορά κουστούμι καλητεχνικο το ευχαριστώ είναι λίγο
Περιμένω εντυπώσεις από το υγρό πυρ![]()
μην είσαι ανυπομονος πατριώτη όλα στην ώρα τουςΓίνε πιο σαφής και άσε τα μισόλογα πατριώτη....
Και αν εχεις να μας δείξεις κατι δειξτο και σε μας. Αν κι εγώ θα προτιμούσα να το δω απο κοντά όταν κατεβώ Γιάννενα .
σου εσυ δεν θα αφησει φασα για φασα ε Νικολα?Γίνε πιο σαφής και άσε τα μισόλογα πατριώτη....
Και αν εχεις να μας δείξεις κατι δειξτο και σε μας. Αν κι εγώ θα προτιμούσα να το δω απο κοντά όταν κατεβώ Γιάννενα .
ακριβώς Γιάννη αλλά άκρη να τις βρω τις ατιμεςσου εσυ δεν θα αφησει φασα για φασα ε Νικολα?![]()
Ωραία πράματα βλέπω.ευχομαι να το ευχαριστηθειςvoilà το εργο του καλητεχνη μιλα μονο του οπως ειπε κ ο ιδιος για να κανω χαλαρες επομησεις
free screenshot tool
screenshot tools
image sharing sites
pc screen shot
καλόριχτο Πατριώτη ... ωραία λαβή!! όλα κόλπα μου είσαι !!voilà το εργο του καλητεχνη μιλα μονο του οπως ειπε κ ο ιδιος για να κανω χαλαρες επομησεις
free screenshot tool
screenshot tools
image sharing sites
pc screen shot
Καλορίζικο Νικόλα, να το χαρείς!voilà το εργο του καλητεχνη μιλα μονο του οπως ειπε κ ο ιδιος για να κανω χαλαρες επομησεις
free screenshot tool
screenshot tools
image sharing sites
pc screen shot
Τα δικα σου περιμενω να δω τωραόλα κόλπα μου είσαι !!
πια απογευματα δε δουλευεις?Πότε πάμε να τα ρίξουμε?? Κανόνισε και γρήγορα λέμε!!
εχει μπει στο προγραμα να γινει κ αυτο Τασοκαι ένα για το Baikal τώρα..