Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
τελικα η ανταλαγη αξιζε και με το παραπανω.σημερα την κυνηγησα με το 3 αστρα μαμα για να δω τι θα γινει.το εργο και το .pop..pop..pop. συνεχιστηκε σε ακομα καλυτερο ρυθμο.τα μετρα βεβαια δεν τα πειραζω.12 κατω 10 στο χερι.το tordo για ακομη μια φορα αψογο
NxBgYPR.jpg
Και εγω ελεγα να κατεβω καμια βολτα Ρεθυμνο στο γιο να ριξω καμια μπαλοθια ....αλλα μου φενεται οτι θα προλαβω μονο κηδειες.....my man.

Mε jonh σημερα και το ωραιο του σκυλακι και τον φιλο του Γιαννη, (Αγια αννα ) ελαχιστα πουλια ....4 εγω ποιο τυχερος,,2 ο john και πολυ νοστιμες τυροπιτες !!.sarcastic.
Εχω ομως τις καλυτερες εντιπωσεις απο την παρεα που με τιμησαν στην συντροφια τους και ευχομαι να το επαναλαβουμε...shake hands. αλλωστε τι αξιζει τελικα η καλη παρεα και οι ωραιες φασεις .well done.
Μπράβο μάγκες ωραίο παρεακι κάνατε...πρέπει να γεννιούνται νέες παρέες μεσα απο το φόρουμ .well done.

τελικα η ανταλαγη αξιζε και με το παραπανω.σημερα την κυνηγησα με το 3 αστρα μαμα για να δω τι θα γινει.το εργο και το .pop..pop..pop. συνεχιστηκε σε ακομα καλυτερο ρυθμο.τα μετρα βεβαια δεν τα πειραζω.12 κατω 10 στο χερι.το tordo για ακομη μια φορα αψογο
NxBgYPR.jpg
Εχει πουλακια το απογευματινο απ οτι βλεπω!.asking.

τέλειος Ευριπίδη μπράβο,,,είναι ωραίο να αισθάνεσαι καλά όταν κυνηγάς με κάτι που γουστάρεις !

@λες να βάλω και εγώ καμία beretta στην συλλογή μου ; χμμμ όχι τίποτα άλλο θα με τρολάρει φίλος που τόσο καιρό του πρήζω τα ούμπαλα με το μπερέτα του αχαχα
Αμα δεν κανει η α5 και δεν την θες εδω ειμαι εγω.my man.

Φολα και σημερα. ουτε τουφεκια δεν εριξα
Ε, λίγο καλύτερα τα πήγα εγώ ... .yel., αν και είμαι πολύ γκαντέμης!
Ξεκίνησα να πάω στο καρτέρι μου κατά τις 3.30, πλησιάζοντας ακούω τρακτέρ, ήταν ο χωριανός μου που έχει τις ελιές εκεί με το γαμπρό του και όργωναν! .buy buy.
Στάθηκα στην απέναντι πλαγιά για λίγο, και το επόμενο μισάωρο είδα γύρω στις 10-15 τσίχλες να περνάνε πάνω από το μέρος που είχα σκοπό να κάτσω, πάνω από το τρακτέρ που δούλευε!... .asking. Έψαλλα τον εσπερινό, τον όρθρο και την κυριακάτικη λειτουργία όλα μαζί, για την π...τανα την τύχη μου!!! .hit.
Τέλος πάντων οι άνθρωποι κατά τις 4.30 τα μαζέψανε και φύγανε, οπότε πήγα στη θέση μου, αλλά μέχρι τις 5.00 δεν πέρασε καμιά. Μετά περάσανε 7-8 τσίχλες, κατέβασα 3 αλλά βρήκα μόνο τη μία ... Μια έπεσε μακριά σε πυκνό και δεν πήγα καν να την ψάξω, η άλλη όμως έπεσε μέσα στην πεζούλα, 7-8 ελιές πιο πέρα από μένα, πήγα κι έψαχνα κάπου 10 λεπτά αλλά τίποτα, λες κι άνοιξε η γη και την κατάπιε. Φεύγοντας ξαναπέρασα και κοίταξα με το φακό αλλά τίποτα. Την πρώτη, που φάνηκε να πέφτει ζωντανή, την βρήκα αμέσως τέζα ... και τη 2η που έπεσε σαν στουπί την έφαε ο διάολος !!! .kkk.

Δεν ειναι θεμα ματιασματος. Γυρναω περα δωθε τοσες φορες, παντα κατι θα γινει να μου σπασει τη διαθεση. Μαζευουνε, κλαδευουνε, καθαριζουνε, εχει προβατα, ειναι φραγμενο, ακρη δε μπορεις να βγαλεις. Δυστυχως τα μερη που ξερω, σιγα σιγα λιγοστευουνε

Status
Not open for further replies.
Back