Διαμαντή αν δε βιαζόσουν, τι σε έκανε να τα μαζέψεις σε 1 ώρα και κάτι ενώ είχες σηκώσει ήδη 3 ορτύκια; Σε ρωτάω γιατί φαντάζομαι ότι είχες την ευκαιρία να ψάξεις το μέρος με την ησυχία σου χωρίς κόσμο...Μέγαρα σήμερα,7:10 αφήνω το σκύλο. Με το που τον άφησα,ανεβαίνει σε μια πλαγιά ψάχνοντας έντονα και σηκώνεται το πρώτο,το οποίο φεύγει αντουφεκιστο,διότι δεν φαινόταν Καλά,πήγαινε χαμηλά και δεν είχε πάρει καλά η μέρα. Πιο δίπλα, βγαίνει άλλο,ίσα που το έβλεπα,το αφήνω να πιάσει λίγο ουρανό φόντο,αλλά αστοχησα. Ανεβαίνω στο μέρος που ψάχνω,ήταν άλλοι και είχαν αφήσει τα σκυλιά από τη νύχτα,δεν βρίσκω τίποτα. Λίγες τουφεκιές παντού και σκόρπιες. Τέλος λέω να κατέβω προς το αμάξι από τα γκρέμια,που πάντα κρατούσε κάποιο πουλί. Ο σκύλος ήταν καμιά 10αρια μέτρα πιο πέρα και μου πετάγεται ένα και του Ρίχνω και πεφτει. Πάω με τον σκύλο και βλέπω το σκυλί και ψάχνει έντονα σε ένα μικρό πουρναρι,σαν πόα. Λέω εκεί θα είναι και βλέπω το σκυλί να βουτάει,να κάνει πάλι πίσω και το πουλί πηδάει και το πιάνει ο σκύλος. Του το πήρα,το χάιδευα,ευτυχώς δεν το χάλασε και αυτό ήταν όλο.8:30 έφυγα και θα πάω πάλι αύριο πιο αργά όμως,γιατί έχω δουλειά το πρωί και ελπίζω να είμαι μόνος,για να ψάξω το μέρος όπως θέλω...
![]()
Να σαι καλά ΧρήστοΜπράβο Στέφο!![]()
Καλε συναδερφε. Εδω ειμαστε 1000 ατομα και γραφουμε 30; πολλους λεω; Οποιος μαθει πμ σε οσους ειναι ενεργα μελη . οι αυτακιδες ματακιδες γιοκ.Καλημέρα σε όλους!
Κάνω χάζι....που δεν γράφει κανείς τίποτα σήμερα! Στα κουλούρια όλοι λαλήστατοι! Σήμερα που έπεσαν πουλιά...και ξεσκουριάσανε όπλα και σκυλιά....δεν μιλάει κανείς! Επτασφράγιστο μυστικό ε???
Ε ρε...βούρδουλα που θέλετε....
Πολύ καλό πέρασμα σήμερα...ήμουν και εγώ εκεί!
Κοίτα Χρήστο μου. Αν αφήνεις τα σκυλιά προτού ξημερώσει,αφού δεν ακούς πολλές τουφεκιές,αφού γυρνάω μια ώρα και έχω σηκώσει τρία με το ζόρι,δεν έχει γούστο πια.Διαμαντή αν δε βιαζόσουν, τι σε έκανε να τα μαζέψεις σε 1 ώρα και κάτι ενώ είχες σηκώσει ήδη 3 ορτύκια; Σε ρωτάω γιατί φαντάζομαι ότι είχες την ευκαιρία να ψάξεις το μέρος με την ησυχία σου χωρίς κόσμο...
Καλε συναδερφε. Εδω ειμαστε 1000 ατομα και γραφουμε 30; πολλους λεω; Οποιος μαθει πμ σε οσους ειναι ενεργα μελη . οι αυτακιδες ματακιδες γιοκ.
Φιλε: Τωρα μπερδευεις και εμενα με αυτη την ερωτηση,λογικο παντως και το προσωπικο σου πορισμα !
Δηλαδή γράφουν ή γράφουμε (όπως θες πες το) 30, ε να μην γραφουν ούτε αυτοί..να τα λένε με pm...Διαφωνώ κάτι δεν έχεις σκεφτεί καλαΚαλε συναδερφε. Εδω ειμαστε 1000 ατομα και γραφουμε 30; πολλους λεω; Οποιος μαθει πμ σε οσους ειναι ενεργα μελη . οι αυτακιδες ματακιδες γιοκ.
Τι;κάτι δεν έχεις σκεφτεί καλα
Απομακρύνεις τα μη ενεργα μέλη φίλε μου, δεν κάνεις το φόρουμ ανενεργο για να μην "σε παίρνουν μάτι" όπως χαρακτηριστικά λες...
Ενεργο ειναι ενα φορουμ οταν εχει ενεργα μελη. Ειναι θεμιτο σε περασμα ορτυκιου που τρως καθε μερα περα δοθε και το πετυχαινεις μια φορα να καλεσεις και καμια χιλιαδα κοσμο; τοτε να πουμε ανοιχτα και που λαλαν οι περδικες. Αν τα μη ενεργα μελη ειναι για να μαθουν που επεσε ορτυκι η πιυ λαλαει η περδικα εμενα με ξεπερναει. Υπαρχει πολυ γνωση σε πολλα θεματα στο φορουμ που χωρανε ολοι.Απομακρύνεις τα μη ενεργα μέλη φίλε μου, δεν κάνεις το φόρουμ ανενεργο για να μην "σε παίρνουν μάτι" όπως χαρακτηριστικά λες...
Ενεργά και pm δεν πολυ πάνε μαζί.....Επίσης την λογική του αμα πω οτι είχε πέρασμα αύριο θα έρθουν 1000 ατομα δεν την κατάλαβα ποτέ! Πεις δεν πεις, γράψεις δεν γράψεις, όταν μιλάμε για ένα μέρος σαν τα Λεγρενα τα 1000 άτομα είναι δεδομένα. Στέλνε εσύ οσα pm θέλεις για να μην σε πάρουν μάτι, κάθε μέρα στην Λαυρεωτική έχει προσκύνημα λαικο. Το που λαλαν οι περδικες με τα ορτύκια στα Λεγρενα έχουν τεράστια απόσταση..Ενεργο ειναι ενα φορουμ οταν εχει ενεργα μελη. Ειναι θεμιτο σε περασμα ορτυκιου που τρως καθε μερα περα δοθε και το πετυχαινεις μια φορα να καλεσεις και καμια χιλιαδα κοσμο; τοτε να πουμε ανοιχτα και που λαλαν οι περδικες. Αν τα μη ενεργα μελη ειναι για να μαθουν που επεσε ορτυκι η πιυ λαλαει η περδικα εμενα με ξεπερναει. Υπαρχει πολυ γνωση σε πολλα θεματα στο φορουμ που χωρανε ολοι.