Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Όχι απλά για να μην τα μπερδεύουμε...έκανα κιόλας την αρχή!άσε που σηκώνει πολύ συζήτηση το θέμα!
Φυσικα παιζουν ρολο οι διακυμανσεις τις θερμοκρασιας. Το πρωι οταν ειχα φτασει στον καμπο με ειχε πεσει δροσια,υγρασια κι εκανε κρυο, αποτομα ανεβηκε η θερμοκρασια. Δεν ξερω αν εχει σχεση,παντως καθαριζοντας τα στο σπιτι παρατηρησα πως το λιπος διαχωριζοταν σαν ας πουμε ξεχωριστο κομματι απ το υπολοιπο σωμα με μεγαλη ευκολια

Τελικά έγινε αυτό που είπα χθες, απλά αερίσαμε ρούχα, καπέλα, φυσίγγια και όπλα. Δυο τρυγονάκια είδα, το ένα εκτός βολής και το άλλο μας έπιασε στον ύπνο. Δεν πειράζει όμως, κάναμε τη βόλτα μας.
Καλή συνέχεια σε όλους!

Μπραβο σε ολους,αρκει που βγηκαμε στα καρτερια κ καναμε εναρξη!!! Λιγα πραγματα κ απο μενα,χωρις να περιμενα κ πολλα! Αυτα παθαινει οποιος πηγαινει αργοπορημενος στο καρτερι!! Μολαταυτα το ματωσα κ εγω με τη σειρα μου αλλα δυστυχως δεν το χουφτωσα :(
Υγεια κ επεται κ συνεχεια :)

Το κάναμε και φέτος και ευχαριστηθήκαμε τη βόλτα μας!!
IMG_4516.jpg

Αν και η μερα δεν ξεκίνησε καλα δοξα το θεο το ματωσαμε.....η μερα ξεκινησε ιδανικα με ομορφο ξημερωμα παρεα με τον πατερα και πρωινο καφεδακι....αφου ξεραμε ηδη που θα καθομασταν αρχισαμε να μετραμε αντιστροφα για το πρωτο μπαμ....και εκει που ειμασταν μονοι να σου ο παππους με το φωσφοριζε γιλεκο να ερχεται στο διπλα χωραφι και να μου καθεται στα 30 μετρα....του φωναζω καλημερα παππου δεν εισαι καλα εκει γιατι ειναι ακομα πρωι και τα πουλια βουτανε ασε που εχω και ανακοντα φορεμενο....τι κοντρα μου απανταει....αααα καλα λεω ενταξει την φτθαξαμε την μερα μας λεω....ελα που ο παππους ειχε σκουλήκια στον κωλο και αρχισε να κοβει βολτες πανω λατω στο χωραφι και οοως καταλαβαθνετε ολα τα πουλια γεια σας μολις τον βλεπανε...τα νευρα μου....ο παππους τσακιζε τα πουλια καο δυο ατομα που ειχαν ερθει για χαβαλε ειχανε ριξει μεσα σε μιση ωρα δυο κουτια φυσιγγια....καποια στραβα περασανε και καναμε σεφτε....

E02QwiD.jpg

Η μερα δεν ξεκινησε οπως περιμεναμε μιας κ ενα "εμπειρο" σπορι που ειχαμε εντωπισει ηταν πιασμενο πριν τις 4 που πηγαμε εμεις... Η εμπνευση να κατσουμε λιγο διπλα δεν λειτουργησε μιας κ καποια πουλια που ειχαμε πετυχει στο κατεβασμα δεν φανηκαν... Η παρεα που ειχε πιασει το μερος τουφεκουσε καλα κ δεν εσπαγαν τα λιγα πουλια που τους εμπαιναν... Τεσσερα πουλια τουφεκισα, τα δυο πολυ μακρια κ κρατησα το ενα, κ αλλο ενα ζευγαρι που εκανα εναν ομορφο ντουμπλε κ εσωσε λιγο τη διαθεση... Πουλια ελαχιστα, κοσμος πολυς...
Υγεια να εχουμε κ τα καλυτερα θα ερθουν... Το ματωσαμε τουλαχιστον...

Καλησπέρα και από εμένα.
Πολύ ταλαιπωρία αρκετές μέρες τώρα αλλά άξιζε και με το παραπάνω!
Πιάσαμε ένα ωραίο μέρος με αρκετά πουλιά και περάσαμε ωραία.
Την προηγούμενη της έναρξης είχε γιορτή με κατασκήνωση και φαγοπότι μέχρι αργά.
Έφτασα πολύ εύκολα στο επιτρεπόμενο όριο με διαλεγμένες τουφεκιές μέχρι τα 25-30 μέτρα για να μην χαλάμε και τους άλλους φίλους.
Καλή κυνηγετική περίοδο να έχουμε με υγεία.
Μπράβο σας παλικάρια μου, όμορφες φώτο, να το δούμε και από κοντά.......
Γιωργαρε αν είχες και την 20αρα θα ήταν αριστούργημα η φώτο........οχι που δεν είναι τώρα δηλαδή...
Ξανά μπράβο σε όλους για την καρπωση αλλά και σε αυτούς που προσπάθησαν αλλά δε τα κατάφεραν.

Μπράβο σας παλικάρια μου, όμορφες φώτο, να το δούμε και από κοντά.......
Γιωργαρε αν είχες και την 20αρα θα ήταν αριστούργημα η φώτο........οχι που δεν είναι τώρα δηλαδή...
Ξανά μπράβο σε όλους για την καρπωση αλλά και σε αυτούς που προσπάθησαν αλλά δε τα κατάφεραν.
Γιαννιό με πρόλαβες μπαγάσα, ΑΡΩΣΤΕΙΑ λέμε το εικοσαρι.

