Μολύβδινα φυσίγγια υδροβίων

Μ92S εχουν, δεν ειναι ασχημα φυσιγγια αν κ ακριβα...

Πανο αφου τουφεκας στη βοσκη ρε φιλε γιατι μπλεκεις με Semi και 40αρια... Αν σου ερθουν τα παπια μεχρι τα 30 μετρα, η πρωτη τουφεκια πρεπει να διπλωσει δυο κ μετα αν καρφωσουν βολικα κ εχεις ελπιδες πας κ στα υπολοιπα... Σε αυτες τις αποστασεις θες πολλα σκαγια για μενα (οχι κατω απο 5αρια) κ πιο λιγα γραμμαρια για να μην χανεις τη μπαλα απο την ανακρουση κ να μπαινεις γρηγοροτερα στο επομενο... ;)
Ο Υψηλος βγαζει ακομα φυσιγγια εκει πανω? Ο Wolf? Δεν μπορει να μην εχει καποιος κανενα 34αρη απο αυτους που θα σε καλυψει στον παγο...
Ο παγος δεν θελει γραμμαρια... Θελει μπαρουτι... η ακομα καλυτερα μπαρουτι κ γραμμαρια... Θελεις κ αυξημενες ταχυτητες κ αυξημενες πιεσεις... ;)
Καλημερα Άρη, Αποστόλης :)
Καρτερια τα κυνηγαω αλλα δεν εχουν στανταρ αποστασεις που τα τουφεκαω. Μπορεί να ειναι στα 25 30 40 40+.
Δεν βρηκα αλλα σεμι. Του χρονου να ειμαστε καλα θα δοκιμασω κουτουμανος σεμι διασπορας και συγκεντρωτηρα

Φιλαρακι πηρε τα concor του κουτουμανου δεν του αρεσαν καθολου αδυναμα μου ειπε ανηξα ενα και βρηκα την mb32 στο 1,65 αρκετα λιγο για τα κρυα νομιζα οτι εχει απο 1,70 και πανο.:(

Φιλαρακι πηρε τα concor του κουτουμανου δεν του αρεσαν καθολου αδυναμα μου ειπε ανηξα ενα και βρηκα την mb32 στο 1,65 αρκετα λιγο για τα κρυα νομιζα οτι εχει απο 1,70 και πανο.:(
Ηλια θα πηρε απο καποιον που ειχε καλοκαιρινο στοκ μιας κ μετα τον Οκτωβρη αλλαζουν ολες οι συνταγες του αναλογα με το κρυο... Στα χοντρα σκαγια στο 1,8-1,85 παιζει τωρα το Concord, καθολου αδυναμο...

Ηλια θα πηρε απο καποιον που ειχε καλοκαιρινο στοκ μιας κ μετα τον Οκτωβρη αλλαζουν ολες οι συνταγες του αναλογα με το κρυο... Στα χοντρα σκαγια στο 1,8-1,85 παιζει τωρα το Concord, καθολου αδυναμο...
Δεν ξερω αρι αυτο που λεσ ειναι και εγω που τα δοκιμασα την ιδια εντύπωση ειχα αδυναμα. αν αλλάζει μετα τον οκτωβριο πραβω του.στο 1,80 θα είναι εξερετικο

Του χρονου να ειμαστε καλα θα δοκιμασω κουτουμανος σεμι διασπορας
Δοκιμασε το και τωρα αν το βρεις..;)
Μπορει να ακούγεται καπως υπερβολικο,ομως στις αποστασεις που προορίζεται ειναι φυσιγγι και πουλι!

Ηλια ειναι σιγουρο οτι τις αλλαζει τις συνταγες με μικροαυξησεις στην πυριτιδα τους χειμερινους μηνες γιατι δουλευει παρα πολυ με τεραστιες παραγγελιες φυσιγγιων απο Β.Ελλαδα...Το εχω τσεκαρει... Μονο αδυναμα δεν μπορεις να τα πεις τα φυσιγγια του... Αυτο για αλλους ειναι καλο, για αλλους κακο, ωστοσο ειναι απο τους κατασκευαστες που ακομα αποτελουν εγγυηση οταν οι καιρικες συνθηκες δυσκολευουν πολυ...

