Καλορίζικο και καλοτούφεκο....Το νέο μου πλαγιόκαννο
Φίλε Φώτη ευχαριστώ για τις πληροφορίες, άγνωστες προς εμένα για την υπάρχουσα επιλογή.
![]()
![]()
![]()
καλορίζικο βρε το κανόνιΤο νέο μου πλαγιόκαννο
Φίλε Φώτη ευχαριστώ για τις πληροφορίες, άγνωστες προς εμένα για την υπάρχουσα επιλογή.
![]()
![]()
![]()
Νικολι τι να πω φιλεΤο νέο μου πλαγιόκαννο
![]()
![]()
![]()
Ευχαριστώ Ευριπίδη, σε περιμένει να ρίξειςΕδω τα λογια είναι περιττά.μονο αυτο για την επιλογή σου
![]()
Ευχαριστώ Νίκο, θα το χαρώ. Το 686S το χαίρεται άλλος πλέον.Να το χαρεις ως τα βαθεια σου γεραματα καλες τουφεκιες απ την καρδια μου.και μη σκουριασει και ο ερωτας μου το 686 ε;
Ευχαριστώ !Απλα ερωτας..καψουρα..μεγαλυτερη και απο αγριογατα...
Να σε καλα να το λιωσεις στο τουφεκιδη....
Ευχαριστώ Μάκη !καλορίζικο βρε το κανόνι
να σου στείλω δώρο babylino;;;;;![]()
Ευχαριστώ Νικόλα ! Τα λαγούδια θα τα ......Νικολι τι να πω φιλεπολλα συγναριτηρια για την επιλογη σου καλο ντουφεκο να το χαρης με πολλους αφτιαδες!Εισαι μερακλης κυνηγος !!!
Ευχαριστώ Τέο ! Σε περιμένω για δοκιμέςΕίσαι ο αρχηγός μας
Καλοτούφεκο Νικολή να σου κάνει τα κέφια 100 φορές καλύτερα από ότι το Beretta.
Ευχαριστώ Γιώργο ! Είναι 4-2Νικολή τα λόγια είναι περιττά!!!
Οπλάρα από τα λίγα.
Καλορίζικο και καλοτούφεκο να είναι.
Πες μου ότι είναι και 4* - 2* τα τσοκ...![]()
Είσαι ο μέντορας μουΝικόλα καλορίζικο ,πάμε σε άλλη κατηγορία πραγματικό "κανόνι". Η εταιρεία έδινε προτεινόμενα φυσίγγια Rotwell tiger, τα οποία δυστυχώς δεν εισάγονται Ελλάδα , αναμένουμε φωτο με δοκιμές!!!!
Ευχαριστώ dude !Καλορίζικο Νικολη.
Ευχαριστώ Κώστα, μου το έφερε το Άρτεμις Σπορτ, έχω γράψει παραπάνω λεπτομέρειες.Καλορίζικο και καλοτούφεκο....
Για πες λεπτομέρειες.... απο που το πηρες, πόσο, τσοκαρίσματα , κάννες, αυλοί κλπ κλπ....
αναμένουμε....
Ευχαριστώ Παναγιώτη, σε χαρτόκουτα ήρθε, η βαλίτσα (δέρμα ξύλο) έχει 520€, δεν την ήθελα.Καλοριζικο και παντα ζέστες καννες!
Πες μου οτι στο στείλανε σε χαρτοκουτα και δεν έχει εστω μια πλαστικη βαλιτσα?
η βαλίτσα (δέρμα ξύλο) έχει 520€,