Χαχαχαχαχαχαχαχαχα.........οτι μπορει να γινει ενα σωμα μια ψυχηΤι άλλο θα μας πεις ; Φαριν λακτε Γιώτη ; .buy buy.

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα.........οτι μπορει να γινει ενα σωμα μια ψυχηΤι άλλο θα μας πεις ; Φαριν λακτε Γιώτη ; .buy buy.
Σακη ήθελα να σε ρωτησω καιρό .παντως τα τσιχλονια παιζουνε σαν τρελα ακωμη εδω πανω σε εμαςςςς,και ετσι παμε καρτερακι και κανουμε καμια τουφεκιαααscreenshot on pc
Μια από τα ίδια και στο χωριό μου όπως και στις γύρω περιοχές Στέλιο σε αντίθεση με το βορά και το νότο που ακόμα έχει πολλά πουλιά. Υπάρχουν πόστα που τέτοια εποχή άλλες χρονιές έβγαζαν φωτιές και φέτος είναι έρημα από πουλιά και κυνηγούς.Μπράβο Γιάννη, τις έκαψες και φέτος τις τσίχλες!!! Εδώ πάλι στο χωριό μου η απόλυτη ξεφτίλα! Από τις 4.30 μέχρι τις 6.00 στο καρτέρι δεν πέρασε ούτε μία !!! Μόνο μερικοί κοτσυφοί ακούγονταν τριγύρω στους κουμάρους ... Στις 6.00 περίπου πέρασε μία μακριά, και μετά άλλη μία πάνω μου και την πήρα με ένα Euromix. Μετά από λίγο πέρασαν άλλες δύο, στη μια αστόχησα η άλλη φάνηκε ότι έπεσε αλλά δεν είδα ακριβώς το σημείο και δεν τη βρήκα !!! Και μετά, το απόλυτο τίποτα μέχρι τις 6.30 που έφυγα ... Με τι καρδιά να πάω πάλι αύριο ...![]()
Γιασου γιαννη με την γρια σου ωρεα είναιΜόλις τελείωσα το δρομολόγιο κατά τις 16:00 όπως ήμουν στα βόρεια σταμάτησα και έκανα περπατητο καμιά ωρίτσα ίσα ίσα να μου φύγει η κάψα. Πολλά τα πουλιά αλλά απλησιαστα, μόνος δεν μπορούσα να κλείσω το μέρος με αποτέλεσμα να κάνω 5-6 τουφεκιές τραβηγμένες από τα μαλλιά χωρίς αποτέλεσμα. Τα κοτσύφια έκαναν πάρτι γύρω μου και κάποια βγήκαν με αυτκοτονικές τάσεις αλλά κρατήθηκα
.......
* Σήμερα έβγαλα τη "γριά " που λένε και κάποιοι φίλοι εδώ μέσα, έτσι για να θυμηθώ τα ........νιάτα μου
![]()
αν κι εκανες κοπι παστε συγχωρεμενος γιατι η γρια η κοτα εχει το ζουμι. κι εγω μ αυτη θα κλεισω τη σεζον ξεκινωντας απο αυριο και μ αυτην θα ξεκινησω και του χρονου να ειμαστε καλα. να συμπληρωσω οτι τα τορντο με τη νεα gm3 κανουν μεγαλες κηδειες αν και αφηνουν πολυ αιμα στο πουλι. ειδωμενΜόλις τελείωσα το δρομολόγιο κατά τις 16:00 όπως ήμουν στα βόρεια σταμάτησα και έκανα περπατητο καμιά ωρίτσα ίσα ίσα να μου φύγει η κάψα. Πολλά τα πουλιά αλλά απλησιαστα, μόνος δεν μπορούσα να κλείσω το μέρος με αποτέλεσμα να κάνω 5-6 τουφεκιές τραβηγμένες από τα μαλλιά χωρίς αποτέλεσμα. Τα κοτσύφια έκαναν πάρτι γύρω μου και κάποια βγήκαν με αυτκοτονικές τάσεις αλλά κρατήθηκα
.......