Δοκιμασα σημερα τα overmax.
Ανακρουση ανεκτη με 3βαθμους περιπου. Απο ταχυτητα γρηγορα.
Η ουρα τους στα 35 μετρα εκτιμω πως ειναι 1,5 με 2 μετρα περιπου(προσωπικη εκτίμηση). Αργοτερα θα αμεβασω φωτο με 2.5αρι τσοκ(ασσος μαμα baikal) στα 25 μετρα.

Δοκιμασε το και τωρα αν το βρεις..;)
Μπορει να ακούγεται καπως υπερβολικο,ομως στις αποστασεις που προορίζεται ειναι φυσιγγι και πουλι!
Τασο χωρις να εχω διαθεση να δειχτω, με το 3αρι τσοκ baikal μαμα, ουτως η αλλως ειμαι μπαμ και κατω στο 70 80 των περιπτωσεων με απλα φυσιγγια 28 εως 34 γρ φετος. Τωρα για δυσκολες συνθηκες ειναι αλλο θεμα. Εκει ναι εχω σκοπο να το δοκιμάσω ;)

Η ουρα τους στα 35 μετρα εκτιμω πως ειναι 1,5 με 2 μετρα περιπου(προσωπικη εκτίμηση). Αργοτερα θα αμεβασω φωτο με 2.5αρι τσοκ(ασσος μαμα baikal) στα 25 μετρα.
Μπορει να εχει και 6-8 μετρα ουρα......;)για ριξε σε νερο και πες μας

Μ92S εχουν, δεν ειναι ασχημα φυσιγγια αν κ ακριβα...

Πανο αφου τουφεκας στη βοσκη ρε φιλε γιατι μπλεκεις με Semi και 40αρια... Αν σου ερθουν τα παπια μεχρι τα 30 μετρα, η πρωτη τουφεκια πρεπει να διπλωσει δυο κ μετα αν καρφωσουν βολικα κ εχεις ελπιδες πας κ στα υπολοιπα... Σε αυτες τις αποστασεις θες πολλα σκαγια για μενα (οχι κατω απο 5αρια) κ πιο λιγα γραμμαρια για να μην χανεις τη μπαλα απο την ανακρουση κ να μπαινεις γρηγοροτερα στο επομενο... ;)
Ο Υψηλος βγαζει ακομα φυσιγγια εκει πανω? Ο Wolf? Δεν μπορει να μην εχει καποιος κανενα 34αρη απο αυτους που θα σε καλυψει στον παγο...
Ο παγος δεν θελει γραμμαρια... Θελει μπαρουτι... η ακομα καλυτερα μπαρουτι κ γραμμαρια... Θελεις κ αυξημενες ταχυτητες κ αυξημενες πιεσεις... ;)
Πολυ εδιαφερον αυτο Αρι.....ακομα καλυτερα μπαρουτι και γραμμαριαha haaaκαι εχω ενα 36αρι ψιλοδυναμιτη για αυτες τις μερες.pray to God.

Μπορει να εχει και 6-8 μετρα ουρα......;)για ριξε σε νερο και πες μας
Εριξα σημερα. Γυρω στα 2 μετρα περιπου την ειδα.
Την πιο Κοντη ατρακτο ειχαν τα valle mythos και την καλυτερη φονικοτητα.
Την μεγαλυτερη ουρα ειχαν τα μπλε της lambro.

το να ριξεις στο χαρτι στα 25μ τι θα σου προσφερει?? και με 6αρια διασπορας με 4* πατσαβουρι θα πεσει το παπι εκει!! το overmax οπως αναφερει ειναι για μακρινες κυριως βολες. ριξε με το 2,5* που εχεις στα 40μ να δουμε τι κανει σαν φυσιγγι ή στα 50μ αν εχεις καποιο 1* ή LF
τα 25μ δεν εχουν καμια αξια για αυτο το φυσιγγι ή για οποιοδηποτε αλλο εξειδικευμενο.
Οπως σου εγραψε και ο Γρηγορης 5+ μετρα ΑΝΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ουρα θαχει (με το ματι ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΙΞΕΣ ΣΕ ΝΕΡΟ πως ειδες την ουρα??)

