Μολύβδινα φυσίγγια υδροβίων

Τσεκαρες το νουμερο σκαγιων?στο λεω....διοτι τα υποτιθεμενα 5αρια ...μου βγηκαν 6αρια...αληθεια....ηταν τοσο δυσκολο να ριξεις στα 36.5 ....μετρα απο το να καθεσε κ να σκςφτεσε το τι θα κανει στα 35????
Δεν ανοιξα καποιο. Υποτιθεται οτι μεσα εχει 4αρια.
Αν ειχα άπλα στο συγκεκριμενο μερος θα εριχνα απο πιο μακρυα. Προτιμω να ριξω στα 25 που θα ξερω ότι πισω υπαρχει αναχωμα, παρα στα 35 40 και να σκεφτομαι αν την εφαγε καποιος παραπισω.

Δεν ανοιξα καποιο. Υποτιθεται οτι μεσα εχει 4αρια.
Αν ειχα άπλα στο συγκεκριμενο μερος θα εριχνα απο πιο μακρυα. Προτιμω να ριξω στα 25 που θα ξερω ότι πισω υπαρχει αναχωμα, παρα στα 35 40 και να σκεφτομαι αν την εφαγε καποιος παραπισω.
Οποτε απλα ειπες...τοσα το τεσσαρι αρα 80%συγκεντρωση...στα 25μετρα...κατι που ο γοριλλας το ισχυριζετε στα 50????παω στοιχημα οτι το 4 ειναι πενταρι....αυτη η εταιρια ....με εχει χασει

Τι νωρις κ αργα, ενας φιλος που εριξε μερικα φυσιγγια μου με παρομοια συνταγη σε ημερησιο με 2 αστρα κ 6αρακια, χρονια ιδιογομωτης κ καλος, μου ζηταγε τη συνταγη... Απιθανα σκοτωματα... .pop.
Ναι αλλα αυτα τα 6 με τη συγκετρωτιρα τα εχει drago20 η κανεναν αλλο?με ακουλα22 δεν βγαίνει η ογκομετρια

Οποτε απλα ειπες...τοσα το τεσσαρι αρα 80%συγκεντρωση...στα 25μετρα...κατι που ο γοριλλας το ισχυριζετε στα 50????παω στοιχημα οτι το 4 ειναι πενταρι....αυτη η εταιρια ....με εχει χασει
θα ανοιξω ενα αυριο, να δω τι παιζει.
Ο Γωγος ισχυριζεται με φουλ τσοκ 98%στα25,80%στα35και70%στα45.
Τωρα ο ασσος του μπαικαλ ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο.

Ναι αλλα αυτα τα 6 με τη συγκετρωτιρα τα εχει drago20 η κανεναν αλλο?με ακουλα22 δεν βγαίνει η ογκομετρια
Drago 20 ναι...

γεμισα και 5 φυσιγγακια απο αυτα που λεγαμε προχτες με mb32 ετσι για test.sarcastic.

Μην κ δεν τα ριχνει το οπλο σου δεν ξερω που ειναι κατω απο 36 γρ... .yelling..sarcastic.

Μπορει να μου πει καποιος αν υπαρχει καταστημα στη λαρισσα που πουλαει κουτουμανος σεμι και σεμι διασπορας;

φιλε αρη δεν μιλαω για στρωτα πουλια το ειχα αναφερει αλλα δεν το προσεξες δεν πειραζει ,, αν ηταν για στρωτες τουφεκιες εχω φυσιγκια και δεν τα αλαζω μιλαω για ημερισια που περναν οριακα και για ασχημες συνθηκες για πιο ηπιους καιρους και ας εχει μιον αερα κ.λ.π δεν εχω προβλημα ,, το προβλημα διμιουργητε στα χιονονερα χιονια μαζι με μεγαλο αερα και αρκετες παγωνιες εκει εχω θεμα ειναι μερικες φορες κατι συνδιασμοι δυσκολοι που οντως το καταλαβενεις οτι θελεις κατι πιο βαρυ και δυνατο για ημερισιο πιστευω να με καταλαβαινεις !!!

Τα 40αρια του Κυργια εχουν m92s? Απο οσο ηξερα ειχαν mb36. Εκτος και αν μπερδεύομαι.

Τα παλιά 40άρια club του Κύργια είχαν σίγουρα M92S και ήταν εξαιρετικά. Τώρα προφανώς έχουν ισπανική και δεν γνωρίζω αν πάνε όσο καλά η M92S γιατί σταμάτησα να τα ρίχνω.
http://old.kynigesia.gr/article.asp?AID=822

πηρα τηλ στο καταστημα του κυργια πριν λιγες μερες γιατι βολευε εναν φιλο να με παρει φυσιγκια περνουνε απο εκει και τελικα την εχει αλαξει την πυριτιδα δεν υσχιει αυτο το αθρο της κυνηγεσις που λεει οτι τα 40ρια εχουν την μ92σ τωρα εχουν μεσα ισπανικη και τελικα δεν πηρα τζαμπα εστηλα και τον αθρωπο δεν πειραζη οσο ζουμε μαθαινουμε !!!