* Σήμερα έβγαλα τη "γριά " που λένε και κάποιοι φίλοι εδώ μέσα, έτσι για να θυμηθώ τα ........νιάτα μου
![]()
Σε ευχαριστώ Στέλιο! Καρτέρι δεν κυνηγούσα ποτέ γιατί δεν περνούσαν πουλιά,αλλά φέτος περνάνε αρκετά πουλιά, άρα δεν υπάρχει λόγος να σπάω τα πόδια μου,εξάλλου φετος δεν έχω και τον χρόνο για πολύωρα περπατητα..χθες μου είπε ένας μπαρμας (παλιός τσιχλάς) ,τότε που γέμιζαν 10-20 φυσεκακια 20αρια και καθόταν απόγευμα σε καμία ξεροαχλαδια,στα 15 μέτρα στα καθιστά και μετά τις παστωναν..του λέω ρε μπάρμπα στα ψηλά χωριά δεν έχει τσίχλες..μου λέει με το χιονιά που έγινε εξαφανίστηκαν..είναι μου λέει σαν να θέλεις να μπεις σπίτι και να βρεις την πόρτα κλειδωμένη,ενώ έξω έχει -10 βαθμους..τα πουλιά με τέτοιες θερμοκρασίες που έκανε βρήκαν κλειστές πόρτες (όλα χιονισμένα ) και άλλαξαν σπίτι ..έκαναν ένα φτερό και πήγαν Αφρική σε ένα βράδυ και όσες δεν έφυγαν ήρθαν στα χαμηλά δηλαδή εδώ που είμαστε εμείς..ακόμα έχει χιόνια εδώ σε χαμηλά σχετικά υψόμετρα 700-800 μέτρα...πάντως και εδώ τις τσίχλες που είχε (γινόταν της τρελής) από 25 Οκτώβρη και όλο τον Νοέμβρη μέχρι και 15-20 Δεκέμβρη δεν τις έχει τώρα..έφυγαν και από εδώ αρκετά πουλιά...παρόλα αυτά έχει πουλιά ..και από εδώ και πέρα θα αυξάνονται συνεχώς πιστεύω γιατί ξεκινάνε τα καλά επιστροφια..Μπράβο Γιάννη, τις έκαψες και φέτος τις τσίχλες!!! Εδώ πάλι στο χωριό μου η απόλυτη ξεφτίλα! Από τις 4.30 μέχρι τις 6.00 στο καρτέρι δεν πέρασε ούτε μία !!! Μόνο μερικοί κοτσυφοί ακούγονταν τριγύρω στους κουμάρους ... Στις 6.00 περίπου πέρασε μία μακριά, και μετά άλλη μία πάνω μου και την πήρα με ένα Euromix. Μετά από λίγο πέρασαν άλλες δύο, στη μια αστόχησα η άλλη φάνηκε ότι έπεσε αλλά δεν είδα ακριβώς το σημείο και δεν τη βρήκα !!! Και μετά, το απόλυτο τίποτα μέχρι τις 6.30 που έφυγα ... Με τι καρδιά να πάω πάλι αύριο ...![]()
Απο μαυρο σε κοκκινο κ απο κοκκινο σε διαφανο απο οτι βλεπω..Αρχισαμε τα παλια κολπα..express 32
Giovanni ειναι ο διασπορεας.Εκτος κ τον αλλαξε αν και δεν το πιστεύω..dorkas dispersante 32gr (gualanti διασπορεας)
Μόλις τελείωσα το δρομολόγιο κατά τις 16:00 όπως ήμουν στα βόρεια σταμάτησα και έκανα περπατητο καμιά ωρίτσα ίσα ίσα να μου φύγει η κάψα. Πολλά τα πουλιά αλλά απλησιαστα, μόνος δεν μπορούσα να κλείσω το μέρος με αποτέλεσμα να κάνω 5-6 τουφεκιές τραβηγμένες από τα μαλλιά χωρίς αποτέλεσμα. Τα κοτσύφια έκαναν πάρτι γύρω μου και κάποια βγήκαν με αυτκοτονικές τάσεις αλλά κρατήθηκα
.......
![]()
Καλησπέρα, αν και έχω φάει κάτι δυνατές φόλες τελευταία (ατουφέκιστος δις και 1 τουφεκιά/0 θηράματα άλλες δύο), με έτρωγε σήμερα να βγω βόλτα, αφού είχα χρόνο το μεσημέρι. Τελικά πήγα σε ένα μέρος για πρώτη φορά, πιο πολύ για ανίχνευση και να το περπατήσω. Στα πρώτα 100 μέτρα πέφτω σε μια αλεπού που κάτι έτρωγε: για να μην φύγει δεν αλλάζω φυσίγγι και τις ρίχνω ένα Lambro Sporting No8, 28gr που είχα γεμίσει και τις δυο θαλάμες. Την έφαγε αλλά δεν έπεσε, απόσταση 25 βήματα. (Μάλλον έπρεπε να ρισκάρω να αλλάξω σε 5αρια). Περπάτησα γύρω γύρω, αλλά δεν είχε σχεδόν καθόλου πουλιά, κάποια κοτσύφια τα χαιρέτισα και δώσαμε ραντεβού για του χρόνου, πρώτα ο Θεός. Τελικά πήρα μια τσίχλα προγκηχτή γυρίζοντας προς το αμάξι. Ενώ ετοιμαζόμουν να φύγω κατά τις 5, πέρασαν από πάνω κανα δύο τσίχλες. Σκέφτηκα "λες;" και στάθηκα σε ένα ψιλοκαθαρό χωράφι και σε ένα τέταρτο παίρνω 4 πουλιά, κανένα χαμένο, καθαρές βολές όλες με τα σπόρτιν. 17:30 η ώρα κόψανε εντελώς να περνάνε, έσκασε κι ένα κοπάδι πρόβατα που γύριζε στο μαντρί για νάνι, οπότε μάζεψα τα μπογαλάκια μου και δρόμο. Στάση σε ένα σημείο που πάντα έχει απογευματινά καρτέρια, 3 σμπάρα σε κάτι τσίχλες μιράζ, τους έκανα αέρα, αλλά δε με πείραξε καθόλου! Ήταν ένα όμορφο απόγευμα, χωρίς μεγάλες προσδοκίες, που μου έδωσε όμως αρκετή ευχαρίστηση![]()
Να την χαιρεσει την γριουλα σου γιαννη!Μόλις τελείωσα το δρομολόγιο κατά τις 16:00 όπως ήμουν στα βόρεια σταμάτησα και έκανα περπατητο καμιά ωρίτσα ίσα ίσα να μου φύγει η κάψα. Πολλά τα πουλιά αλλά απλησιαστα, μόνος δεν μπορούσα να κλείσω το μέρος με αποτέλεσμα να κάνω 5-6 τουφεκιές τραβηγμένες από τα μαλλιά χωρίς αποτέλεσμα. Τα κοτσύφια έκαναν πάρτι γύρω μου και κάποια βγήκαν με αυτκοτονικές τάσεις αλλά κρατήθηκα
.......
![]()