Mb32 στο 1,85/33.xm.πολυ ψαγμενο στησιμο......σε κανα 6αρακι θα ειναι μανα για κατι σφαιρες που περνανε πολυ νωρις η πολυ αργα.my man.

Mb32 στο 1,85/33.xm.πολυ ψαγμενο στησιμο......σε κανα 6αρακι θα ειναι μανα για κατι σφαιρες που περνανε πολυ νωρις η πολυ αργα.my man.
Τι νωρις κ αργα, ενας φιλος που εριξε μερικα φυσιγγια μου με παρομοια συνταγη σε ημερησιο με 2 αστρα κ 6αρακια, χρονια ιδιογομωτης κ καλος, μου ζηταγε τη συνταγη... Απιθανα σκοτωματα... .pop.

το να ριξεις στο χαρτι στα 25μ τι θα σου προσφερει?? και με 6αρια διασπορας με 4* πατσαβουρι θα πεσει το παπι εκει!! το overmax οπως αναφερει ειναι για μακρινες κυριως βολες. ριξε με το 2,5* που εχεις στα 40μ να δουμε τι κανει σαν φυσιγγι ή στα 50μ αν εχεις καποιο 1* ή LF
τα 25μ δεν εχουν καμια αξια για αυτο το φυσιγγι ή για οποιοδηποτε αλλο εξειδικευμενο.
Οπως σου εγραψε και ο Γρηγορης 5+ μετρα ΑΝΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ουρα θαχει (με το ματι ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΙΞΕΣ ΣΕ ΝΕΡΟ πως ειδες την ουρα??)
Τολι ο συγκετροτηρας αυτος δεν δουλευει οπως πρεπει με στενα τσοκ και σε ολους τους αυλους......ολοι οι ιδιογομωτες που ξερω η τους εχουν καταργησει η τους πατενταρουν για να δουλεψουν;)

Τι νωρις κ αργα, ενας φιλος που εριξε μερικα φυσιγγια μου με παρομοια συνταγη σε ημερησιο με 2 αστρα κ 6αρακια, χρονια ιδιογομωτης κ καλος, μου ζηταγε τη συνταγη... Απιθανα σκοτωματα... .pop.
Να σου πω την αμαρτια μου......μαζι με τη mix powder 36αρα μου γεμισα και 5 φυσιγγακια απο αυτα που λεγαμε προχτες με mb32 ετσι για test.sarcastic.

Τολη σε νερο εριξα γυρω στα 35 μετρα και η ουρα μου φανηκε τοσο. Εκτιμω να ειναι 2 με 4 μαξ μέτρα.
Το 1* μου εβαλε στον κυκλο των 76 εκ 181 σκαγια απο τα 228 στα 25 μετρα.
Αν μου δινει 79.3 % σε αυτη την αποσταση, τοτε ξερω οτι εχω ακομη τουλαχιστον 15 μετρα απο αποψη πυκνοτητας, αλλα και κινητικης ενεργειας.

Τολη σε νερο εριξα γυρω στα 35 μετρα και η ουρα μου φανηκε τοσο. Εκτιμω να ειναι 2 με 4 μαξ μέτρα.
Το 1* μου εβαλε στον κυκλο των 76 εκ 181 σκαγια απο τα 228 στα 25 μετρα.
Αν μου δινει 79.3 % σε αυτη την αποσταση, τοτε ξερω οτι εχω ακομη τουλαχιστον 15 μετρα απο αποψη πυκνοτητας, αλλα και κινητικης ενεργειας.
Τσεκαρες το νουμερο σκαγιων?στο λεω....διοτι τα υποτιθεμενα 5αρια ...μου βγηκαν 6αρια...αληθεια....ηταν τοσο δυσκολο να ριξεις στα 36.5 ....μετρα απο το να καθεσε κ να σκςφτεσε το τι θα κανει στα 35????

Back