Θοδωρή χάρηκα που σε γνώρισα φίλε. Αν θέλεις πέρασε από το παρακάτω θέμα να συστηθείς και σε όλο το φόρουμΉταν και δική μας χαρά φίλε Βασίλη που σας γνωρίσαμε και κυνηγήσαμε παρέα !!!
Γιαννη αν εχεις προβλημα πως θα λιγοστεψουν τα φυσινγκια σου φοναξεμε και θα ερθω να σου δηξω πως λιγοστεβουν αμεσοςΤετράδα βγήκαμε σήμερα για κιχλοκοτσυφα στα βόρεια. Πολλά τα πουλιά αλλά μόνο με περπατητο έκανες τουφεκιές, μας τα χάλασε η βροχή που σε κάποιες στιγμές έπεφτε δυνατή, αλλά δεν μασησαμε μιας και είχαμε εφοδιαστεί όλοι με μικρές πτυσομενες ομπρελιτσες και έτσι τα 5λεπτα δυνατής μπορας τη βγάλαμε ψιλοκαθαρη. Κυνηγοί λιγοστοί λόγω βροχής υποθέτω. Ρίξαμε τις τουφεκιές μας κάναμε και το χαβαλέ μας, η καρπωση πολλή καλή θα έλεγα, Όλοι μας στα 14-15 ( με τα περισσότερα κοτσύφια ) με μόνο 3 πουλιά χαμένα μιας και χωρίς απορτοσκυλο διαλέγαμε τα πουλιά για να μην έχουμε απώλειες. Ευχαριστήθηκα το 725 σε μερικές ψηλωμενες τουφεκιές αλλά και σε μπηχτές ανάμεσα από τις ελιές. Από φυσίγγια τουρλού τουρλού μιας και πήρα από το σωρο μπας και λιγοστεύουν. Ενδεικτικά θα αναφέρω κάποια, imperial, bravo, Nike, ζωχιος predator και 28 άρια f due, οκ nsi και Navarro 30αρια, μόνο αυτά.. ....
Το ξημέρωμα δεν βγήκαμε γιατί έριχνε πολλή νερό αλλά αυτό δεν εμπόδισε τα πουλιά να βγαίνουν συνεχώς και τα βλέπαμε από το αμάξι.
Φιλε Βασιλη(πρεπει να σε πετυχα ρε μπαγασα) κι εμεις χαρηκαμε που γνωριστηκαμε απο κοντα. Το ζητουμενο να την κοπανησουμε το τριημερο για το αποχαιρετηστηριο (απο τις γυναικες εννοω)10-12 πουλιά λοιπόν πέριξ Πελασγίας.
Σήμερα ξεκίνησα με τη παλιά αγάπη, το ποζέ που μου έδωσε τις πρώτες 2 "μαύρες"....
Αργότερα που άρχισα να περπατώ ανάμεσα στις ελιές, πήρα το Vinci....
Χάρηκα επίσης που γνωρίσαμε και συνκυνηγήσαμε με δύο νέα μέλη της σελίδας, τον Κώστα και τον Θόδωρο....καλά και θανατηφόρα τουφέκια οι συνάδελφοι !
25-30 μέτρα 1000% επιτυχίαΝατο το εργαλείο!
Μεχρι ποια αποσταση σε καλυπτει το 4αρι με 8αρια σκαγια; (εμπειρικα)
Ευχαριστώ Διαμαντή. Όντως σκεφτομαι να το παρω απο τη νεα σεζον.25-30 μέτρα 1000% επιτυχία
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: φίλε μου,επειδή σου αρέσει το συγκεκριμένο όπλο(es 100 vitoria), σου συστήνω να το πάρεις ανεπιφύλακτα.Εγώ όταν το πήρα(Δεκέμβρη του 2004) την απλή έκδοση,την πήρα με ξύλινα μέρη,αλλά η συνθετική(όπως είναι τώρα) μου αρέσει περισσότερο και δεν φοβάμαι για χτυπήματα ή γρατζουνιές.
Πάρε εάν βρεις την deluxe που έχει και φλάντζες αλλαγής κλίσης, νομίζω ότι δεν βγαίνει σε συνθετική αυτή η έκδοσή της.
