Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αντε να σου βάλω μια με μπανταρισμενη μπότα......;). Τελευταία μέρα του Γενάρη και....έγινε .sex hard.. Βοριάς και χιόνι!
Εξαιρετικα ωραια πραγματα!!!.well done.
Εχεις ενα θεματακι με τις μποτες ομω φιλαρακο.Ψαξτο λιγο...very funny.

Γιωργο οι μποτες που φορας ειναι οι winchester
Ναι, φτηνές και ωραίες αλλά στενές στον καβάλο, είναι κοντά τα μπατζάκια !
Για μπότες φίλε comandos....είναι μονόδρομος ;)
Τις κατευχαριστηθηκα φέτος τον Γενάρη και είχα ένα μεγάλο άγχος γιατί έχω αποκτήσει ένα περίεργο θέμα τα τελευταία χρόνια με τον αριστερό αστράγαλο. Με τις waders μου προκαλεί τενοντίτιδα ακριβώς κάτω από τον αστράγαλο και με πεθαίνει. Αυτός ήταν και ο λόγος που πούλησα σχεδόν καινούριες τις frogs. Πρέπει το λάστιχο της γαλοτσας να είναι πολύ μαλακό για να μην μου κάνει αυτή την ιστορία.
Φέτος τον Γενάρη λόγω έλλειψης πουλιών περπατησαμε πάρα πολύ αλλά οι comandos βγήκαν παλικάρια. Πολύ ωραίες, δεν το περίμενα για ένα 80αρι και το σημαντικό για μένα δεν με ενόχλησαν ;)

Θα σας παρακαλεσω απο δω κ περα αυτες τις συζητησεις να τις κανετε αλλες ωρες τις ημερας για να μπορουν να συμμετασχουν ολοι οι αμεσα ενδιαφερομενοι... :cool:
Γιατι καλα εσεις εχετε μεγαλωσει.... εμεις οι πιο νεοι που βραζει το αιμα μας, εχουμε κ αλλα πραγματα να ασχοληθουμε εκεινες τις ωρες... .sex hard..yelling.

Παντως κ εγω την Benelli δεν την εχω ευχαριστηθει στο βαλτο... Δεν ειναι καλη... Στις χηνες κανει λιγο αιμα... .hair.

Καλα ο ψηλος ειναι ο καταληλοτερος ανθρωπος να τον πεισετε για την Benelli....pray to God. Θυμαμαι ενα σκηνικο πριν καποια χρονια... Γυρναγαμε προς τη βαρκα, εγω ο γιωργος κ ο κουνος οποτε εκει που ειμασταν σαν τα παλουκια καβαλανε ανοιχτα πολυ, παρα πολυ, δυο σφυριχταρια... Τους κανω μια τουφεκια με ενα 6αρακι κ πεφτει το ενα πολυ ωραια... Ζωντανο αλλα το βρηκαμε... Οποτε εκει που συνεχισαμε το περπατημα, ερχεται ο ψηλος διπλα μου κ με φωνη εμπιστευτικη .sarcastic. μου λεει επι λεξη...
"φιλε κοιτα, επειδη το παλευεις το θεμα με το παπι πολυ, κ επειδη βλεπω οτι το εχεις κ σκοπευτικα στα μακρινα κ με τα φυσιγγια σου, πρεπει να βαλεις αμεσα στο προγραμμα να αλλαξεις οπλο, να παρεις μια maxus ας πουμε... Ξερω... Στην αρχη θα ειναι δυσκολο, σε ολους ειναι... Θελεις ενα με δυο χρονια για να συνηθισεις ενα καινουργιο οπλο, αλλα μετα θα με ευγνομωνεις..." .hair..sarcastic..very shoked..crying smile.

Ουρτα ρε!!!!!!!! .love1.

IMG_20180102_081313_738.jpg

Καλημέρα στην παρέα και καλές γιορτές,χάλια χρονιά για την Πελοπόννησο στο υδρόβιο από την μία Καλό μεν γιατί δεν έχασα τίποτα σημαντικό λόγο στρατού κακό δε για το κουτάβι γιατί ήταν η πρώτη του χρονιά κυνηγετικά...Ευελπιστούμε σε κάτι καλύτερο του χρόνου!

Θα σας παρακαλεσω απο δω κ περα αυτες τις συζητησεις να τις κανετε αλλες ωρες τις ημερας για να μπορουν να συμμετασχουν ολοι οι αμεσα ενδιαφερομενοι... :cool:
Γιατι καλα εσεις εχετε μεγαλωσει.... εμεις οι πιο νεοι που βραζει το αιμα μας, εχουμε κ αλλα πραγματα να ασχοληθουμε εκεινες τις ωρες... .sex hard..yelling.

Παντως κ εγω την Benelli δεν την εχω ευχαριστηθει στο βαλτο... Δεν ειναι καλη... Στις χηνες κανει λιγο αιμα... .hair.

Καλα ο ψηλος ειναι ο καταληλοτερος ανθρωπος να τον πεισετε για την Benelli....pray to God. Θυμαμαι ενα σκηνικο πριν καποια χρονια... Γυρναγαμε προς τη βαρκα, εγω ο γιωργος κ ο κουνος οποτε εκει που ειμασταν σαν τα παλουκια καβαλανε ανοιχτα πολυ, παρα πολυ, δυο σφυριχταρια... Τους κανω μια τουφεκια με ενα 6αρακι κ πεφτει το ενα πολυ ωραια... Ζωντανο αλλα το βρηκαμε... Οποτε εκει που συνεχισαμε το περπατημα, ερχεται ο ψηλος διπλα μου κ με φωνη εμπιστευτικη .sarcastic. μου λεει επι λεξη...
"φιλε κοιτα, επειδη το παλευεις το θεμα με το παπι πολυ, κ επειδη βλεπω οτι το εχεις κ σκοπευτικα στα μακρινα κ με τα φυσιγγια σου, πρεπει να βαλεις αμεσα στο προγραμμα να αλλαξεις οπλο, να παρεις μια maxus ας πουμε... Ξερω... Στην αρχη θα ειναι δυσκολο, σε ολους ειναι... Θελεις ενα με δυο χρονια για να συνηθισεις ενα καινουργιο οπλο, αλλα μετα θα με ευγνομωνεις..." .hair..sarcastic..very shoked..crying smile.

Ουρτα ρε!!!!!!!! .love1.
Να μαθεις ν ακους τους πιο έμπειρους απο σενα γιατι ολο και καπου θα βελτιωθεις.οπως προείπε κι ο συναδελφος μεγαλώνοντας θα μαθεις ;)

Status
Not open for further replies.
Back