Για την ομορφια δεν ξερω...αλλα μηπως με καταλαβε οτι ειμαι χαβαλες...ha haaaΤο μαγεψε η ομορφια σου ρεκαι λεει σιγα μην παω να φερω εδω με τον παιδαρο στο μεγαρο
![]()
Για την ομορφια δεν ξερω...αλλα μηπως με καταλαβε οτι ειμαι χαβαλες...ha haaaΤο μαγεψε η ομορφια σου ρεκαι λεει σιγα μην παω να φερω εδω με τον παιδαρο στο μεγαρο
![]()
Να το χαίρεσαι το αγγελούδι σου!
Εχετε το νου σας σε καθε σας βημα για καμια μπεκατσα..Δεν μου-μας έχει ξανατύχει σε περπατητό να βγάλουμε κάτι άλλο απο τσιχλοκοτσύφια και σήμερα ήταν ωραία φάση. Τέσσερα σηκώθηκαν ενώ θα μπορούσα να κάνω και γω τουφεκιά αλλά τα έχασα μόλις τα είδα.![]()
ξέρω εγώ που χαρίζω λουλούδια
Φτου φτου σκόρδα στο λουλούδι σου Παύλο. Καλοτυχη και γερή να ειναι, να'χεται υγεια να τη καμαρωνεται.
Τάσο όποτε πηγαίνουμε για περπατητό αυτό λέμε, πότε θα μας κάτσει να σηκώσουμε καμια μπεκάτσα. Μακάρι να τύχει κάποια στιγμή.Εχετε το νου σας σε καθε σας βημα για καμια μπεκατσα..
Δεν θα αργησει να ερθει..
Να την χαιρεσαι τη μπουμπουκο σου ρε Παυλαρα!
Συναδελφε,η λυση στο προβλημα σου λεγεται ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ!ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ…ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ!
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΤΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΛΙΓΟ,ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΤΣΙΧΛΑΣ ΚΑΘΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΘΕΜΑ : ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ!ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΚΑΡΙΑΙΑ…ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΙΣΟΖΩΝΤΑΝΑ Η ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΙΜΑ!
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΑΠΟ 6,5 ΜΕΧΡΙ 7,5 ΕΥΡΩ?
Υ.Γ. ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ BENELLI CRIO RAFFAELLO KAI MIA WINCHESTER SX3, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΚΘΝΗΓΑΩ ΤΗΝ ΤΣΙΧΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟ 2 εως 14 βαθμους Κελσιου ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΕ ΥΓΡΑΣΙΑ Η ΧΩΡΙΣ,ΒΟΡΙΑ Η ΝΟΤΙΑ κ.τ.λ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!
ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ...ΣΕ ΚΑΜΙΑ 10αρια ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ!Συναδελφε,η λυση στο προβλημα σου λεγεται ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ!
Υπομονη!!Περνανε γρηγορα τα ατιμα!ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ...ΣΕ ΚΑΜΙΑ 10αρια ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ!
ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ...ΣΕ ΚΑΜΙΑ 10αρια ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ…ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ!
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΤΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΛΙΓΟ,ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΤΣΙΧΛΑΣ ΚΑΘΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΘΕΜΑ : ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ!ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΚΑΡΙΑΙΑ…ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΙΣΟΖΩΝΤΑΝΑ Η ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΙΜΑ!
Υ.Γ. ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ BENELLI CRIO RAFFAELLO KAI MIA WINCHESTER SX3, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΚΘΝΗΓΑΩ ΤΗΝ ΤΣΙΧΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟ 2 εως 14 βαθμους Κελσιου ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΕ ΥΓΡΑΣΙΑ Η ΧΩΡΙΣ,ΒΟΡΙΑ Η ΝΟΤΙΑ κ.τ.λ
Φερε τα οπλα στα μετρα σουΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ…ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ!
Φιλε δεν ειναι οτι δεν τις πετυχαίνω...και τα όπλα τα εχω φέρει στα μέτρα μου με οπλουργο!Τα πουλιά πέφτουν αλλά στα 10 τα 6 σχεδόν θα ειναι μισοζωντανα και με αίματα...άλλες φορές τυχενει και να τα κυνηγάω!Απλα δεν μπορώ καταλάβω πως γίνεται τσίχλα που εχει φάει 4-5 σκάγια μετρημένα να τρέχει και να την κυνηγάω απο πίσω;Η λογική λέει οτι δεν κόβουν τα φυσιγγια!Φερε τα οπλα στα μετρα σου![]()
Φιλε δεν ειναι οτι δεν τις πετυχαίνω...και τα όπλα τα εχω φέρει στα μέτρα μου με οπλουργο!Τα πουλιά πέφτουν αλλά στα 10 τα 6 σχεδόν θα ειναι μισοζωντανα και με αίματα...άλλες φορές τυχενει και να τα κυνηγάω!Απλα δεν μπορώ καταλάβω πως γίνεται τσίχλα που εχει φάει 4-5 σκάγια μετρημένα να τρέχει και να την κυνηγάω απο πίσω;Η λογική λέει οτι δεν κόβουν τα φυσιγγια!
Επίσης να πω οτι στα υπόλοιπα θηράματα πανω κατω εχω βρει φυσιγγια που να είμαι ευχαριστημένος!Μονο στην τσίχλα εχω θέμα!
φιλε μου κυνηγω και εγω με crio χρονια θα σου προτεινα τα sipe-nsi το μονο ελλατωμα δεν παιζουν στην ζεστη και νοτια,το τελειο για μενα ειναι το NOBEL speed παλι nsi λιγο ακριβα αλλα θα με θυμηθεις και στα 34γρΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ…ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ!