Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα και χρόνια πολλά,
μετά από αρκετές μέρες πήγα δυο φορές για περπατητό. Την προπαραμονή των Χριστουγέννων με φουλ βοριά 3 τσίχλες μπήκαν στο σακίδιο και μια χαμένη. Σήμερα σε άλλον τόπο με μεγαλύτερο υψόμετρο είδα μερικά πουλιά αλλά λόγω καλοκαιρίας και εμπειρίας τουφεκιών έφευγαν 40-50 μέτρα μπροστά. Μια τσίχλα και ένας κότσυφας στο σακίδιο, και μια χαμένη. Κάθισα στη συνέχεια και λίγο για απογευματινό καρτέρι, αλλά εκεί που ήμουν πέρασαν 3-4 πουλιά και αυτά ψηλωμένα και 4-5 τουφέκια που τους έριξα πήγαν στο γάμο του Καραγκιόζη. Καλές εξορμήσεις και καλή Πρωτοχρονιά σε όλους!

Μη βιαζεσαι!!!:D:D
Η γριουλα,ανοιγει το χορο και τον κλεινει!ΠΑΝΤΑ!
Στο ενδιαμεσο...ξεκουραζεται λιγο και "ξανα προς τη δοξα τραβα"!!;)
Το ξερα οτι εισαι δικοσ μου εσει.sarcastic. η προτι αγάπη δεν ξεχνιετε ποτε.my man.

Γεια σου μερακλη Στέλιο όλα σου ωραία φίλε μέχρι και τα θελικια χειροποίητα από σχοινί αλεξιπτωτου αθάνατο, έχω πάρει και γω τα υλικά να φτιάξω ένα γιατί του εμπορίου δεν μαρεσει κανένα.
Αγοραστή είναι από κυνηγομάγαζο Κωνσταντίνε, δεν την έφτιαξα εγώ! Την έχω πολλά χρόνια, δεν ξέρω ποιος τις έφτιαχνε.
Αν και πολυ σπανια περνω στο κυνηγι πουλιαστρα,Σκεφτομουν και εγω να φτιαξω μια συρματινη στρογγυλη σαν αυτες που χρησιμοποιουν οι ισπανοι τσιχλαδες..
Κι εγώ δεν τις πολυσυμπαθώ τις πουλιάστρες. Για το καρτέρι, χμ ... καλές είναι (έτσι κι έτσι), αλλά όταν περπατώ δε μ' αρέσει που καταχτυπούν τα πουλιά στο πόδι μου. Άσε που αν περνάς από πυκνά μπορεί να μείνεις μόνο με την πουλιάστρα!!!

Eχω μεινει με τρυγονοκεφαλη στο χερι. Ευτυχως το βρηκα με λιγο ψαξιμο. Αλλα ειναι το πρωτο που αγορασα ποτε, απο το 1985, και παρολο που καταρρεει σιγα σιγα, δεν μου κανει καρδια να το αλλαξω με καποιο απο τα καινουρια που εχω

Κυριακή στην Αργολίδα οι τσίχλες αρκετές . Η ιδιαιτερότητα ήταν ότι περνούσαν από λίγα και συγκεκριμένα πόστα τα οποία ήταν πιασμένα από τις 03.00 τη νύχτα . Παρ όλα αυτά κάναμε κάποια πουλάκια κι εμείς με αρκετή προσπάθεια και κάποιες δύσκολες τουφεκιές λόγω του ότι περνούσαν σαν πύραυλοι πάνω από τις ελιές και από οποιαδήποτε κατεύθυνση από το πολύ τουφεκιδι. Καλά ήταν .

ένας κοτσυφάκος στ απογευματινό μπήκε στο σακκούλι
μια τσίχλα μέσα στο σκοτάδι σχεδόν,έπεσε με τουφεκιά skeet αλλά δεν μπόρεσα να δω αν έπεσε μέσα η έξω από συρματόπλεγμα κι έτσι αφού έψαξε ο blanco φύγαμε και την αφήσαμε στις αλεπούδες :)

Last edited:
Καλησπέρα από Χανιά. Σήμερα είχαν οι τσίχλες ρώσικο ραντάρ και έφευγαν από τα 40 μέτρα. Παρόλα αυτά με Baikal σουπερ ποζέ κατέβασα 3, άλλες δύο αγνοούντε ενώ στις υπόλοιπες έκανα απόδοση τιμών .hunter.μιας και θα πάνε στολισμένες απόψε για ποτό στο ΄παλλάς' .yelling..my man.. Από φυσίγγια kill 32gr για την *** κάννη και superkill 33.5 no8 για την * κάννη. Όλες σέκος.

