γιασας παιδεςςςς σκευτωμαι για κανα καρτερακι απογευματινο να καψω κανα δυο κουτακια τι λετε;; μιας και παιζουνε τρελαααα

Να μας παρεις και εμας μαζι αφου εχει τοσες.....αυτο λεμε!γιασας παιδεςςςς σκευτωμαι για κανα καρτερακι απογευματινο να καψω κανα δυο κουτακια τι λετε;; μιας και παιζουνε τρελαααα![]()
και εγώ έλεγα να πάω και έχει πιάσει βροχή γμ το φελέκι μου!!γιασας παιδεςςςς σκευτωμαι για κανα καρτερακι απογευματινο να καψω κανα δυο κουτακια τι λετε;; μιας και παιζουνε τρελαααα![]()
ηλια πρωλαβενης να κλησης μια θεση με το αερο πλανο και να σε πεταξουνε με αλεξιπτοτο στο καρτεριιι εγω θα δωσο στιγμα στον πιλοτοΝα μας παρεις και εμας μαζι αφου εχει τοσες.....αυτο λεμε!
ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΓΙΑΝΝΗ...ΙΣΑ ΙΣΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΠΗΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ(ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΣΕΒΑΣΤΕΣ).Κατ'αρχας δεν θα ηθελα να παρεξηγηθω στην προσπαθεια μου να βοηθησω.
Υπαρχουν πολλοι παραγοντες τους οποιους θα πρεπει εσυ ο ιδιος να ψαξεις.
Η αποσταση, το νουμερο των φυσιγγιων , το τσοκαρισμα, εαν ειναι κεντρο η τουφεκια και δεν ειναι τα περιφερειακα σκαγια .
Και εγω εχω φτιαξει κατα την διαρκεια τησ κυνηγητικης μου πορειας οπλα σε οπλουργο , αλλα οταν απευθυνθηκα σε οπλουργο σκοπευτη σε πληροφορω οτι τα πραγματα ηταν παρα παρα πολυ διαφορετικα.
Δεν ειμαι ειδημων ουτε κανω τον ειδημονα απλως μεταφερω την εμπειρια μου [ ισως σε βοηθησω διοτι η μεγαλη εναλλαγη φυσιγγιων με τα ιδια αποτελεσματα , δεν μου καθεται στο οτι φταινε μονο τα φυσιγγια ] .![]()
Οχι ακριβως ετσι....ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΥΡΙΤΙΔΕΣ ΣΤΟ SITE:
http://www.idiogomosi.com/
ΕΒΓΑΛΑ ΣΑΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ Η ΠΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΠΥΡΙΤΙΔΑ ΓΙΑ 32-33 γραμ. ΕΙΝΑΙ Η S4(ΔΙΒΑΣΙΚΗ)!
ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ SITE...ΚΑΙ ΑΝ Η ΘΕΩΡΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΑ NSI S4 32gr!
ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΤΟ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ...ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΤΙΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ (ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΣΕ ΜΟΝΟΒΑΣΙΚΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ) ΚΑΙ ΛΕΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΒΑΣΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΚΑΘΩΣ ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΝΙΤΡΟΓΛΥΚΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ!Οχι ακριβως ετσι....
Ολες οι πυριτιδες ειναι καλες.Ολες!
Ειναι κατι το διαφορετικο το ιδιογομωμενο φυσιγγι σε σχεση με το εργοστασιακο.Εκει(ιδιογομωση)υπαρχει πεδιο ...ευρυτερο.Μπορεις να κανεις ιδιαιτερα πραγματα.
Δοκιμασε εργοστασιακα....
Για 2-3 χρονια θα εισαι ικανοποιημενος.
Μετα......εχει Ο Θεος......![]()
για αρχή με αυτά τα τρία emoticons θα περιγράψω την απογευματινή μου βόλτα. Έχοντας να κυνηγήσω τσίχλες από Φεβ.'15, μπορώ να πω ότι είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος και από τα πουλιά που είδα και από αυτά που τουφέκισα, γιατί δεν το περίμενα βάσει των περιγραφών που ήξερα μέχρι τώρα. Στο δια ταύτα, βγήκα κ@..μενος για τουφεκίδι με τον πατέρα μου. Σύνολο έριξα λίγο πάνω από ένα κουτί φυσίγγια, σε καμιά 20αρια πουλιά. Κατέβασα κάτω τα τρία, αλλά βρήκα τα δύο. Στο χέρι δλδ μια τσίχλα και ένας νεραγκάς και χαμένη μια τσίχλα. Ο κότσυφας και η χαμένη τσίχλα με ταλαιπώρησαν πολύ, γτ ήταν πυκνό το μέρος και εν τέλει μόνο τον πρώτο βρήκα. Από 5 ριξιές ήταν με Tordo Dispersante και Mezzo 30gr 9-10 και πήρα από μία τσίχλα με ωραίες καταβολές. Στις υπόλοιπες τουφεκιές μου (ΗΙΤ8 Νο8 πήρα τον κότσυφα με αυτά) απλά δεν ήμουν πάνω στο πουλί, λόγω απραξίας. Σίγουρα τα δύο πρώτα, επειδή είχαν πιο ανοικτές κατανομές σε συνδυασμό με τα 3* του δίκαννου με βοήθησαν να πάρω τις 2 τσίχλες. Ο πατέρας μου κινήθηκε πιο σπορτίφ με το μονόκαννο το 20αρι. Κατέβασε τέσσερις, αλλά δυστυχώς βρήκε μόνο τη μία, την οποία το 20αρι την σαπακιασε κανονικά! Πολλά πουλιά στο απογευματινό καρτέρι, αλλά ψηλά από νωρίς και μετά κατέβηκαν χαμηλά πολύ απότομα και χωρίς στρωτές τροχιές. Επόμενη βόλτα αύριο το πρωί! Και 2 πρόχειρες φώτος με το κινητό:
![]()
Θα σου βαλει τα γυαλια ο γιος!τελικα κακως επραξα που εκατσα σημερα μεσα. 8 πουλακια τσιμπησε ο κανακαρης.καθολου ασχημα αναλογως καιρου
ε ποσα ζευγαρια θα βαλω πια ο ανθρωπος????Θα σου βαλει τα γυαλια ο γιος!