Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
image hostΛιγοτερα τα πουλια σημερα σε σχεση με αλλες μερες,οχι βεβαια οτι και τις προηγουμενες μερες ειχε και πολλα.Εκτος αυτου ειχαμε κι αστοχιες με αποτελεσμα στα 10 που τουφεκησα πηρα τα 4......τουλαχιστον δεν ειχα απωλειες και τα βρηκα.:)

13/12.....πού να είναι τα πουλιά ??????
Οσα έχουν μείνει είναι στα πυκνά δίπλα σε ελιές συνήθως κ ανάλογα τον καιρό είτε φεύγουν 50+ μέτρα πρίν φτάσεις,είτε δε βγαίνουν ούτε με πέτρες.Στα καρτέρια πετάνε πολύ ψηλά όσο είναι ..μέρα κ οι πρώτες πρωινές όπως κ οι τελευταίες απογευματινές περνάνε στα 2-3 μέτρα απ το έδαφος κ συνήθως μαζεμένες.Στα δε πολύ τουφεκισμένα καρτέρια πολλές το έχουν μάθει κ περνάνε λίγα μέτρα παρακάτω.

Καρτερακι απογευματινο σημερα περιξ αττικης...εκανα τεσσερα πουλακια αλλα ο δυνατος ανεμος δεν μας αφησε να το ευχαριστηθουμε!με το που κλειναν τα φτερα τα πουλια εφευγαν πενηντα μετρα μπροστα...και πετουσαν ιδιαιτερως ψηλα!

Εξόρμηση στη Κορινθία και σήμερα το πρωί. Τα πουλιά κάθε εβδομάδα (3) και λιγότερα. Σχεδόν τίποτα στο πρωινό καρτέρι. Λίγα πουλιά στα πυκνά μέσα στις ελιές. Υψόμετρο 600 μέτρα, πολύ κρύο το πρωί κοντά στο μηδέν, με ελαφρά συννεφιά και επτά βαθμούς αργότερα με ήλιο.
Που είναι τα πουλιά άραγε. Πρέπει να ξαναπάω Λακωνία.

Προλαβα και πηγα 1.30 ωριτσα απογευματινο. Πριν 15 μερες που ειχα παει δεν εριξα ντουφεκια σημερα πολυ καλητερα ξαναμπεικαν πουλια ...4 στο χερι, 3 χαμενα οπως παντα . Ομως δοξα το θεο δεν εχω παραπονο γιατι ευχαριστηθηκα καποιες πολυ γρηγορες ωραιες ντουφεκες
Το σκυλακι που ηρθε καθησε διπλα μου και ξεκολημο δεν ειχε ειναι η λιζα που εφυγε απο εναν συναδελφο 100μ ποιο περα απο μενα ....ρε να την φωναζει τιποτα...τα πουλια παντος που βαραγα ουτε που κινηθηκε για να τα φερει παρα μονο με ακολουθουσε .sarcastic.
uploading images
photos upload

Επιστροφή απο ολοήμερο με το Χρήστο. Κάναμε ένα υπέροχο κυνήγι που μας κάλυψε για κάποιες μέρες με το παραπάνω.:cool: Πολλά τα πουλιά και κυρίως στα βάτα και στις άκρες απο τα χωράφια παρά μέσα στις ελιές. Κάναμε 35 πουλάκια και οι δυο, είχαμε και απο δυο χαμένα ενώ το κερασάκι στην τούρτα ήταν ένα ορτύκι που πήρε ο Χρήστος. Δεν μου-μας έχει ξανατύχει σε περπατητό να βγάλουμε κάτι άλλο απο τσιχλοκοτσύφια και σήμερα ήταν ωραία φάση. Τέσσερα σηκώθηκαν ενώ θα μπορούσα να κάνω και γω τουφεκιά αλλά τα έχασα μόλις τα είδα.:p

Προλαβα και πηγα 1.30 ωριτσα απογευματινο. Πριν 15 μερες που ειχα παει δεν εριξα ντουφεκια σημερα πολυ καλητερα ξαναμπεικαν πουλια ...4 στο χερι, 3 χαμενα οπως παντα . Ομως δοξα το θεο δεν εχω παραπονο γιατι ευχαριστηθηκα καποιες πολυ γρηγορες ωραιες ντουφεκες
Το σκυλακι που ηρθε καθησε διπλα μου και ξεκολημο δεν ειχε ειναι η λιζα που εφυγε απο εναν συναδελφο 100μ ποιο περα απο μενα ....ρε να την φωναζει τιποτα...τα πουλια παντος που βαραγα ουτε που κινηθηκε για να τα φερει παρα μονο με ακολουθουσε .sarcastic.
uploading images
photos upload
Το μαγεψε η ομορφια σου ρε .yelling.και λεει σιγα μην παω να φερω εδω με τον παιδαρο στο μεγαρο .sarcastic.

Επιστροφή απο ολοήμερο με το Χρήστο. Κάναμε ένα υπέροχο κυνήγι που μας κάλυψε για κάποιες μέρες με το παραπάνω.:cool: Πολλά τα πουλιά και κυρίως στα βάτα και στις άκρες απο τα χωράφια παρά μέσα στις ελιές. Κάναμε 35 πουλάκια και οι δυο, είχαμε και απο δυο χαμένα ενώ το κερασάκι στην τούρτα ήταν ένα ορτύκι που πήρε ο Χρήστος. Δεν μου-μας έχει ξανατύχει σε περπατητό να βγάλουμε κάτι άλλο απο τσιχλοκοτσύφια και σήμερα ήταν ωραία φάση. Τέσσερα σηκώθηκαν ενώ θα μπορούσα να κάνω και γω τουφεκιά αλλά τα έχασα μόλις τα είδα.:p

.congrats. Μπραβο παιδια παντα τετοια οταν εχετε εξορμηση .hunter.

Status
Not open for further replies.
Back