Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Επρεπε να σε ειχα αυτο το πρωινο......

15dqrrk.jpg

36 καθαροι μπεχροι και οι μησοι περηπου με 8αρια ροτβαιλ μαυρα.......
Το τη γελιο επεσε δεν περηγραφετε..........
Μραβο Μιχαλη τα καψατε τα σαρσελακια

Αντε καλός πολίτης μικρε. Το τουφεκι θημασαι πος γεμίζει ή να σου βάλουμε το λινκ??Τα πάπια τα θημασαι? ?Αυτα με τις πλατιες μητες είναι. Τα άλλα τα μαύρα που κράζουν είναι κουρουνες. Ότι θες ρώτα. .sarcastic..sarcastic. Σε ποια μιρα υσουνα?

Τα πάντα θυμάμαι,Μυτιλήνη ήμουν Η' Μοίρα Αμφίβιων Καταδρομών και μετά πάλι ΚΕΕΔ για να απολυθώ!

received_1843247429220977.jpg

@skyfall @DUCK NIK για τους κύριους που λένε πως δεν θυμάμαι παλιά μου τέχνη κόσκινο κύριοι ο μικρός σπεσιαλίστας επέστρεψε!.hunter.1.my man.
Σταμάτα ρε φίλε να βγάζεις φοτο με τα πουλιά του μπαμπά σου και ξεκινά να βαρας δικά σου..sarcastic.

Το τοπίο θυμίζει και λίγο Θολή

Απεναντη στο επιτρεπομενο ειναι.......sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Βαθεια νερα δυσκολα......με καναλια ενδιαμεσα.......αν εχει πολλα νερα ειναι μονο για καταδρομεις.....sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Last edited:
Μραβο Μιχαλη τα καψατε τα σαρσελακια

Παιδια....τα αγαπημενα μου........
Σε αυτα εμαθα να ντουφεκαω στην λιμνη........

Αυτο που λεω ειναι οτι....οποιος κανει τριπλετα σε αυτα .hunter.1.hunter.1.hunter.1μπορει να κανει τα παντα .sex hard.μεσα στην λιμνη.....

Παιδια....τα αγαπημενα μου........
Σε αυτα εμαθα να ντουφεκαω στην λιμνη........

Αυτο που λεω ειναι οτι....οποιος κανει τριπλετα σε αυτα .hunter.1.hunter.1.hunter.1μπορει να κανει τα παντα .sex hard.μεσα στην λιμνη.....

Μια φορά έτυχε ήρθαν 7 και έφυγαν τα 2 η χαρά μου απερίγραπτη .,,,,,..,,,,,.

Βρε λες το μυστικο του ψηλου για να βαραει καμια παπια να ειναι το σωστο σκαμνι??? .hair. Θυμαμαι μια χρονια ειχε βρει μια καρεκλα ξυλινα κ την πηγαινοεφερνε σε ολο το Δ... .sarcastic. Δυστυχως δεν προνοησα ωστε να το αποθανατισει ο φωτογραφικος μου φακος... .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back