Τι παραπανω εχει;εχει τσοκακια η γρια σου;καλη εως αριστη η γρια αλλα αυτο ειναι αλλο οπλο
Τι παραπανω εχει;εχει τσοκακια η γρια σου;καλη εως αριστη η γρια αλλα αυτο ειναι αλλο οπλο
Σε ξεματιασα Λια!!!Με ματιασεσ Γιάννηηηηηηηηηηηηη με εκοψε το κρυο σε ενα λακομα και τα πουλια περνούσαν απο την απέναντι πλαγια.pop. 5 ντουφεκεσ ερηξα 3 πηρα αυριο εχει προινο για παπια και μετα για μπεκατσινια και νεροκοτεσ.κυχλακια μονο απογευμα μεχρει να οριμασουν η κυσερη
η γρια εχει 2 κανες. μια 76 π. φουλ magnum και μια 71 π. με τσοκ. απολυτα στα μετρα μου και φοβερες τουφεκιες. στο swing ομως και στο ζυγισμα η urica υπερεχει απ τα λιγα που καταλαβα. παρ ολο το βαρος της νομιζεις οτι κρατας ενα οπλο με 2 φορες λιγοτερο βαρος. εννοειται βεβαια οτι την γρια δεν την αφηνω στην ακρη με τιποταΤι παραπανω εχει;εχει τσοκακια η γρια σου;
Αααααντε καλε!!!ναι ρε ηλια.εχουμε ρε φιλε μουρλα τι να κανω ο ανθρωπας
Μια τετοια καννη θελω και εγω με τσοκακια 71π...γιατι το δυαρακι σταθερο στις μαυρες με δυσκολευει!η γρια εχει 2 κανες. μια 76 π. φουλ magnum και μια 71 π. με τσοκ. απολυτα στα μετρα μου και φοβερες τουφεκιες. στο swing ομως και στο ζυγισμα η urica υπερεχει απ τα λιγα που καταλαβα. παρ ολο το βαρος της νομιζεις οτι κρατας ενα οπλο με 2 φορες λιγοτερο βαρος. εννοειται βεβαια οτι την γρια δεν την αφηνω στην ακρη με τιποτα
σου εχω απαντηση. ο συνκηνυγος μου εχει 303 με στανταρ 75 και στις μαυρες ριχνει jordan διασπορας. ωραια πραματαΜια τετοια καννη θελω και εγω με τσοκακια 71π...γιατι το δυαρακι σταθερο στις μαυρες με δυσκολευει!
Εχω κολλημα...δεν μου αρεσει να χρησιμοποιω διαφορετικα φυσιγγια στο ιδιο κυνηγι....πες το κομπλεξ!σου εχω απαντηση. ο συνκηνυγος μου εχει 303 με στανταρ 75 και στις μαυρες ριχνει jordan διασπορας. ωραι πραματα
α ρε γεροντα. εισαι τυχερος που δεν ειμαστε κοντα να τσικουδιζουμε συχνως και ανελιπωςΑααααντε καλε!!!
Ακους εκει"μουρλα"
Δεν σε πιστευει κανενας....![]()
μαζι σου κι εγωΕχω κολλημα...δεν μου αρεσει να χρησιμοποιω διαφορετικα φυσιγγια στο ιδιο κυνηγι....πες το κομπλεξ!
Λεσ για αυτο σημερα να βαρεσα πουλιαΣε ξεματιασα Λια!!!
Μη φοβασαι τιποτα!!
Μη μου λες για κρυο!Με "κουνησε"το απογευμαααα......![]()
Εχει και καλύτερη κανη η urica τα σωστα να λέγονταιη γρια εχει 2 κανες. μια 76 π. φουλ magnum και μια 71 π. με τσοκ. απολυτα στα μετρα μου και φοβερες τουφεκιες. στο swing ομως και στο ζυγισμα η urica υπερεχει απ τα λιγα που καταλαβα. παρ ολο το βαρος της νομιζεις οτι κρατας ενα οπλο με 2 φορες λιγοτερο βαρος. εννοειται βεβαια οτι την γρια δεν την αφηνω στην ακρη με τιποτα
Καλυτερη;ηλια πως κατεληξες σε αυτο το συμπερασμα;Εχει και καλύτερη κανη η urica τα σωστα να λέγονται![]()
Δωστη μου,δωστη μου!!!Λεσ για αυτο σημερα να βαρεσα πουλιααπο σημερα θα σε εχω αποκλειστικο για το ξεματιασμα και θα τα βρουμε με λίγη sipe που εχω παρα να την βαλω στο τζακι
Στα ψιλα αγριευει αλλα με κομμενα τα κυαθια για να το παρεις ολο το εργο Ευριπιδη.ναι ρε ηλια.εχουμε ρε φιλε μουρλα τι να κανω ο ανθρωπας
Μηλαω για την urica με κανη οπτιμα οχι την απλή.στην πραξη εχω δει καλυτερεσ ντουφεκεσ με μεγαλύτερη γκαμα φυσηγγιον απο την 302.για λεπτομεριεσ ρωτα τον σαραντοΚαλυτερη;ηλια πως κατεληξες σε αυτο το συμπερασμα;
στειλε μου με π.μ Διεύθυνση απο δευτερα σου έρχεταιΔωστη μου,δωστη μου!!!
Θα σε ξεματιαζω 3 φορες την ημερα!!
Ακους εκει!Τη μελαχρινουλα στο τζακι!.what.
Λεβεντακο μου!!!στειλε μου με π.μ Διεύθυνση απο δευτερα σου έρχεται![]()
Αυτα φαινονται και μπακαλιστικα Ηλια περνεις ενα τενεκε λαδιου που να τρυπαει γιατι υπαρχουν και η σκληρη και ριχνεις στα 40μ ενα 4αρι καλυτερα.Ο τενεκες θελει περιπου 180 φυλλα ασπρου οτε σε χαρτοπολτο,για να ανοιξεις τρυπες,κατι που και η στεννη διαθετη αλλα σε μικροτερο ποσοστο,και απλα κανε τη συγκριση διευρ.αυλου-στεννου,και μετρα τρυπες μεταξυ τους.Μηλαω για την urica με κανη οπτιμα οχι την απλή.στην πραξη εχω δει καλυτερεσ ντουφεκεσ με μεγαλύτερη γκαμα φυσηγγιον απο την 302.για λεπτομεριεσ ρωτα τον σαραντο