Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τι να σημαίνει άραγε η παρουσία τόσων μπεκατσών που πετάγονται με τα πόδια; Από Τετάρτη είδα στο poseidon κατεβαίνει χιονιάς που θα ρίξει ακόμα και σε χαμηλά υψόμετρα (αναμένω λίγο και σε εμάς παραθαλάσσια), μήπως σχετίζονται;

Σωστόςςς ο γιατρός.;)
Η εβδομάδα που έρχεται αν επαληθευθούν τα προγνωστικά μοντέλα αναμένεται άκρως ενδιαφέρουσα ιδιαίτερα για τους φίλους στα νότια.
Εδώ από ότι φαίνεται θα έχουμε ξηρό κρύο χωρίς φαινόμενα και πολύ αέρα.

Την παπια δεν αντεξες να περιμενεις να την φτιαξεις... .yelling. Ωραιο ξυλο, σου ταιριαζει...;) Να το χαρεις Χρησταρα κ να σε γεμιζει παντα χαρες... Γουρικο το βλεπω παντως... ;)

Εεεεε ταξίδι στα Γιαννενα και θα ερχόμουν χωρίς τα παιχνίδια μου βρε Άρη !!
Ωραία το ξύλο αν και ακόμα δεν έχει φινιριστει καθόλου ... όταν ετυμαστει και η πάπια θα δέσει το γλυκό !!
Το μεγάλο καλό είναι ότι ομαατορας έχει υπομονή !

Ωραιος χρησταρααααααα.RESPECT.
Απιστευτο πραγματικα..Σκεψου να ειχες κ κανα σκυλο...asking.
Τελικα ηταν λιγο γουρικο και το τηληφωνημα μου η οχι??.my man.
Μόνο γουρλιδικο λεβέντη μου ... συστημένη ερχόταν η μπεκάτσα μαζί με την κλίση σου ..

Θέμα χρόνου είναι για το. Σκύλο .. αν σήμερα είχα θα είχαμε γλέντια !!!

καλησπερα και απο μενα...χρονια πολλα, με υγεια,και υπομονη για ολους μας...σημερα παραλιακα Ν.Καβαλας, με ενα φιλο, 17 ο φιλος μου,16 εγω...
το ευχαριστηθηκαμε, και τα Lambro Tordo 30gr(κιτρινα) κεντουσαν...
http://i176.photobucket.com/albums/w168/trush73/0081_zpsyrbqeoip.jpg

how do you print screen

Δανειζόμενος τη φράση ενός καλού φίλου, τα σ'αγαπώ τελειώσαν.love. δια τριάκοντα εννέα κίχλαι την 26-12-2016
Σταθερά με τον έτερο Καππαδόκη καρτερέψαμε.
Αν και θιασώτης του περπατητού το έχω εγγράψει στα καλαμπαλίκια μου καθώς αν το καρτέρι έχει ενδιαφέρον είναι κάτι σαν την ΑΕΚ... κ@@λα!!
Το αρνητικό είναι ότι 9-10 πουλιά έμειναν πίσω για το συγγενολόι του Ζολώτα...ήτοι λευκές αλώπεκες

Χρήστο πολύ όμορφο το κοντάκι και εύχομαι να το χαρείς.

Last edited:
how do you print screen

Δανειζόμενος τη φράση ενός καλού φίλου, τα σ'αγαπώ τελειώσαν.love. δια τριάκοντα εννέα κίχλαι την 26-12-2016
Αν και θιασώτης του περπατητού το έχω εγγράψει στα καλαμπαλίκια μου καθώς αν το καρτέρι έχει ενδιαφέρον είναι κάτι σαν την ΑΕΚ... ταύλα!!
Το αρνητικό είναι ότι 9-10 πουλιά έμειναν πίσω για το συγγενολόι του Ζολώτα...ήτοι λευκές αλώπεκες

Χαχαχαχα χαχαχαχ αχ αχ α.sarcastic..sarcastic..very funny..very funny.φιλε με εκανες και εκλαψα με το λεξιλογιο χαχαχαχ.vert funny.

