Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τετράδα βγήκαμε σήμερα για κιχλοκοτσυφα στα βόρεια. Πολλά τα πουλιά αλλά μόνο με περπατητο έκανες τουφεκιές, μας τα χάλασε η βροχή που σε κάποιες στιγμές έπεφτε δυνατή, αλλά δεν μασησαμε μιας και είχαμε εφοδιαστεί όλοι με μικρές πτυσομενες ομπρελιτσες και έτσι τα 5λεπτα δυνατής μπορας τη βγάλαμε ψιλοκαθαρη. Κυνηγοί λιγοστοί λόγω βροχής υποθέτω. Ρίξαμε τις τουφεκιές μας κάναμε και το χαβαλέ μας, η καρπωση πολλή καλή θα έλεγα, Όλοι μας στα 14-15 ( με τα περισσότερα κοτσύφια ) με μόνο 3 πουλιά χαμένα μιας και χωρίς απορτοσκυλο διαλέγαμε τα πουλιά για να μην έχουμε απώλειες. Ευχαριστήθηκα το 725 σε μερικές ψηλωμενες τουφεκιές αλλά και σε μπηχτές ανάμεσα από τις ελιές. Από φυσίγγια τουρλού τουρλού μιας και πήρα από το σωρο μπας και λιγοστεύουν. Ενδεικτικά θα αναφέρω κάποια, imperial, bravo, Nike, ζωχιος predator και 28 άρια f due, οκ nsi και Navarro 30αρια, μόνο αυτά.. .....sarcastic.
Το ξημέρωμα δεν βγήκαμε γιατί έριχνε πολλή νερό αλλά αυτό δεν εμπόδισε τα πουλιά να βγαίνουν συνεχώς και τα βλέπαμε από το αμάξι.
Γιαννη αν εχεις προβλημα πως θα λιγοστεψουν τα φυσινγκια σου φοναξεμε και θα ερθω να σου δηξω πως λιγοστεβουν αμεσος.sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..shoot..shoot..shoot..shoot..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

10-12 πουλιά λοιπόν πέριξ Πελασγίας.
Σήμερα ξεκίνησα με τη παλιά αγάπη, το ποζέ που μου έδωσε τις πρώτες 2 "μαύρες"....
Αργότερα που άρχισα να περπατώ ανάμεσα στις ελιές, πήρα το Vinci....
Χάρηκα επίσης που γνωρίσαμε και συνκυνηγήσαμε με δύο νέα μέλη της σελίδας, τον Κώστα και τον Θόδωρο....καλά και θανατηφόρα τουφέκια οι συνάδελφοι !
Φιλε Βασιλη(πρεπει να σε πετυχα ρε μπαγασα) κι εμεις χαρηκαμε που γνωριστηκαμε απο κοντα. Το ζητουμενο να την κοπανησουμε το τριημερο για το αποχαιρετηστηριο (απο τις γυναικες εννοω)

Νατο το εργαλείο!
Μεχρι ποια αποσταση σε καλυπτει το 4αρι με 8αρια σκαγια; (εμπειρικα)
25-30 μέτρα 1000% επιτυχία

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: φίλε μου,επειδή σου αρέσει το συγκεκριμένο όπλο(es 100 vitoria), σου συστήνω να το πάρεις ανεπιφύλακτα.Εγώ όταν το πήρα(Δεκέμβρη του 2004) την απλή έκδοση,την πήρα με ξύλινα μέρη,αλλά η συνθετική(όπως είναι τώρα) μου αρέσει περισσότερο και δεν φοβάμαι για χτυπήματα ή γρατζουνιές.
Πάρε εάν βρεις την deluxe που έχει και φλάντζες αλλαγής κλίσης, νομίζω ότι δεν βγαίνει σε συνθετική αυτή η έκδοσή της.
Κοίτα και τις δυο και μπορεί να βρεις και μεταχειρισμένη εαν ψάξεις σε χαμηλή τιμή....
http://www.specialforces.gr/karampina-beretta-es100-vitoria-deluxe.html
http://www.specialforces.gr/karampina-beretta-es100-vitoria-synthetic.html

25-30 μέτρα 1000% επιτυχία

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: φίλε μου,επειδή σου αρέσει το συγκεκριμένο όπλο(es 100 vitoria), σου συστήνω να το πάρεις ανεπιφύλακτα.Εγώ όταν το πήρα(Δεκέμβρη του 2004) την απλή έκδοση,την πήρα με ξύλινα μέρη,αλλά η συνθετική(όπως είναι τώρα) μου αρέσει περισσότερο και δεν φοβάμαι για χτυπήματα ή γρατζουνιές.
Πάρε εάν βρεις την deluxe που έχει και φλάντζες αλλαγής κλίσης, νομίζω ότι δεν βγαίνει σε συνθετική αυτή η έκδοσή της.
Κοίτα και τις δυο και μπορεί να βρεις και μεταχειρισμένη εαν ψάξεις σε χαμηλή τιμή....
http://www.specialforces.gr/karampina-beretta-es100-vitoria-deluxe.html
Ευχαριστώ Διαμαντή. Όντως σκεφτομαι να το παρω απο τη νεα σεζον.
Δυατηχως εχω τετοιο ζυγωματικο που καμια φλατζα δε θα με σωσει. Θελω νεο κοντάκι.
Για αυτο ελεγα να παρω την απλη εκδοση και με τη διαφορα απο τη de luxe να κανω κοντακι ή να περιμένω να δω τι θα ειναι το brain κοντακι, και τι με συμφέρει.
Εχεις π.μ

