Αλλαγή μέρους σήμερα, μπας και...
Το ξημέρωμα με βρήκε σ' αυτή την πολύ όμορφη τραφιά. Στα ανιχνευτικά βέβαια 5-6 φορές που την είχα ψάξει δεν είχα δει πούπουλο, όπως σας είχα πει και τότε, εκτός από την τελευταία στις 18, που μου είχε σηκωθεί ένα πιτσούνι. Μόνο μια τριάδα δεκαοχτούρες ήρθαν μετά τις 8 και έπεσαν για βοσκή, επιβεβαιώνοντας ότι ναι μεν είναι καλό σημείο, αλλά δεν υπάρχει πουλί ούτε για μπάνισμα. Κάτι λίγα κοτσυφάκια παίξανε αριστερά στη ρεματιά, αλλά πέρασαν σε απαγορευτική απόσταση. Επίσης 2-3 αλεπούδες με ντάλα ήλιο πέρασαν πίσω από τις κολώνες γραμμή για το πυκνό.
Κατά τις 9, σηκώθηκα και έφυγα από εκεί μιας και δεν φαινόταν να περνάει τίποτα και πήγα εκεί κοντά σε ένα νεράκι, μέχρι τις 10:30, εκεί που τα προηγούμενα 2 χρόνια βαρούσε ο πατέρας μου. Χτες πήγε πάλι τίποτα και εγώ σήμερα δεν είδα απολύτως τίποτα. 2 καρακάξες τουφέκισα μόνο, η δεύτερη τέζα σε τραβέρσα καμιά 35αριά μέτρα με τη δεξιά του Robust και το Λάμπρο κίτρινο Νο8.

Τόσο άδειο το κάμπο δεν τον θυμάμαι καμία χρονιά. Μπορεί να μην παίρναμε πουλί, αλλά τουλάχιστον φαινόντουσαν κάτι λίγα... Τι κατάντια η φετινή...
Εννοείται πως ούτε χτες το απόγευμα που πήγε σε ένα χωράφι για δουλειά ο πατέρας μου, ούτε σήμερα έπεσε έστω μία τουφεκιά.
Τσιχλίτσες μου αργείτε;;;

.buy buy.