Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σημερα με θερμοκρασιες -2 με -4μπηκαμε 1μιση ωρα πριν ξημερωση στον βαλτο...ενω ακουγοτανε διαφορα πουλια απο διαφορετικα σημεια δεν ειδαμε σχεδον τιποτα παρολο το σχεδιο τςιου νιαου που εφαρμοςαμεha haaa....εκτος απο καποια ντοπιαρικα που ξερουν μεχρι και τι νουμερο σωβρακο φοραμε....sarcastic.ενα μπουλουκακι σαρσελακια μου βγηκαν και κρατησα τρια.well done.ο sky fall διπλα μου ντουφεκισε αλλο ενα μπουλουκακι αναμικτα και τους εκλασε τα α@&@.sarcastic.αλλα πουλια δεν παιξανε παρολο τον καιρο.xm.

Και εδω με πολυ χαμηλεσ θερμοκρασίες -2 απο τησ 6,30 στην φυλακτρα τα ακουγα που κραζανε αλλα το ξημερομα μονο τρια μου περασαν πολυ χαμηλα και καταφερα με μια ντουφεκια να κατεβασω το ενα σαρσελακι αλλα δυο μπουλουκια με ανακατομενα με μεγαλα μικρα μασ περασαν πολυ ψηλα

Και εδω με πολυ χαμηλεσ θερμοκρασίες -2 απο τησ 6,30 στην φυλακτρα τα ακουγα που κραζανε αλλα το ξημερομα μονο τρια μου περασαν πολυ χαμηλα και καταφερα με μια ντουφεκια να κατεβασω το ενα σαρσελακι αλλα δυο μπουλουκια με ανακατομενα με μεγαλα μικρα μασ περασαν πολυ ψηλα
Αν δεν βαλει καμια χοντρη κακοκαιρια δεν θα δουμε πουλακιδια στα μερη μας.....χωρια που τα παντα γυρω μας απαγορευονται οποτε τι να ερθουν να κανουν εδω...ποιες 6,30 Λιακο!!!!το λιγοτερο 1ωρα πριν ξημερωση,ειδικα τωρα με το φεγγαρι

Σημερα με θερμοκρασιες -2 με -4μπηκαμε 1μιση ωρα πριν ξημερωση στον βαλτο...ενω ακουγοτανε διαφορα πουλια απο διαφορετικα σημεια δεν ειδαμε σχεδον τιποτα παρολο το σχεδιο τςιου νιαου που εφαρμοςαμεha haaa....εκτος απο καποια ντοπιαρικα που ξερουν μεχρι και τι νουμερο σωβρακο φοραμε....sarcastic.ενα μπουλουκακι σαρσελακια μου βγηκαν και κρατησα τρια.well done.ο sky fall διπλα μου ντουφεκισε αλλο ενα μπουλουκακι αναμικτα και τους εκλασε τα α@&@.sarcastic.αλλα πουλια δεν παιξανε παρολο τον καιρο.xm.
Τι να κανουμε ρε φιλε?? Ολλα μεσα στο προγραμα ειναι.Δηπλομενος μεσα στην φυλαχτρα με -2 μια ωρα πριν το βγαλσιμο αναμονη.....δεν βαριεσαι.Απο βδομαδας με τους νοτιαδες θα το φανε το κεφαλι τους.Τα περιμενω στην γωνια.pop..sarcastic.

24o0rpg.jpg

Κατη καναμε
.congrats..well done.

Μόλις επέστρεψα από κυνήγι χηνας, αυτή τη φορά πήγαμε κάπου πιο κοντά το κουμπαρακι κανόνισε ένα κυνήγι στο New Jersey . Αρκετό κρύο και αέρας αλλά με ηλιοφανεια κατι που δεν ευνοησε την κίνηση τον πουλιων,δεν είδα τα κοπάδια που είχε πέρσι στο Maryland μιας και η περιοχή αυτή είναι η καλύτερη αλλά δεν έμεινα παραπονεμενος.

image hosting over 5mb

Οι φυλαχτρα αυτή τη φορά ήταν πολύ διαφορετική και όποιος έχει κλειστοφοβεια δεν θα την παλευε με τίποτα εκεί μέσα. Σαν μεγάλο πλαστικό βαρέλι (μάλλον είναι κάτι που χρησιμοποιείται για φρεατια) χωμενο μες την γη, ένα πεντογαλονο για καθισμα και ένα καπάκι με πλέγμα και αχιρο για καπάκι.

free upload

imagehost

upload gambar

Αφού ειδοποίησε ο οδηγός ότι έρχονται κάποια πουλιά, κλειστήκαμε μέσα σαν σαρδελες, τελικά κατέβηκε μόνο μία και δεν ειδοποίησε την πήρε το κουμπαρακι που ήταν μαζί με αυτόν στην φυλαχτρα.
Εγώ άκουσα το τουφεκιδι και πεταχτηκα σαν ελατήριο με αποτέλεσμα ένα καρουμπαλο και να κατακοψω τα χέρια μου στο πλέγμα. Λέω δεν είναι κατάσταση αυτή άφησα το όπλο απέξω κάτω από τα ομοιωματα και το καπάκι να στηρίζεται πάνω στο κεφάλι μου για να εκτοξευομαι εγκαίρως.
Δεν είχε μεγάλη κίνηση, δύο μεγάλα κοπάδια που πέρασαν πολύ ψηλά εκατσαν σε μία λίμνη αρκετά μακριά από το μέρος που κυνηγουσαμε, δύο μπασιματακια που εγιναν λίγο αργότερα κατάφερα και κατέβασα δύο Boeing 747 αυτά ήταν όλα κι όλα δεν κάτσαμε για απογευματινό γιατί ο οδηγός μας είπε ότι δεν αξίζει τον κόπο μίας και στο συγκεκριμένο μέρος δεν δουλεύει.

how do i print screen

upload a gif
Ωραίος ο Κωνσταντίνος και η παρέα του. Μπραβο φιλε.