Καλησπερα Παλικαρια ;)
Μετα απο 2 εβδομαδες απουσιας στον κυνηγοτοπο ειπαμε σημερα με τον Κουμπαρο μου να εξορμησουμε στα κοντινα περιξ των Δερβενοχωριων .hunter.1.hunter.1
Θερμοκρασια το πρωι στις 07.00 ηταν στους 3 βαθμους με παγωνια
Απο καρτερι δεν κινηθηκε τιποτα
Μετα απο διωρο περπατητο καταφεραμε με τα χιλια ζορια 8 τσιχλες εγω και 6 ο Κουμπαρος .what.

Πουλια ελαχιστα εως αφαντα με το εδαφος κατω να θυμιζει αρχες Σεμπτεμβρη απο την ανοβρια και την ξεραιλα
Απογοητευτηκα αλλες χρονιες η λασπη εφτανε μεχρι τα γονατα και 2 ρεματιες που ξερω ηταν γεματες με νερο ενω τωρα ουτε σταγονα
Μακαρι να αλλαξει ολο αυτο διαφορετικα :(

Με το ομορφο διδυμο α400light και 705 ανηφορισα για μια πρωινη βολτα στα βορειοδυτικα της Αττικης, αφιξη 07.30, θερμοκρασια στους
3 βαθμους, λιγα συννεφα. Πουλια λιγοστα, υπηρχαν καποιοι συναδελφοι στα 400/500 μετρα, μονος μου ομως στην περιοχη που κυνηγουσα.
Καταφερα 5 τσιχλιτσες με την beretta, επρεπε να εχω ακομα δυο - τρεις, αλλα ειχα να την τουφεκισω 2 η 3 χρονια. Στις 10.00 αλλαξα οπλο
και στην πρωτη ευκαιρια πηρα με το 705 την 6η τσιχλιτσα για σημερα. Ημουν τυχερος που τις βρηκα ολες χωρις ιδιαιτερη καθυστερηση.

Χρηστο παντα τετοια!!!

αυτο το πραμα δεν εχει προηγουμενο. ολα τα καρτερια μαμηθηκανε στις τουφεκιες και το δικο μου τιποτα.2 βδομαδες τωρα με παει μαμιωντας. σκεφτομαι σοβαρα να μην ξαναπαω. κατεβασα πολλα τρισαγια σημερα

Last edited:
how do you print screen

Αν και θιασώτης του περπατητού το έχω εγγράψει στα καλαμπαλίκια μου καθώς αν το καρτέρι έχει ενδιαφέρον είναι κάτι σαν την ΑΕΚ... κ@@λα!!

Τα ευχαριστήρια απο τις ξαδέρφες μου.Την επόμενη, μου είπανε να αφήσετε κάτι παραπάνω.

αυτο το πραμα δεν εχει προηγουμενο. ολα τα καρτερια μαμηθηκανε στις τουφεκιες και το δικο μου τιποτα.2 βδομαδες τωρα με παει μαμιωντας. σκεφτομαι σοβαρα να μην ξαναπαω. κατεβασα πολλα τρισαγια σημερα
Παρε την 302 ειναι ποιο γουρικια εγω οταν την περνω στα καρτερια κοντεβουν να μου:) βγαλουν τα ματια τα πουλια:)

Πρωινο περπατητο οχι με πολλα πουλια.τρια πηρα μονο μαζι με τον πατερα μου...ειχαμε και τρεις συναντησεις με μπεκατσες μεσα στα λιοτοπια....η μια σηκωθηκε μακρυα χωρις επιτυχια και η αλλη που τη σηκωσε το σπρινγκελ με ακολουθησε!αλλες εξι τσιχλιτσες στο απογευματινο καρτερακι!

Σε κατατρεχουν οι Ερινιες.Ξερεις εσι γιατι..pop..sarcastic.

Κατι κακο θα χεις κανει για να τα παθαινεις αυτα....ασε το κυνηγι και γραψου στους πρασινους...χαχαχαχha haaa

Status
Not open for further replies.
Back