Απογευματινο διωρο περπατητο με τον πατερα μου πηραμε 8 πουλια εγω και 7 ο πατερας μου.....θα χαμε περισσοτερα πουλια αλλα εχουμε βλεπετε την ηλιθια απαγορευση για τα κοτσυφια, τα οποια σημερα ηταν πολυ προκλητικα και μας δουλευαν κανονικα :mad:.....λες και τοξεραν....μες τα ποδια μας.

Απογευματινο διωρο περπατητο με τον πατερα μου πηραμε 8 πουλια εγω και 7 ο πατερας μου.....θα χαμε περισσοτερα πουλια αλλα εχουμε βλεπετε την ηλιθια απαγορευση για τα κοτσυφια, τα οποια σημερα ηταν πολυ προκλητικα και μας δουλευαν κανονικα :mad:.....λες και τοξεραν....μες τα ποδια μας.
Λεωνίδα λέμε με το φίλο Χρήστο να πάμε αύριο για ένα περπατητό και αυτός είναι ο μεγάλος μας φόβος, μην είναι γεμάτο κοτσύφια και ξενερώσουμε. Πράγματι πολύ ηλίθια η απαγόρευση 8 μέρες πριν τη λήξη. Απο τσίχλες έχει γενικά στα μέρη μας ή άρχισαν να την κάνουν προς τα πάνω;

Λεωνίδα λέμε με το φίλο Χρήστο να πάμε αύριο για ένα περπατητό και αυτός είναι ο μεγάλος μας φόβος, μην είναι γεμάτο κοτσύφια και ξενερώσουμε. Πράγματι πολύ ηλίθια η απαγόρευση 8 μέρες πριν τη λήξη. Απο τσίχλες έχει γενικά στα μέρη μας ή άρχισαν να την κάνουν προς τα πάνω;
Εχει και τσιχλες και κοτσυφια....τσιχλες πιστευω οτι ειναι περισσοτερες απ οτι ηταν με το κρυο,αλλα αγριεμενες απο το ντουφεκιδι......προσοχη στα κοτσυφια μην ξεχαστειτε και φατε καμια φολα.

Εχει και τσιχλες και κοτσυφια....τσιχλες πιστευω οτι ειναι περισσοτερες απ οτι ηταν με το κρυο,αλλα αγριεμενες απο το ντουφεκιδι......προσοχη στα κοτσυφια μην ξεχαστειτε και φατε καμια φολα.
Ευτυχώς φέτος τα κοτσύφια τα χορτάσαμε οπότε θα είμαστε προσεκτικοί.;)

μιας και δεν βρησκουμε μπεκατσεςςςς το ρηξαμε στην αγια τσιχλααα καλα νανε κιαυτη που μας χαρηζη ενα ωμορφω κυνηγι και τουφεκιες.pray to God. ασε που σημερα πρωσπαθουσα να της ξεχωρισω απο τα κοτσιφια,τη μαλακια κιαυτη παλι μην την πληρωσουμε τωρα στο τελος για εναν κοτσιφα online photo storage

Καλησπέρα! Ένα πολύ γρήγορο απογευματινό λόγω δουλειάς,17:30-18:30 αρκετές οι τσίχλες,αλλά όλες αργά και χαμηλά...12 στο χέρι καμία χαμένη,και ο συγκυνηγος μου 3 στο χέρι με 3 χαμένες...τα πουλιά έχουν γίνει πολύ επιφυλακτικά,από 50 μέτρα στρίβουν με την παραμικρή κίνηση..φασσες μου θύμισαν στο στρίψιμο και στην επιφυλακτικότητα...

Απογευματινο και σε μας εδω, με πολλα πουλια αλλα πανυψηλα. Ξεκινησαμε με αστοχιες σε καλες τσιχλες, και τελειωσαμε με ευστοχιες σε πουλια που δεν επρεπε να ριξω καν. Αποτελεσμα 5 στο χερι, και μια χαμενη, αν δε γελιεμαι πρεπει να τραυματισα και ακομα 1-2 χωρις ομως να παιρνω και ορκο αν επεσαν ή οχι. Τα πουλια ακομα και μετα τις 5μιση ηταν τοσο ψηλα, που τους εριχνα με το U3. Καποιες σκεψεις για ανοιχτοτερο τσοκ, τις ξεχασα. Η σκυλιτσα ακομα μια φορα θησαυρος. Αν εξαιρεσει κανεις 2 που ειδα περιπου που επεσαν, τις αλλες τρεις, συν την μια απο τις δυο που ειδα, δεν θα τις εβρισκα με τιποτα.

Προτελευταία έξοδος σήμερα για τσιχλιτσες μιας και η μεγάλη μας αγάπη τελειωσε εδώ και κάτι μέρες.....τα πουλιά δυστυχώς αφαντα και τα λιγα που μείνανε καμμένα απο τους βρωμοιταλους.....η ωρα 18:15 και να σου το πρωτο πουλί να πετάει με την σιγουριά του υψους....τι έχω να χάσω λέω κουμπωμενα στην sx2 gorilla sporting 28 gr με Carlson's sporting clays 2 αστρα βέβαια να πω και την αλήθεια μετα τον κώνο έχει αλλάξει η αυτοπεποίθηση μου στα ψηλωμενα πουλιά...η τσίχλα φαινόταν σαν σπιρτόκουτο προσκοπευση μεγάλη μπαμ η σκανδάλη και απλα χαζευω ενα πουλί να πέφτει σαν βρεγμενη κάλτσα και να πέφτει και να πέφτει και να πέφτει....ξεκιναω να πάω μετρώντας βηματα φτάνοντας στο ξερό πουλί μετρησα 63 βήματα....αποκλείεται λέω...δεν προλαβαινω να ολκληρωσω την σκέψη μου άλλο ενα τσιχλακι περνάει πανω απο το καρτέρι που καθόμουνα χωρίς δεύτερη σκέψη επωμιση προσκοπευση μπαμ και αλλη κάλτσα κάτω.....το χαμόγελο έφτασε στα αυτιά ώρες γλέντια που θα γίνουν στα πάπια λέω.....στο υπολοιπο δεκάλεπτο πέρασαν αλλά τρια πουλιά εκ των οποίων κράτησα τα δυο μακρινά και φυσικά έχασα το κοντινό στα δέκα μετρα....αύριο ο επίλογος για φέτος και εύχομαι του χρονου να είμαστε καλά όλοι μας με υγεια πανω απο όλα....

Προτελευταία έξοδος σήμερα για τσιχλιτσες μιας και η μεγάλη μας αγάπη τελειωσε εδώ και κάτι μέρες.....τα πουλιά δυστυχώς αφαντα και τα λιγα που μείνανε καμμένα απο τους βρωμοιταλους.....η ωρα 18:15 και να σου το πρωτο πουλί να πετάει με την σιγουριά του υψους....τι έχω να χάσω λέω κουμπωμενα στην sx2 gorilla sporting 28 gr με Carlson's sporting clays 2 αστρα βέβαια να πω και την αλήθεια μετα τον κώνο έχει αλλάξει η αυτοπεποίθηση μου στα ψηλωμενα πουλιά...η τσίχλα φαινόταν σαν σπιρτόκουτο προσκοπευση μεγάλη μπαμ η σκανδάλη και απλα χαζευω ενα πουλί να πέφτει σαν βρεγμενη κάλτσα και να πέφτει και να πέφτει και να πέφτει....ξεκιναω να πάω μετρώντας βηματα φτάνοντας στο ξερό πουλί μετρησα 63 βήματα....αποκλείεται λέω...δεν προλαβαινω να ολκληρωσω την σκέψη μου άλλο ενα τσιχλακι περνάει πανω απο το καρτέρι που καθόμουνα χωρίς δεύτερη σκέψη επωμιση προσκοπευση μπαμ και αλλη κάλτσα κάτω.....το χαμόγελο έφτασε στα αυτιά ώρες γλέντια που θα γίνουν στα πάπια λέω.....στο υπολοιπο δεκάλεπτο πέρασαν αλλά τρια πουλιά εκ των οποίων κράτησα τα δυο μακρινά και φυσικά έχασα το κοντινό στα δέκα μετρα....αύριο ο επίλογος για φέτος και εύχομαι του χρονου να είμαστε καλά όλοι μας με υγεια πανω απο όλα....

.my man.Πατριώτ κόλλησες και συ απο τα παιδάκια απέναντι.Ξέρεις αυτά με τους s300 με τα άλευρα απο την αλογοτροφή..sarcastic.

http://imgur.com/bmPbgTE
Και του χρονου με υγεια!!!
Για μενα ηταν μαλλον η τελευταια εξοδος με 10 τσιχλες στο χερι!!τις εβαλα στο πρωτο μου κρεμασταρι για μια αναμνηστικη φωτο,το οποιο ειναι 20 χρονων δωρο του πατεεα μου!!τα πουλια σαφως και λιγοτερα!!καλο βραδυ σε ολους σας!!

Εγώ παίρνω ριζαλευρο απο αυτό που τρώει ο μικρός.....χαχαχαχαχαχα
Αααααααα ρε Κωστα με το ρυζαλευρο κανεις διπλη δουλεια.....και τα βαζεις στα φυσιγγια σου και σπερνεις το τοπο για να βρουν φαγητο τα πουλια.sarcastic..sarcastic..sarcastic.μονο να ξερατε τη εχει δοκιμαςτει για μπαφερ...........my man.

Status
Not open for further replies.
Back