Τι να κανουμε ρε φιλε?? Ολλα μεσα στο προγραμα ειναι.Δηπλομενος μεσα στην φυλαχτρα με -2 μια ωρα πριν το βγαλσιμο αναμονη.....δεν βαριεσαι.Απο βδομαδας με τους νοτιαδες θα το φανε το κεφαλι τους.Τα περιμενω στην γωνια.pop..sarcastic.
Απο βδομαδα που θα μου ξαναερθεις φιλος δεν θα κανουμε το σχεδιο Τσιου Νιαου.sarcastic.θα κανουμε το σχεδιο Τσιου Μπεου.my man.μονο να μου εισαι λιγο ποιο ηρεμος ρε φιλαρακι......κοιτα τον φιλο σουha haaa

Ωραίος ο Κωνσταντίνος και η παρέα του. Μπραβο φιλε.
Γιαννη δεν μας δανειζεις για κανα δυο μερουλες εκεινο το κακομοιρο 81ποντους......pray to God.να δουμε τι κανει και στο πεδιο τις μαχης....σου αφηνω ενεχυρο το αυτοκινητο.sarcastic.αν πιστευεις που θα του βαλουμε δυναμιτες...δωστο στον Λιλαο.hair.

Γιαννη δεν μας δανειζεις για κανα δυο μερουλες εκεινο το κακομοιρο 81ποντους......pray to God.να δουμε τι κανει και στο πεδιο τις μαχης....σου αφηνω ενεχυρο το αυτοκινητο.sarcastic.αν πιστευεις που θα του βαλουμε δυναμιτες...δωστο στον Λιλαο.hair.
Είπε κάποιος πως βαζεται δυναμίτες; απαπαπαπα κακοήθειες........sarcastic.

[πολυ κρυο νερα ανυπαρκτα απο δελτα εβρου
Αυτο το ονομα κατι μου θυμιζει κατι μου θυμιζει.xm.αν ειναι αυτος που νομιζω θα παθουμε εγκεφαλικα σε αυτο το τοπικ απο τι φωτο.....δεν μας εφτανε ο dimar.....welcome1..welcome.original παπιατζης οχι γιαλαντζης.lazy.

Χαιρετω την παρεα συντομη βολτα 1 ωρα σε κοντινο τοπο για παπια και μπεκατσινια.Σηκωσα 6 κιρκιρια σε μια μικρη μπαρα εριξα 2 φυσιγγια και χτυπησα ενα αρσενικο κιρκιρικαι στη συνεχεια ενα ακομα το οποιο χτυπησα με την 2 τουφεκια σε αποσταση περιπου 40 μ.Οπλο Fabarm eurolion mk2 τσοκ 3* και φυσιγγια B&P f2 classicimage url

Χαιρετω την παρεα συντομη βολτα 1 ωρα σε κοντινο τοπο για παπια και μπεκατσινια.Σηκωσα 6 κιρκιρια σε μια μικρη μπαρα εριξα 2 φυσιγγια και χτυπησα ενα αρσενικο κιρκιρικαι στη συνεχεια ενα ακομα το οποιο χτυπησα με την 2 τουφεκια σε αποσταση περιπου 40 μ.Οπλο Fabarm eurolion mk2 τσοκ 3* και φυσιγγια B&P f2 classicimage url
Ωραίος φίλε Φώτη, πρέπει να την χαρηκες αυτήν την τουφεκια.

Αυτο το ονομα κατι μου θυμιζει κατι μου θυμιζει.xm.αν ειναι αυτος που νομιζω θα παθουμε εγκεφαλικα σε αυτο το τοπικ απο τι φωτο.....δεν μας εφτανε ο dimar.....welcome1..welcome.original παπιατζης οχι γιαλαντζης.lazy.
Εχω ανοιχτη προσκληση για την καλυβα του Νικου οποτε μπορει να βγαλουμε φωτο μαζι.sarcastic....διπλα-διπλα γνησιος και γιαλατζη!!!.yelling.
[πολυ κρυο νερα ανυπαρκτα απο δελτα εβρου
....να παρεις το καλο σου το πουλοβερ....very funny.Γεια σου Νικο!!!.shake hands.

Εξαιρετικα ωραιος!!!!!!!!!!!!!

Εχω ανοιχτη προσκληση για την καλυβα του Νικου οποτε μπορει να βγαλουμε φωτο μαζι.sarcastic....διπλα-διπλα γνησιος και γιαλατζη!!!.yelling.
....να παρεις το καλο σου το πουλοβερ....very funny.Γεια σου Νικο!!!.shake hands.
Τα κανονια του Ναβαρονε..shoot.

Status
Not open for further replies.
Back