Αντε!!
Θα σε ταιριαξω....![]()

Γιατι ρε γιαννη εγω στο πηγάδι κατουρισα

Αντε!!
Θα σε ταιριαξω....![]()
Τα έχω βρει με τα 2* τώρα τελευταίαΜύρο τα καλά τα δικά μου τα χθεσινά δηλαδή με μισή φάσσα στο χέρι κ με 4 χαμένες τσίχλες κ μια φάσσα..καλά πάλι το 2* τσοκ είχες;;; Στο καρτέρι που μου λεγες; Αύριο το πρωί λέω να πάω μια βόλτα..πρώτα ο Θεός..θα σέρνω κ τον σκυλάκο,μέτα τη 2η χαμένη θα σηκωθώ να φύγω!! Χα χα..
Skeet φυσιγγια στην τσιχλα;;; .xm.σκοτωνουν αυτα;Καρτερι απογευματινο σημεραγια 1 ωρα 4 τσιχλες και 1 κοτσυφας στοχερι και δυστυχως για αλλη μια φορα 4πουλια χαμενα.Απο φυσιγγια σημερα τα RM skeet serie oro n9,5 πολυ καλα με μηδενικη ανακρουση στο BERETTA 687 sporting.Τσοκ 1,5/10 και 6,5/10 briley extented.image upload no ads
Στο Διαλεκτό πήγες;καλησπερα παιδια..σημερα απογευμα, περπατητο 1-1,5 ωριτσα χαλαρα, καμπο Ν. καβαλας, 3 στο χερι, και αλλες 3 χαμενες δυστυχως
για καρτερι, δεν το συζηταω...τα πουλια ανεβαινουν για το βουνο, στα 100+ μετρα....
αυτο που βλεπω στον καμπο, εχει ακομα πολυ κοσμο μεσα στις ελιες, και στα αμπελια....ασε που σημερα πηγα να μιλησω με 2 που μαζευαν ελιες, και τρομαξα να φυγω....μιλαμε γλωσσα δεν εβαζαν μεσα.buy buy.....δεν σε αφηναν να φυγεις... και μια φωτο....
http://i176.photobucket.com/albums/w168/trush73/0076_zpsdxykbuln.jpg
καμπος Ελευθερών...Στο Διαλεκτό πήγες;
Εγω στο Διαλεκτο παω .Εκει τι μερος ειναι απανεμο και δεν το πιανει Βοριας και παγετος σχεδον ποτε. Παντα κραταει τσιχλοκοτσυφα, αλλα ειναι πολυτουφεκισμενα!καμπος Ελευθερών...
o.k, θα το κανονισουμε...πηγαινω και λιθοχωρι...αλλο πολυ-τουφεκισμενο μερος...Εγω στο Διαλεκτο παω .Εκει τι μερος ειναι απανεμο και δεν το πιανει Βοριας και παγετος σχεδον ποτε. Παντα κραταει τσιχλοκοτσυφα, αλλα ειναι πολυτουφεκισμενα!
Να κανονισουμε να συνκυνηγησουμε καμμια φορα....