Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Υπαρχουν μερικες στιγμες στο κυνηγι που πραγματικα νιωθεις ευτυχισμενος...
Ειναι οι φορες που καταφερνεις να μπεις τοσο πολυ μεσα σε αυτο που αγαπας που γινεσαι σχεδον αορατος κ αφηνεις τα παντα να κυλανε σε ενα διαφορετικο ρυθμο...
Σχεδον αορατος κ εγω χθες το απογευμα, αορατος κ ευτυχισμενος, γονατιστος μεσα στο νερο με τα ποδια να πιανονται κ να μουδιαζουν, με τα κλαδια να μην με αφηνουν να βγαλω τις φωτογραφιες που ηθελα παρα μονο μεσα απο τρυπες που ειχα δημιουργησει σε συγκεκριμενες γωνιες, αλλα οι ομορφες στιγμες πραγματικα πολλες...
Το χαρηκα... Με τρελαναν τα παλιοπαπα με τις βουτιες τους...
Λιγες απο τις πολλες ομορφες στιγμες...

Πανέμορφες φωτογραφίες....τον κουταλα στην τελευταία φωτό τον έβαλες για Βενετατο???.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Καμια προταση για μποτα;;;;;
Εδώ σε έχω....για Κέρκυρα είναι ταμάμ...
hZthllU.jpg

Τα λογια του Γιαννη κ του Ευρυπιδη με αγγιξαν βαθεια μεσα στην καρδια μου κ πηρα τη μεγαλη αποφαση...

Πωλειται η εικονιζομενη Benelli M2
Τιμη 1000 ευρω
Τιμη ΜΕ ΔΟΚΙΜΗ 2000 ευρω .love1..yelling.

Η τιμη ειναι μαζι με το kicks ή οχι?να υποθέσω οτι σε γνωστους κοβεις κατι ετσι?
.yell at.

Τα λογια του Γιαννη κ του Ευρυπιδη με αγγιξαν βαθεια μεσα στην καρδια μου κ πηρα τη μεγαλη αποφαση...

Τιμη 1000 ευρω

Άμα δίνεις μαζί την shotkam να το σκεφτώ σοβαρα και δεν θέλω δοκιμή η κάμερα μου αρκει.......χαχαχαχαχαχα

Τιμη 1000 ευρω

Ρε συ!!!!:confused:
Κρατα το το τουφεκακι!!
Εχεις την ιστορια σου μαζι του,αναμνήσεις!
Χαμενο δεν παει....
Ολο και θα βγαίνεις για καμια τσιχλιτσα.....my man..my man.

Όλα καλά και ωραία αλλά τον τελευταίο καιρό όλο η benelli βλέπω να μοστραρει στο θέμα .........
Δεν μπορεί.......Κατή θα μας λέει αυτό......!!!!!.my man..my man..my man.
Εεεε ναι ρε φιλε.Εγω το μονο που φοβαμαι με τα μπενελι ειναι αυτο που λεει μερικες φορες ο Γιωργος(SKYFALL)...μη ριξουμε τον Θεο απο κει πανω καμια μερα.....sarcastic..sarcastic..yelling..my man.

Πρέπει να είσαι τσακωμενος με τα emotions χαχχααχαχα
Θημησε μου όταν βρεθούμε να βαρεσουμε 2 τουφεκιες και να μετρήσουμε διατρηση. .sarcastic.Θα σου έχω ετημη Μπενελλι να αγοράσεις και μανταλακια να κλαψεις για αυτά που εχανες τόσα χρόνια. .yell at.

Θημησε μου όταν βρεθούμε να βαρεσουμε 2 τουφεκιες και να μετρήσουμε διατρηση. .sarcastic.Θα σου έχω ετημη Μπενελλι να αγοράσεις και μανταλακια να κλαψεις για αυτά που εχανες τόσα χρόνια. .yell at.
Δεκτός δεν μου είπες όμως άμα χάσεις τι θα γίνει.....

Status
Not open for further replies.
Back