Κοίτα και τις δυο και μπορεί να βρεις και μεταχειρισμένη εαν ψάξεις σε χαμηλή τιμή....
http://www.specialforces.gr/karampina-beretta-es100-vitoria-deluxe.html
http://www.specialforces.gr/karampina-beretta-es100-vitoria-synthetic.html
Λεωνίδα λέμε με το φίλο Χρήστο να πάμε αύριο για ένα περπατητό και αυτός είναι ο μεγάλος μας φόβος, μην είναι γεμάτο κοτσύφια και ξενερώσουμε. Πράγματι πολύ ηλίθια η απαγόρευση 8 μέρες πριν τη λήξη. Απο τσίχλες έχει γενικά στα μέρη μας ή άρχισαν να την κάνουν προς τα πάνω;Απογευματινο διωρο περπατητο με τον πατερα μου πηραμε 8 πουλια εγω και 7 ο πατερας μου.....θα χαμε περισσοτερα πουλια αλλα εχουμε βλεπετε την ηλιθια απαγορευση για τα κοτσυφια, τα οποια σημερα ηταν πολυ προκλητικα και μας δουλευαν κανονικα.....λες και τοξεραν....μες τα ποδια μας.
Εχει και τσιχλες και κοτσυφια....τσιχλες πιστευω οτι ειναι περισσοτερες απ οτι ηταν με το κρυο,αλλα αγριεμενες απο το ντουφεκιδι......προσοχη στα κοτσυφια μην ξεχαστειτε και φατε καμια φολα.Λεωνίδα λέμε με το φίλο Χρήστο να πάμε αύριο για ένα περπατητό και αυτός είναι ο μεγάλος μας φόβος, μην είναι γεμάτο κοτσύφια και ξενερώσουμε. Πράγματι πολύ ηλίθια η απαγόρευση 8 μέρες πριν τη λήξη. Απο τσίχλες έχει γενικά στα μέρη μας ή άρχισαν να την κάνουν προς τα πάνω;
Ευτυχώς φέτος τα κοτσύφια τα χορτάσαμε οπότε θα είμαστε προσεκτικοί.Εχει και τσιχλες και κοτσυφια....τσιχλες πιστευω οτι ειναι περισσοτερες απ οτι ηταν με το κρυο,αλλα αγριεμενες απο το ντουφεκιδι......προσοχη στα κοτσυφια μην ξεχαστειτε και φατε καμια φολα.
Προτελευταία έξοδος σήμερα για τσιχλιτσες μιας και η μεγάλη μας αγάπη τελειωσε εδώ και κάτι μέρες.....τα πουλιά δυστυχώς αφαντα και τα λιγα που μείνανε καμμένα απο τους βρωμοιταλους.....η ωρα 18:15 και να σου το πρωτο πουλί να πετάει με την σιγουριά του υψους....τι έχω να χάσω λέω κουμπωμενα στην sx2 gorilla sporting 28 gr με Carlson's sporting clays 2 αστρα βέβαια να πω και την αλήθεια μετα τον κώνο έχει αλλάξει η αυτοπεποίθηση μου στα ψηλωμενα πουλιά...η τσίχλα φαινόταν σαν σπιρτόκουτο προσκοπευση μεγάλη μπαμ η σκανδάλη και απλα χαζευω ενα πουλί να πέφτει σαν βρεγμενη κάλτσα και να πέφτει και να πέφτει και να πέφτει....ξεκιναω να πάω μετρώντας βηματα φτάνοντας στο ξερό πουλί μετρησα 63 βήματα....αποκλείεται λέω...δεν προλαβαινω να ολκληρωσω την σκέψη μου άλλο ενα τσιχλακι περνάει πανω απο το καρτέρι που καθόμουνα χωρίς δεύτερη σκέψη επωμιση προσκοπευση μπαμ και αλλη κάλτσα κάτω.....το χαμόγελο έφτασε στα αυτιά ώρες γλέντια που θα γίνουν στα πάπια λέω.....στο υπολοιπο δεκάλεπτο πέρασαν αλλά τρια πουλιά εκ των οποίων κράτησα τα δυο μακρινά και φυσικά έχασα το κοντινό στα δέκα μετρα....αύριο ο επίλογος για φέτος και εύχομαι του χρονου να είμαστε καλά όλοι μας με υγεια πανω απο όλα....
Εγώ παίρνω ριζαλευρο απο αυτό που τρώει ο μικρός.....χαχαχαχαχαχαΠατριώτ κόλλησες και συ απο τα παιδάκια απέναντι.Ξέρεις αυτά με τους s300 με τα άλευρα απο την αλογοτροφή.
![]()
Αααααααα ρε Κωστα με το ρυζαλευρο κανεις διπλη δουλεια.....και τα βαζεις στα φυσιγγια σου και σπερνεις το τοπο για να βρουν φαγητο τα πουλιαΕγώ παίρνω ριζαλευρο απο αυτό που τρώει ο μικρός.....χαχαχαχαχαχα
Τι άλλο θα μας πεις ; Φαριν λακτε Γιώτη ; .buy buy............μονο να ξερατε τη εχει δοκιμαςτει για μπαφερ..........![]()