Ξεφτερια μου πήρα dual power της barcheri σe 4/7 σκαγια με τι τσοκ λέτε να το δουλέψω ? Είναι συγκεντρωτικο όσο το f2?

καλα φυσιγκια και πολυ καλη πυριτιδα απλα αποψη μου δεν μου αρεσουν τα 2 νουμερα σε ενα φυσιγκι δεν με κατσαν ποτε καλα ,, δεν κολαν κιολας το 7αρι με το 4αρι καμια σχεση τωρα φαντασου ποσα 4ρια θα εχει μεσα σε 18 γραμαρια για μην πω αφαντα θα πω πολυ λιγα αρα σε μια μακρινη τουφεκια φαντασου και τι δυσκολο ειναι να καταβληθει το θηραμα και με τοσα λιγα σκαγια εκτος και αν εισαι ο λουκι λουκ και βρεις κανα κεντρο ακριβως τα δε 7ρια σιγουρα ειναι καλητερα σε πλυθησμο και σε συνδιασμο με τα 4αρια σε κοντινες και μεσαες αποστασεις πιστευω δεν θα σε απογοητευσουν !!!
αλλα σε μακρινα κολπα δεν θα τα επερνα καλητερα ενα 36αρι με σκετα 5ρια μην προτιματε 4ρια !!!

φιλε μπενελι που ρωτουσες για τα τρια αλφα τα 40 γραμαρια πως πανε σημερα τα δουλεψα πολυ και δειξαν πολυ καλα στοιχεια το πρωι εχασα και αρκετα πουλια αλλα εκανα μακρινες αρκετα βολες και συνδιασμο με της συνθηκες ηταν αναμενομενο να εχω και αποτυχιες και απο θεμα σκοπευσης,,, πηρα ομως και πουλια σςε μεγαλη αποστασει και ηταν μεγαλα παπια τα μικρα δεν τα βαζω γιατι το μικρο και 1 σκαγι να παρει καλα θα πεσει ιδικα που τωρα ριχνω 5ρια !!

το απογευμα πηγαν πολυ καλητερα γιατι φυσικα ηταν και πιο κοντινες και στρωτες η βολες μπορει να μην εχασα και βολη η να ερηξα κααμια κουφια δευτερη τριτη τουφεκια αλλα οτι σημαδυα απο την αρχη στρωτο ηταν κατω καθαρο και πηρα και σε ψιλομακρινες βολες πουλια αν και ηταν τα πιο πολλα μικρα αλλα πηγαν καλα !!! αξιζει να τα δοκημασεις αν τα βρεις και θες απλα να ξες δεν ειναι για γρηγορες τουφεκιες δηλαδι στο φτερο ειναι πιο πολυ για καλο σημαδεμα και μετα τουφεκια απο μεσαια αποσταση και πανω !!!

εεγω εριχνα με 3αρι τσοκ και μιον αρκετα και πολυ αερα του θανατα αερα αλλα δεν ειχα υγρασια και βροχες χιονοπτωση κ.λ.π !!! παντως βαρουσα οπως βαραω και κοβαν μια χαρα !!!

Επειδη εδω με τις τσιχλες γινεται πλεον κανονικη σφαγη εγω χθες που ειχα ευκαιρεια πηγα για παπια. Πηρα ενα μικρο αλλα σε αλλα χωραφια βγηκαν πολλα πουλια, αυριο παλι θα παω. Παντως ριχνω με superkill ,μπλε 35 γρ εξαρια και γαζωνουν.Τριαντα μετρα το χθεσινο και ηταν σουρωτηρι. Οχτω σκαγια ειχε παρει...

Επειδη εδω με τις τσιχλες γινεται πλεον κανονικη σφαγη εγω χθες που ειχα ευκαιρεια πηγα για παπια. Πηρα ενα μικρο αλλα σε αλλα χωραφια βγηκαν πολλα πουλια, αυριο παλι θα παω. Παντως ριχνω με superkill ,μπλε 35 γρ εξαρια και γαζωνουν.Τριαντα μετρα το χθεσινο και ηταν σουρωτηρι. Οχτω σκαγια ειχε παρει...

Πετρο καπου πηρε το αυτι μου οτι το μπλε του καραμανιδη ειναι η συνταγη του παλιου μπλε του Βωσσου, που θεριζε. Αν μπορεις να μαθεις κατι περισσοτερο θα μας ενδοιεφερε.

Πετρο καπου πηρε το αυτι μου οτι το μπλε του καραμανιδη ειναι η συνταγη του παλιου μπλε του Βωσσου, που θεριζε. Αν μπορεις να μαθεις κατι περισσοτερο θα μας ενδοιεφερε.
1,75/35 μβ32 πατημα 57,5 καψουλι 2000.......θες κατι αλλο Παυλο

1,75/35 μβ32 πατημα 57,5 καψουλι 2000.......θες κατι αλλο Παυλο
Το εχει δοκιμασει καποιος να μας πει εντυπωσεις?και φυσικα αν καποιος εχει καποια δοκιμη στο πινακα και θελει ας μας την δειξει...
Αυτο εννοειται ετσι? http://www.superkill.gr/product.php?id=20

Back