που να παρεις και beretta.μπραβο ρε παικτουρα
Tι σου φταιει ο θεουλης για μια ασχολια αυτου του κοσμου,στο βασιλειο του σατανα που και το κυνηγι ανηκει?Σου συνηστω να μην τον πιανεις στο στομα σου,για αυτη τη ματαιωτητα και να μην κανεις τα κεφια των δαιμονων.Στο κυνηγι να μη του δινεις περισσοτερο βαρος απο οτι του αξιζει,γιατι ειναι εξαρτηση και σκληρη οσο και τα ναρκωτηκα.Την οχληση στο κυνηγι την γνωριζω και σε καταλαβαινω οσο λιγους,αλλα παρτω αλλιως και βαλε τον Κυριο στη ζωη σου,το κακο και το καλο υπαρχει οσο υπαρχουμε και εμεις.Απολαυσε αυτο που κανεις,δες την ομορφια των ζωντανων πλασματων γυρω σου,και διωξε τη μανια της καρπωσεις.Βαλε την υπομονη στη ζωη σου.Στάθηκα στην απέναντι πλαγιά για λίγο, και το επόμενο μισάωρο είδα γύρω στις 10-15 τσίχλες να περνάνε πάνω από το μέρος που είχα σκοπό να κάτσω, πάνω από το τρακτέρ που δούλευε!... .asking. Έψαλλα τον εσπερινό, τον όρθρο και την κυριακάτικη λειτουργία όλα μαζί, για την π...τανα την τύχη μου!!! .hit.
Επιτέλους Γιωργάρα, φυσίγγι δεν είπες.Καλησπέρα στην παρέα.
Αρκετά τα πουλιά σήμερα στην περιοχή αλλά πολύ λίγα από τα καρτέρια.
Λίγες τουφεκιές αλλά καλές με την 20άρα μου που κάθε φορά που την παίρνω μαζί μου νιώθω απίστευτη αυτοπεποίθηση.
Πήρα σύνολο 7 τσίχλες αλλά οι τρις χάθηκαν τραυματισμένες νωρίς το πρωί από λάθος δικό μου.Το λάθος ήταν ότι ξεκίνησα το πρωί με 10άρια τα οποία κρίθηκαν ανεπαρκείς.Μόλις το γύρισα σε 8 - 9 ήρθανε οι άλλες 4 κεραυνοβολημένες.
Το Kicks LM που είχα επάνω για άλλη μια φορά με ικανοποίησε πλήρως και δύσκολα πλέον να το βγάλω...
Και ένα βιντεάκι με τις τρις από τις τέσσερις επιτυχημένες βολές...
Επιτέλους Γιωργάρα, φυσίγγι δεν είπες.
Μπράβο σου φίλε τα δά τα καψιματα τουφεκιες φαρμάκι, το πρωί ίσως ήθελε ένα πιο ανοιχτό τσοκ.Κωνσταντίνε ξεκίνησα το πρωί με Navaro 28γρ σε νούμερο 10 αλλά είχα τραυματισμένα.
Προφανώς η παγωνιά σε συνδυασμό με την υγρασία και το ψιλό σκάγι έπαιξαν τον ρόλο τους.
Δεν εξηγείται διαφορετικά διότι το συγκεκριμένο φυσίγγι δεν με έχει προδώσει ξανά.
Μετά έβαλα τα Lambro 25gr σε νούμερα 8 και 9 και γάζωναν.
σημερα εγινα ζολωτας και στελιος μαζι. εκανα με τον φιλο 120 χλμ για να παω σ ενα περασμα που αυτη την εποχη εχει πολλα πουλια. φτασαμε περιπου στις 2 για να βρουμε αλλους χανιωτες εκει. μολις τους ειδα εγινα στελιος. τους διαβασα κανονικα. πηρα τον δρομο της επιστροφης και πηγα σ ενα περασμα που ξερω οτι ειναι ψιλοχαλια. μεγα λαθος. σκοτωσα 4 βρηκα 1 και 2 ξεπουπουλιασα. ακομα ψελνω. γεροντα ξεματιασε .pop.
Αντε!!σημερα εγινα ζολωτας και στελιος μαζι. εκανα με τον φιλο 120 χλμ για να παω σ ενα περασμα που αυτη την εποχη εχει πολλα πουλια. φτασαμε περιπου στις 2 για να βρουμε αλλους χανιωτες εκει. μολις τους ειδα εγινα στελιος. τους διαβασα κανονικα. πηρα τον δρομο της επιστροφης και πηγα σ ενα περασμα που ξερω οτι ειναι ψιλοχαλια. μεγα λαθος. σκοτωσα 4 βρηκα 1 και 2 ξεπουπουλιασα. ακομα ψελνω. γεροντα ξεματιασε .pop.