Θα σας παρακαλεσω απο δω κ περα αυτες τις συζητησεις να τις κανετε αλλες ωρες τις ημερας για να μπορουν να συμμετασχουν ολοι οι αμεσα ενδιαφερομενοι...

Γιατι καλα εσεις εχετε μεγαλωσει.... εμεις οι πιο νεοι που βραζει το αιμα μας, εχουμε κ αλλα πραγματα να ασχοληθουμε εκεινες τις ωρες...

Παντως κ εγω την Benelli δεν την εχω ευχαριστηθει στο βαλτο... Δεν ειναι καλη... Στις χηνες κανει λιγο αιμα...
Καλα ο ψηλος ειναι ο καταληλοτερος ανθρωπος να τον πεισετε για την Benelli...

Θυμαμαι ενα σκηνικο πριν καποια χρονια... Γυρναγαμε προς τη βαρκα, εγω ο γιωργος κ ο κουνος οποτε εκει που ειμασταν σαν τα παλουκια καβαλανε ανοιχτα πολυ, παρα πολυ, δυο σφυριχταρια... Τους κανω μια τουφεκια με ενα 6αρακι κ πεφτει το ενα πολυ ωραια... Ζωντανο αλλα το βρηκαμε... Οποτε εκει που συνεχισαμε το περπατημα, ερχεται ο ψηλος διπλα μου κ με φωνη εμπιστευτικη

μου λεει επι λεξη...
"φιλε κοιτα, επειδη το παλευεις το θεμα με το παπι πολυ, κ επειδη βλεπω οτι το εχεις κ σκοπευτικα στα μακρινα κ με τα φυσιγγια σου, πρεπει να βαλεις αμεσα στο προγραμμα να αλλαξεις οπλο, να παρεις μια maxus ας πουμε... Ξερω... Στην αρχη θα ειναι δυσκολο, σε ολους ειναι... Θελεις ενα με δυο χρονια για να συνηθισεις ενα καινουργιο οπλο, αλλα μετα θα με ευγνομωνεις..."

Ουρτα ρε!!!!!!!!