Πρωινό περπατητό με παρέα το σκυλάκο,8 τσίχλες στο χέρι κ ...4,5 κοτσυφοί.Απογευματινό περπατητό κ καρτέρι (με Μύρο κ Στέλιο) άλλες 5 τσίχλες κ δυστυχώς πολλές χαμένες..Ανάμεικτα συναισθήματα καθώς απ τα πόδια μου έφυγαν 2 μπεκάτσες κ δ πήρα καμία.Στη πρώτη είχα το νού μου σε μια τσίχλα που είχα τουφεκίσει -κ τελικά δ τη βρήκα- πετάγεται η κυρία,επωμίζω κ ..άδειο το όπλο!! Η δεύτερη απλά δε χανόταν..όχι μόνο ο Μύρος ή ο Στέλιος που έβλεπαν απο πιο κάτω τη μπεκάτσα να με χαιρετάει,θα την είχαν στο σακούλι,αλλά κ η ..γιαγιά του Στέλιου να την τουφεκούσε,την είχε.Εγώ κατάφερα να αστοχήσω! Φάσσες πάρα πολλές,πρέπει να τους κάνουμε το καρτεράκι τους,θεού θέλοντος,μια απ τις επόμενες μέρες..Τσίχλες πάρα πολλές..2-3 τουφεκιές πολύ μακρινές,σε άλλη μια τουφεκίσαμε με το Μύρο ακριβώς το ίδιο δέκατο κ ακούστηκε μια τουφεκιά..ωραία πράματα μετά απο μια βδομάδα απουσίας απ τον κυνηγότοπο!!

Πρωινό περπατητό με παρέα το σκυλάκο,8 τσίχλες στο χέρι κ ...4,5 κοτσυφοί.Απογευματινό περπατητό κ καρτέρι (με Μύρο κ Στέλιο) άλλες 5 τσίχλες κ δυστυχώς πολλές χαμένες..Ανάμεικτα συναισθήματα καθώς απ τα πόδια μου έφυγαν 2 μπεκάτσες κ δ πήρα καμία.Στη πρώτη είχα το νού μου σε μια τσίχλα που είχα τουφεκίσει -κ τελικά δ τη βρήκα- πετάγεται η κυρία,επωμίζω κ ..άδειο το όπλο!! Η δεύτερη απλά δε χανόταν..όχι μόνο ο Μύρος ή ο Στέλιος που έβλεπαν απο πιο κάτω τη μπεκάτσα να με χαιρετάει,θα την είχαν στο σακούλι,αλλά κ η ..γιαγιά του Στέλιου να την τουφεκούσε,την είχε.Εγώ κατάφερα να αστοχήσω! Φάσσες πάρα πολλές,πρέπει να τους κάνουμε το καρτεράκι τους,θεού θέλοντος,μια απ τις επόμενες μέρες..Τσίχλες πάρα πολλές..2-3 τουφεκιές πολύ μακρινές,σε άλλη μια τουφεκίσαμε με το Μύρο ακριβώς το ίδιο δέκατο κ ακούστηκε μια τουφεκιά..ωραία πράματα μετά απο μια βδομάδα απουσίας απ τον κυνηγότοπο!!
Φεύγοντας από το καρτέρι με παίρνει τηλ η γυναίκα μου και μου λέει είμαι στης κουμπαρας, αν θέλεις πέρνα από δω....
Ο κουμπάρος μου είναι εκεί; της λέω ναι μου λέει! Ετοιμάσου να μαδισεις 10 τσίχλες!
ΤΩΡΑ;;;
Ε ναι πως θα πιούμε την ρακί;
ΚΑΛΆ ΈΛΑ ΚΑΙ ΒΛΈΠΟΥΜΕ.......drive car
Τις έπεισα και τις καθάρισαν σε δέκα λεπτά!!.sarcastic.
Αλευρακι και τηγάνι!!!
Εγώ πρόλαβα δύο και ο κουμπάρος μου άλλες δύο.buy buy.
Εξαφανιστηκαν πρην έρθουν στο τραπέζι .asking.
Πότε θα ξαναπας; μου λέει η κουμπάρα μου!!!
Εγώ θα τις καθαρίσω......big smile..big smile..big smile.

Και η κόρη η μεγάλη χαμογελαστή!!!
Η μικρή τις φοβόταν .sarcastic.
image hosting over 5mb

Φεύγοντας από το καρτέρι με παίρνει τηλ η γυναίκα μου και μου λέει είμαι στης κουμπαρας, αν θέλεις πέρνα από δω....
Ο κουμπάρος μου είναι εκεί; της λέω ναι μου λέει! Ετοιμάσου να μαδισεις 10 τσίχλες!
ΤΩΡΑ;;;
Αλευρακι και τηγάνι!!!

image hosting over 5mb
ελα ρε μερακλη. ολα τα λεφτα η κορη. ρε αυτη ειναι κουκλαρα. μαλλον δεν πηρε απο σενα εεεεεεε???
.yelling.

ΤΩΡΑ;;;
Αλευρακι και τηγάνι!!!

image hosting over 5mb
Μπραβο ρε μαγκα. Να τις χαιρεσε.

Status
Not open for further replies.
Back