Καλή κυνηγετική αρχή και χρονία σε όλους, μπράβο παιδιά να ξέρετε ότι σας ζηλεύω διαβάζοντας οτι έχει ζήση ο καθένας από εσάς σήμερα
Αρκετά χρόνια πριν έχω ζήση στο νησί μου την ετοιμασία και την προσμονή για την πρώτη μέρα του κυνηγιού. Θυμάμαι τις ατέλειωτες ώρες συζήτησης στο μπαράκι μερες πριν αρχίσει το κυνήγι τους καβγάδες για ποιου το όπλο είναι καλύτερο και βαράει μακρητερα η ποιος είναι ο καλύτερος κυνηγός τα συναισθήματα τις μυρωδιές τις εικόνες , τις ιστορίες που περιμέναμε να ακούσουμε και να πούμε ο ένας στον αλλον από την πρώτη μέρα και από ορισμένους ακόμα τα ψέματα και τα παραμύθια
Δεν θέλω να μακρήλογο , μια χάρη μονάχα Μια λεπτομέρεια για αυτούς που έχουν επιτυχια πιο λεπτομερέστατη αναφορά στο φισέκι, τύπος, γόμωση, βάρος και οπλο

Last edited:
Απο χθες αέρηδες στο χωριό και σήμερα μια μικρή μπόρα με βρήκε στο καρτέρι...2 πουλάκια περασαν με ακολούθησαν και ενα πήρε ενα παιδι που καθησε στην Κάτω μερια του λιοσπορου

Πτολεμαΐδα για καφεδάκι και μπουγάτσα με κρέμα σπίτι μεσημεριανο και ξανα στο καρτέρι... ο καιρος θα μας κανει την χάρη

Απο χθες αέρηδες στο χωριό και σήμερα μια μικρή μπόρα με βρήκε στο καρτέρι...2 πουλάκια περασαν με ακολούθησαν και ενα πήρε ενα παιδι που καθησε στην Κάτω μερια του λιοσπορου

Πτολεμαΐδα για καφεδάκι και μπουγάτσα με κρέμα σπίτι μεσημεριανο και ξανα στο καρτέρι... ο καιρος θα μας κανει την χάρη
Παυλαρα,το απογευμα η αυριο το πρωι,προβλέπω...Βηρυτο!.hunter.1

Να σας πω να γελάσετε

Εκει που καθόμαστε ειναι περασμα αρκούδας και χθες λιγο πριν ξημερώσει η αρκούδα εξω απο τα αμαξια και ακουγε μελωδια fm αχαχχα

Ειχαμε και ενα περιστατικο Φλώρινα δαγκωσε αρκούδα εναν κυνηγο σε καρτερι τρυγονιου και μεταφερθηκε επειγόντως Θεσσαλονίκη

Σήμερα ο καιρός αγρίεψε με αέρα, συννεφιά και ψύχρα.
Ξέραμε ότι δεν θα γίνει τίποτα σήμερα αλλά επειδή δεν έχουμε ησυχία πήγαμε μια βόλτα και 8:30 η ώρα είμασταν στο καφενείο.:D
Από εδώ και πέρα ξανά αρχίζει το ψάξιμο...

Δεν θα ειναι και πολυ μακρυα Γιώργο,,,κει που κατέβηκαν χθες θα έμειναν τα περισσότερα οπου βρηκαν με τέτοιο πολεμο που έγινε....το απόγευμα με τοσα που κατέβηκαν εκανα μονο 4.... τα βρήκα σήμερα σε κατι λευκαδια και ιτιές αλλα δεν κουναγαν ρούπι μαγκωμενα απο τον καιρό περισσότερο....για να φύγουν απο την περιοχή δυσκολο λόγο καιρού οποτε το απόγευμα η αυριο θα εχει παιχνίδι

Να σας πω να γελάσετε

Εκει που καθόμαστε ειναι περασμα αρκούδας και χθες λιγο πριν ξημερώσει η αρκούδα εξω απο τα αμαξια και ακουγε μελωδια fm αχαχχα

Ειχαμε και ενα περιστατικο Φλώρινα δαγκωσε αρκούδα εναν κυνηγο σε καρτερι τρυγονιου και μεταφερθηκε επειγόντως Θεσσαλονίκη
Παυλο λιγο μελι μαζι ρε να της καλοπιανεις να μην σε ενοχλουν στο καρτερι σου ha haaa

Δεν θα ειναι και πολυ μακρυα Γιώργο,,,κει που κατέβηκαν χθες θα έμειναν τα περισσότερα οπου βρηκαν με τέτοιο πολεμο που έγινε....το απόγευμα με τοσα που κατέβηκαν εκανα μονο 4....σήμερα τα βρήκα σήμερα σε κατι λευκαδια και ιτιές αλλα δεν κουναγαν ρούπι μαγκωμενα απο τον καιρό περισσότερο....για να φύγουν απο την περιοχή δυσκολο λόγο καιρού οποτε το απόγευμα η αυριο θα εχει παιχνίδι

Έτσι είναι Παύλο.;)
Τα φετινάρια έχουν καιρό ακόμα για να φύγουν.
Από σήμερα το απόγευμα και κυρίως αύριο θα αρχίζουν να ξεμυτίζουν πάλι σιγά-σιγά.

Status
Not open for further replies.
Back