δεν ξερω εαν ηταν νοεμβριος παντος ειχε πολι πολι κρυοοοοοοΝοέμβριο Δεκέμβριο το καπελο με το γουνακι το εχουμε μονιμα
μαρκα¨;εγω με το columbia εχω βρει την υγεια μου,εχω και κανα drake και avery αλλα δεν ειναι βολικαΕγω εχω ενα αδιαβροχο καπελο παραλλαγής με γουνα αρκετη μεσα που κλεινει με χρατζ κατω απο το πιγουνη,,,,,η καλύτερη αγορα που εχω κανει
Εεεεεεε......ο φωτογράφος πια.....είναι η elite στην κυνηγετική φωτογραφίαΩραίες φωτο Γιώργο
Δεν θυμαμαι γιατι ξυλωσα τη μαρκα μολις το φορεσα γιατι ενοχλούσε...καμια 35ευρο το ειχα παρει.εχω και ενα ducks unlimited αλλα δεν ειναι τοσο ζεστομαρκα¨;εγω με το columbia εχω βρει την υγεια μου,εχω και κανα drake και avery αλλα δεν ειναι βολικα
Όταν κυνηγάει ο skyfall με την μπενελι ξέρει ο θεός και δεν εμφανίζεταιΕεεε ναι ρε φιλε.Εγω το μονο που φοβαμαι με τα μπενελι ειναι αυτο που λεει μερικες φορες ο Γιωργος(SKYFALL)...μη ριξουμε τον Θεο απο κει πανω καμια μερα....![]()
καμια 45 μετρα...εχω παρει ψαλιδι πατσαβουρα....
δεν σηκωνω το οπλο τοσο μακρια αλλα σε ψαλιδια ειναι αλλοοοοοοοοοο
![]()
να ρωτησε και αυτον...και φασσα παρακαλω στην μπουρλια...
Επρεπε να σε ειχα αυτο το πρωινο......
![]()
36 καθαροι μπεχροι και οι μησοι περηπου με 8αρια ροτβαιλ μαυρα.......
Το τη γελιο επεσε δεν περηγραφετε..........
Επρεπε να σε ειχα αυτο το πρωινο......
![]()
Τι έγινε μικρε. Αποληθηκες ?![]()
Δεν περνάνε οι μέρες να πατήσουμε λίγο βούρκο![]()
Μπράβο Μιχάλη πολύ ορεος.Επρεπε να σε ειχα αυτο το πρωινο......
![]()
του χρονου θελω βοηθεια....Νίκο για αυτό είσαι καρδαμομενος. Κανεις βαροι μέ τόσα παπιαστο κουβαλιμα .Να μην αβασκαθεις φίλε μου![]()
Αντε καλός πολίτης μικρε. Το τουφεκι θημασαι πος γεμίζει ή να σου βάλουμε το λινκ??Τα πάπια τα θημασαι? ?Αυτα με τις πλατιες μητες είναι. Τα άλλα τα μαύρα που κράζουν είναι κουρουνες. Ότι θες ρώτα.Την Τετάρτη![]()
να του στειλουμε καμια φωτο;Αντε καλός πολίτης μικρε. Το τουφεκι θημασαι πος γεμίζει ή να σου βάλουμε το λινκ??Τα πάπια τα θημασαι? ?Αυτα με τις πλατιες μητες είναι. Τα άλλα τα μαύρα που κράζουν είναι κουρουνες. Ότι θες ρώτα.Σε ποια μιρα υσουνα?