Εδω καποτε μου ελεγε ενας οτι ρηχνει 7αρια γιατι το ψιλο σκαγιο λεει τρυπαει καλητερα...... και
περναει πιο ευκολα μεσα απο τα πουπουλα.........
Τα 4αρια και τα 2αρια καλά είναι.. εκεί που λες τι άλλο θα δω είναι όταν ρίχνει 18βολα 3 1/2"...Ναξερες ποσοι ρηχνουν εμπορικα 3" και 3 1\2" 4αρια και 2αρια στα 60-70 μετρα και κανουν τον σταυρο τους μετα περημενοντας μεχρι να φτασουν εκη πανω μπας και ξεκολησει κανενα......![]()
m1 benelli USAΝίκο η Μ2 είναι αυτή που έχεις, ?
κοντα οχι μακρια,μονο τα 7αρια του υψηλου κοβουνε μακρια...Εδω καποτε μου ελεγε ενας οτι ρηχνει 7αρια γιατι το ψιλο σκαγιο λεει τρυπαει καλητερα...... και
Ελα ρε φίλε. Και εγώ Μ1 έχω αλλά αυτήν πρώτη φορά που Τήνο βλέπω. Δεν υξερα ότι υπάρχει.m1 benelli USA
ηταν αποτι μου ειπανε μια παρτιδα που κατασκευαστηκε αποκληστικα για USA,τετοια ειναι αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος 16 χρονια που κυνηγαω με αυτην καμια εμπλοκη...Ελα ρε φίλε. Και εγώ Μ1 έχω αλλά αυτήν πρώτη φορά που Τήνο βλέπω. Δεν υξερα ότι υπάρχει.
Πόσο μακριά δηλαδή.....????κοντα οχι μακρια,μονο τα 7αρια του υψηλου κοβουνε μακρια...
καμια 45 μετρα...εχω παρει ψαλιδι πατσαβουρα....Πόσο μακριά δηλαδή.....????
ο ενας..εγω δεν αποχωριζομαι το columbia και δεν το αλλαζω ,αν και εχω και ενα drake και ενα browningΒλεπω τα νεοπρεν μπουφαν εχουν τη τιμητικη τους με αυτους τους καιρους
τον σακη και τα ματια σας....
Ωραίες φωτο Γιώργο
Νοέμβριο Δεκέμβριο το καπελο με το γουνακι το εχουμε μονιμα![]()
να βαλω και εγω μια νοεμβριου...