Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ένα καρτεράκι 1.30 ώρα σύνολο και επιστροφή για μαγαζί ,,,φονικότατα τα dynamic 30gr aquila ,μακρυνές τουφεκιές ούτε αίματα ούτε κυνηγητό με το πουλί ούτε ξεπουπούλιασμα και αντίο, όλα ξερά

3 μάυρες και τις βρήκα τα υπόλοιπα καρτέρι , kicks skeet / anaconda mid

ένα καρτεράκι 1.30 ώρα σύνολο και επιστροφή για μαγαζί ,,,φονικότατα τα dynamic 30gr aquila ,μακρυνές τουφεκιές ούτε αίματα ούτε κυνηγητό με το πουλί ούτε ξεπουπούλιασμα και αντίο, όλα ξερά

3 μάυρες και τις βρήκα τα υπόλοιπα καρτέρι , kicks skeet / anaconda mid

που να παρεις και beretta.μπραβο ρε παικτουρα
.yelling..yelling.

Στάθηκα στην απέναντι πλαγιά για λίγο, και το επόμενο μισάωρο είδα γύρω στις 10-15 τσίχλες να περνάνε πάνω από το μέρος που είχα σκοπό να κάτσω, πάνω από το τρακτέρ που δούλευε!... .asking. Έψαλλα τον εσπερινό, τον όρθρο και την κυριακάτικη λειτουργία όλα μαζί, για την π...τανα την τύχη μου!!! .hit.
Tι σου φταιει ο θεουλης για μια ασχολια αυτου του κοσμου,στο βασιλειο του σατανα που και το κυνηγι ανηκει?Σου συνηστω να μην τον πιανεις στο στομα σου,για αυτη τη ματαιωτητα και να μην κανεις τα κεφια των δαιμονων.Στο κυνηγι να μη του δινεις περισσοτερο βαρος απο οτι του αξιζει,γιατι ειναι εξαρτηση και σκληρη οσο και τα ναρκωτηκα.Την οχληση στο κυνηγι την γνωριζω και σε καταλαβαινω οσο λιγους,αλλα παρτω αλλιως και βαλε τον Κυριο στη ζωη σου,το κακο και το καλο υπαρχει οσο υπαρχουμε και εμεις.Απολαυσε αυτο που κανεις,δες την ομορφια των ζωντανων πλασματων γυρω σου,και διωξε τη μανια της καρπωσεις.Βαλε την υπομονη στη ζωη σου.

Καλησπέρα στην παρέα.
Αρκετά τα πουλιά σήμερα στην περιοχή αλλά πολύ λίγα από τα καρτέρια.
Λίγες τουφεκιές αλλά καλές με την 20άρα μου που κάθε φορά που την παίρνω μαζί μου νιώθω απίστευτη αυτοπεποίθηση.
Πήρα σύνολο 7 τσίχλες αλλά οι τρις χάθηκαν τραυματισμένες νωρίς το πρωί από λάθος δικό μου.Το λάθος ήταν ότι ξεκίνησα το πρωί με 10άρια τα οποία κρίθηκαν ανεπαρκείς.Μόλις το γύρισα σε 8 - 9 ήρθανε οι άλλες 4 κεραυνοβολημένες.
Το Kicks LM που είχα επάνω για άλλη μια φορά με ικανοποίησε πλήρως και δύσκολα πλέον να το βγάλω...

Και ένα βιντεάκι με τις τρις από τις τέσσερις επιτυχημένες βολές...

Aυτο το Σ.Κ. εμεινα και κινηθηκα τοπικα, συνεχιζουν τα μεσογεια να εχουν πουλια ,οχι οπως πριν αλλα εχουν,επισης και παρα πολυ κοσμο ακομη και τις καθημερινες,εφετος τα μεσογεια θυμιζουν παλιες καλες χρονιες με διαρκεια αλλα και γι αυτους που δεν εχουν την δυνατοτητα να βγουν εξω σιγουρα τους ικανοποιουν τα θηραματα.

Καλησπέρα στην παρέα.
Αρκετά τα πουλιά σήμερα στην περιοχή αλλά πολύ λίγα από τα καρτέρια.
Λίγες τουφεκιές αλλά καλές με την 20άρα μου που κάθε φορά που την παίρνω μαζί μου νιώθω απίστευτη αυτοπεποίθηση.
Πήρα σύνολο 7 τσίχλες αλλά οι τρις χάθηκαν τραυματισμένες νωρίς το πρωί από λάθος δικό μου.Το λάθος ήταν ότι ξεκίνησα το πρωί με 10άρια τα οποία κρίθηκαν ανεπαρκείς.Μόλις το γύρισα σε 8 - 9 ήρθανε οι άλλες 4 κεραυνοβολημένες.
Το Kicks LM που είχα επάνω για άλλη μια φορά με ικανοποίησε πλήρως και δύσκολα πλέον να το βγάλω...

Και ένα βιντεάκι με τις τρις από τις τέσσερις επιτυχημένες βολές...
Επιτέλους Γιωργάρα, φυσίγγι δεν είπες.

Επιτέλους Γιωργάρα, φυσίγγι δεν είπες.

