Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εγω εχω ενα αδιαβροχο καπελο παραλλαγής με γουνα αρκετη μεσα που κλεινει με χρατζ κατω απο το πιγουνη,,,,,η καλύτερη αγορα που εχω κανει
μαρκα¨;εγω με το columbia εχω βρει την υγεια μου,εχω και κανα drake και avery αλλα δεν ειναι βολικα

μαρκα¨;εγω με το columbia εχω βρει την υγεια μου,εχω και κανα drake και avery αλλα δεν ειναι βολικα
Δεν θυμαμαι γιατι ξυλωσα τη μαρκα μολις το φορεσα γιατι ενοχλούσε...καμια 35ευρο το ειχα παρει.εχω και ενα ducks unlimited αλλα δεν ειναι τοσο ζεστο

img2018a.jpg

να ειναι και εδω νοεμβρης;;;;;;

Εεεε ναι ρε φιλε.Εγω το μονο που φοβαμαι με τα μπενελι ειναι αυτο που λεει μερικες φορες ο Γιωργος(SKYFALL)...μη ριξουμε τον Θεο απο κει πανω καμια μερα.....sarcastic..sarcastic..yelling..my man.
Όταν κυνηγάει ο skyfall με την μπενελι ξέρει ο θεός και δεν εμφανίζεται :)

καμια 45 μετρα...εχω παρει ψαλιδι πατσαβουρα....
δεν σηκωνω το οπλο τοσο μακρια αλλα σε ψαλιδια ειναι αλλοοοοοοοοοο

img20180404_21565055.jpg

να ρωτησε και αυτον...;) και φασσα παρακαλω στην μπουρλια...

Επρεπε να σε ειχα αυτο το πρωινο......

15dqrrk.jpg

36 καθαροι μπεχροι και οι μησοι περηπου με 8αρια ροτβαιλ μαυρα.......
Το τη γελιο επεσε δεν περηγραφετε..........

Την Τετάρτη .my man.
Αντε καλός πολίτης μικρε. Το τουφεκι θημασαι πος γεμίζει ή να σου βάλουμε το λινκ??Τα πάπια τα θημασαι? ?Αυτα με τις πλατιες μητες είναι. Τα άλλα τα μαύρα που κράζουν είναι κουρουνες. Ότι θες ρώτα. .sarcastic..sarcastic. Σε ποια μιρα υσουνα?

Αντε καλός πολίτης μικρε. Το τουφεκι θημασαι πος γεμίζει ή να σου βάλουμε το λινκ??Τα πάπια τα θημασαι? ?Αυτα με τις πλατιες μητες είναι. Τα άλλα τα μαύρα που κράζουν είναι κουρουνες. Ότι θες ρώτα. .sarcastic..sarcastic. Σε ποια μιρα υσουνα?
να του στειλουμε καμια φωτο;.sarcastic.
l.jpg

Status
Not open for further replies.
Back