Α οκ σορυΔεν πάμε το κατάλληλο τοπικ να τα αναλύσουμε?πιστεύω θα έχει ενδιαφέρον!
Όχι απλά για να μην τα μπερδεύουμε...έκανα κιόλας την αρχή!άσε που σηκώνει πολύ συζήτηση το θέμα!Α οκ σορυ
Φυσικα παιζουν ρολο οι διακυμανσεις τις θερμοκρασιας. Το πρωι οταν ειχα φτασει στον καμπο με ειχε πεσει δροσια,υγρασια κι εκανε κρυο, αποτομα ανεβηκε η θερμοκρασια. Δεν ξερω αν εχει σχεση,παντως καθαριζοντας τα στο σπιτι παρατηρησα πως το λιπος διαχωριζοταν σαν ας πουμε ξεχωριστο κομματι απ το υπολοιπο σωμα με μεγαλη ευκολιαΌχι απλά για να μην τα μπερδεύουμε...έκανα κιόλας την αρχή!άσε που σηκώνει πολύ συζήτηση το θέμα!
Το κάναμε και φέτος και ευχαριστηθήκαμε τη βόλτα μας!!![]()
Αν και η μερα δεν ξεκίνησε καλα δοξα το θεο το ματωσαμε.....η μερα ξεκινησε ιδανικα με ομορφο ξημερωμα παρεα με τον πατερα και πρωινο καφεδακι....αφου ξεραμε ηδη που θα καθομασταν αρχισαμε να μετραμε αντιστροφα για το πρωτο μπαμ....και εκει που ειμασταν μονοι να σου ο παππους με το φωσφοριζε γιλεκο να ερχεται στο διπλα χωραφι και να μου καθεται στα 30 μετρα....του φωναζω καλημερα παππου δεν εισαι καλα εκει γιατι ειναι ακομα πρωι και τα πουλια βουτανε ασε που εχω και ανακοντα φορεμενο....τι κοντρα μου απανταει....αααα καλα λεω ενταξει την φτθαξαμε την μερα μας λεω....ελα που ο παππους ειχε σκουλήκια στον κωλο και αρχισε να κοβει βολτες πανω λατω στο χωραφι και οοως καταλαβαθνετε ολα τα πουλια γεια σας μολις τον βλεπανε...τα νευρα μου....ο παππους τσακιζε τα πουλια καο δυο ατομα που ειχαν ερθει για χαβαλε ειχανε ριξει μεσα σε μιση ωρα δυο κουτια φυσιγγια....καποια στραβα περασανε και καναμε σεφτε....
![]()
Η μερα δεν ξεκινησε οπως περιμεναμε μιας κ ενα "εμπειρο" σπορι που ειχαμε εντωπισει ηταν πιασμενο πριν τις 4 που πηγαμε εμεις... Η εμπνευση να κατσουμε λιγο διπλα δεν λειτουργησε μιας κ καποια πουλια που ειχαμε πετυχει στο κατεβασμα δεν φανηκαν... Η παρεα που ειχε πιασει το μερος τουφεκουσε καλα κ δεν εσπαγαν τα λιγα πουλια που τους εμπαιναν... Τεσσερα πουλια τουφεκισα, τα δυο πολυ μακρια κ κρατησα το ενα, κ αλλο ενα ζευγαρι που εκανα εναν ομορφο ντουμπλε κ εσωσε λιγο τη διαθεση... Πουλια ελαχιστα, κοσμος πολυς...
Υγεια να εχουμε κ τα καλυτερα θα ερθουν... Το ματωσαμε τουλαχιστον...
Μπράβο σας παλικάρια μου, όμορφες φώτο, να το δούμε και από κοντά.......Καλησπέρα και από εμένα.
Πολύ ταλαιπωρία αρκετές μέρες τώρα αλλά άξιζε και με το παραπάνω!
Πιάσαμε ένα ωραίο μέρος με αρκετά πουλιά και περάσαμε ωραία.
Την προηγούμενη της έναρξης είχε γιορτή με κατασκήνωση και φαγοπότι μέχρι αργά.
Έφτασα πολύ εύκολα στο επιτρεπόμενο όριο με διαλεγμένες τουφεκιές μέχρι τα 25-30 μέτρα για να μην χαλάμε και τους άλλους φίλους.
Καλή κυνηγετική περίοδο να έχουμε με υγεία.
![]()
Γιαννιό με πρόλαβες μπαγάσα, ΑΡΩΣΤΕΙΑ λέμε το εικοσαρι.Μπράβο σας παλικάρια μου, όμορφες φώτο, να το δούμε και από κοντά.......
Γιωργαρε αν είχες και την 20αρα θα ήταν αριστούργημα η φώτο........οχι που δεν είναι τώρα δηλαδή...
Ξανά μπράβο σε όλους για την καρπωση αλλά και σε αυτούς που προσπάθησαν αλλά δε τα κατάφεραν.
Ασε να περασουν 4-5 μερες κ ξαναδοκιμασε...Σήμερα όπως ήταν και αναμενόμενο φυσικά το απόλυτο τίποτα....τα πουλάκια άλλαξαν στέκι αλλά κάπου θα τα ξαναβρούμε!
Παυλαρα,το απογευμα η αυριο το πρωι,προβλέπω...Βηρυτο!Απο χθες αέρηδες στο χωριό και σήμερα μια μικρή μπόρα με βρήκε στο καρτέρι...2 πουλάκια περασαν με ακολούθησαν και ενα πήρε ενα παιδι που καθησε στην Κάτω μερια του λιοσπορου
Πτολεμαΐδα για καφεδάκι και μπουγάτσα με κρέμα σπίτι μεσημεριανο και ξανα στο καρτέρι... ο καιρος θα μας κανει την χάρη
Παυλο λιγο μελι μαζι ρε να της καλοπιανεις να μην σε ενοχλουν στο καρτερι σου ha haaaΝα σας πω να γελάσετε
Εκει που καθόμαστε ειναι περασμα αρκούδας και χθες λιγο πριν ξημερώσει η αρκούδα εξω απο τα αμαξια και ακουγε μελωδια fm αχαχχα
Ειχαμε και ενα περιστατικο Φλώρινα δαγκωσε αρκούδα εναν κυνηγο σε καρτερι τρυγονιου και μεταφερθηκε επειγόντως Θεσσαλονίκη
Δεν θα ειναι και πολυ μακρυα Γιώργο,,,κει που κατέβηκαν χθες θα έμειναν τα περισσότερα οπου βρηκαν με τέτοιο πολεμο που έγινε....το απόγευμα με τοσα που κατέβηκαν εκανα μονο 4....σήμερα τα βρήκα σήμερα σε κατι λευκαδια και ιτιές αλλα δεν κουναγαν ρούπι μαγκωμενα απο τον καιρό περισσότερο....για να φύγουν απο την περιοχή δυσκολο λόγο καιρού οποτε το απόγευμα η αυριο θα εχει παιχνίδι