Κωνσταντίνε ξεκίνησα το πρωί με Navaro 28γρ σε νούμερο 10 αλλά είχα τραυματισμένα.
Προφανώς η παγωνιά σε συνδυασμό με την υγρασία και το ψιλό σκάγι έπαιξαν τον ρόλο τους.
Δεν εξηγείται διαφορετικά διότι το συγκεκριμένο φυσίγγι δεν με έχει προδώσει ξανά.
Μετά έβαλα τα Lambro 25gr σε νούμερα 8 και 9 και γάζωναν.

Κωνσταντίνε ξεκίνησα το πρωί με Navaro 28γρ σε νούμερο 10 αλλά είχα τραυματισμένα.
Προφανώς η παγωνιά σε συνδυασμό με την υγρασία και το ψιλό σκάγι έπαιξαν τον ρόλο τους.
Δεν εξηγείται διαφορετικά διότι το συγκεκριμένο φυσίγγι δεν με έχει προδώσει ξανά.
Μετά έβαλα τα Lambro 25gr σε νούμερα 8 και 9 και γάζωναν.
Μπράβο σου φίλε τα δά τα καψιματα τουφεκιες φαρμάκι, το πρωί ίσως ήθελε ένα πιο ανοιχτό τσοκ.

Κεντρική Ευβοια το πρωί 1 βαθ. παγωνια απο μαυρες τίποτα ξεκινήσαμε νωρίς το περπατητό , τα πουλια λιγότερα απο την προηγούμενη Κυριακή , αυτήν τη φορά συναντηθηκαμε και με αλλους συναδερφους που το γυρισαν και αυτοι στο περπατητό ,καταφέραμε ωστόσο να παρουμε 16 εγω και 13 ο Δημήτρης και να χάσουμε λιγότερες απο την προηγουμενη φορα και αυτό το χρωστάμε στο επανιέλ μου τον Αρη που αν και συνταξιουχος έδωσε ρέστα στο πρωτο ημίχρονο γιατι στο αλλο κάθησε απο σεβασμο στο αμάξι να ξεκουραστεί. Αυτην τη φορα μπήκαν και ορισμένα κοτσύφια στην τσάντα.

σημερα εγινα ζολωτας και στελιος μαζι. εκανα με τον φιλο 120 χλμ για να παω σ ενα περασμα που αυτη την εποχη εχει πολλα πουλια. φτασαμε περιπου στις 2 για να βρουμε αλλους χανιωτες εκει. μολις τους ειδα εγινα στελιος. τους διαβασα κανονικα. πηρα τον δρομο της επιστροφης και πηγα σ ενα περασμα που ξερω οτι ειναι ψιλοχαλια. μεγα λαθος. σκοτωσα 4 βρηκα 1 και 2 ξεπουπουλιασα. ακομα ψελνω. γεροντα ξεματιασε .pop.

Last edited:
σημερα εγινα ζολωτας και στελιος μαζι. εκανα με τον φιλο 120 χλμ για να παω σ ενα περασμα που αυτη την εποχη εχει πολλα πουλια. φτασαμε περιπου στις 2 για να βρουμε αλλους χανιωτες εκει. μολις τους ειδα εγινα στελιος. τους διαβασα κανονικα. πηρα τον δρομο της επιστροφης και πηγα σ ενα περασμα που ξερω οτι ειναι ψιλοχαλια. μεγα λαθος. σκοτωσα 4 βρηκα 1 και 2 ξεπουπουλιασα. ακομα ψελνω. γεροντα ξεματιασε .pop.

Σκύψε ευλογημένε .......

Αντε!!
Θα σε ταιριαξω....;)

Καλησπερα σημερα λογο μην παρεα αποφασησα να παω μονος 4 πουλακια τα δυο δυστιχος τα εχασα δεν μπορεσα να τα βρω κριμα:( απλα ημουνα μονος και τα περισσοτερα φευγανε απο την αντιθετη μερια
πολυς κοσμο λιγα πουλακια :)

Καρτερι απογευματινο σημεραγια 1 ωρα 4 τσιχλες και 1 κοτσυφας στοχερι και δυστυχως για αλλη μια φορα 4πουλια χαμενα.Απο φυσιγγια σημερα τα RM skeet serie oro n9,5 πολυ καλα με μηδενικη ανακρουση στο BERETTA 687 sporting.Τσοκ 1,5/10 και 6,5/10 briley extented.image upload no ads

Last edited:
πέρασαν 10-12 πουλάκια πήραμε 3μιση εγώ 1μιση ο Λάκης
η μισή ήταν όταν πέρασαν 2 μαζί και από βιασύνη να τουφεκίσω και τις 2 ρίχνω στην 1η κι άρχισε να κάνει κύκλους ρίχνω στη 2η πέφτει ξερή και ο Λάκης αποτελείωσε την 1η
από τις 5 οι 2 ήταν καλά απόρτ του blanco στα πυκνά :)

απο Σαμο τηνς τελευταιες 10 μερες δεν υπαρχει σχοδον τιποτα , ουτε τσιχλα ουτε κοτσυφια , ουτε μπεκατσα , ουτε φασα , ουτε παπια ναθινκ , αλλα πως να εχει αραγες αφου εχει βρεξει μονο δυο φορε και αυτες λιγο με το στανιο ερηξε κανενα 20 λεπτο με 15 λεπτα την φορα

Status
Not open for further replies.
Back