Οσα έχουν μείνει είναι στα πυκνά δίπλα σε ελιές συνήθως κ ανάλογα τον καιρό είτε φεύγουν 50+ μέτρα πρίν φτάσεις,είτε δε βγαίνουν ούτε με πέτρες.Στα καρτέρια πετάνε πολύ ψηλά όσο είναι ..μέρα κ οι πρώτες πρωινές όπως κ οι τελευταίες απογευματινές περνάνε στα 2-3 μέτρα απ το έδαφος κ συνήθως μαζεμένες.Στα δε πολύ τουφεκισμένα καρτέρια πολλές το έχουν μάθει κ περνάνε λίγα μέτρα παρακάτω.13/12.....πού να είναι τα πουλιά ??????
Χαρμα η κορουλα σου να την χαιρεσαι Παυλο !!!!! Χαρμα κσι το μπουκετακι !!!
Γειά σου ρε Paulic με τη κουκλα σου, να τη χαιρεσαι
Να την χαίρεσαι Παύλο!
ολα τα λεφτα το super model. φιλε μου πσντα υγιης και να την καμαρωνεις
Το μαγεψε η ομορφια σου ρεΠρολαβα και πηγα 1.30 ωριτσα απογευματινο. Πριν 15 μερες που ειχα παει δεν εριξα ντουφεκια σημερα πολυ καλητερα ξαναμπεικαν πουλια ...4 στο χερι, 3 χαμενα οπως παντα . Ομως δοξα το θεο δεν εχω παραπονο γιατι ευχαριστηθηκα καποιες πολυ γρηγορες ωραιες ντουφεκες
Το σκυλακι που ηρθε καθησε διπλα μου και ξεκολημο δεν ειχε ειναι η λιζα που εφυγε απο εναν συναδελφο 100μ ποιο περα απο μενα ....ρε να την φωναζει τιποτα...τα πουλια παντος που βαραγα ουτε που κινηθηκε για να τα φερει παρα μονο με ακολουθουσε
uploading images
photos upload
Μπραβο Παυλο ωραιος να χαιρεσαι την κορακλα σου
Επιστροφή απο ολοήμερο με το Χρήστο. Κάναμε ένα υπέροχο κυνήγι που μας κάλυψε για κάποιες μέρες με το παραπάνω.Πολλά τα πουλιά και κυρίως στα βάτα και στις άκρες απο τα χωράφια παρά μέσα στις ελιές. Κάναμε 35 πουλάκια και οι δυο, είχαμε και απο δυο χαμένα ενώ το κερασάκι στην τούρτα ήταν ένα ορτύκι που πήρε ο Χρήστος. Δεν μου-μας έχει ξανατύχει σε περπατητό να βγάλουμε κάτι άλλο απο τσιχλοκοτσύφια και σήμερα ήταν ωραία φάση. Τέσσερα σηκώθηκαν ενώ θα μπορούσα να κάνω και γω τουφεκιά αλλά τα έχασα μόλις τα είδα.
![]()