N
Nikolis
Τα κορίτσια γουστάρουν μερακλή

Βασίλη αν θες παρέααύριο λέω να επαναφέρω το 512S να θυμηθώ τα πρώτα μου βήματα στο βουνό.....
περπάτημα και 4* στη κάτω κάνη και 2* στη πάνω.....και ό,τι κάτσει .pop.
Ωραιοτατος.
512; ευχαριστημενος; Πρωι 5 4 και περπατητο 4 2αύριο λέω να επαναφέρω το 512S να θυμηθώ τα πρώτα μου βήματα στο βουνό.....
περπάτημα και 4* στη κάτω κάνη και 2* στη πάνω.....και ό,τι κάτσει .pop.
Για τις μαυρες εννοω 5 4512; ευχαριστημενος; Πρωι 5 4 και περπατητο 4 2
Για τις μαυρες εννοω 5 4![]()
Ειναι και η αγωνια αυτου του στησιματος.....εχει δεν εχει αξημερωτα παντα θελω να ειμαι στημενος.γι αυτό έγραψα 4*/2* για περπατητό.........διαβάζω ότι η πρωινή αναμονή δεν σου δίνει και ιδιαίτερο λόγο να βιάζεσαι να στηθείς αξημέρωτα...
καλό το 512 και για αρκετά χρόνια ήταν το μοναδικό μου όπλο.......το έχω ευχαριστηθεί
Με ματιασεσ Γιάννηηηηηηηηηηηηη με εκοψε το κρυο σε ενα λακομα και τα πουλια περνούσαν απο την απέναντι πλαγια.pop. 5 ντουφεκεσ ερηξα 3 πηρα αυριο εχει προινο για παπια και μετα για μπεκατσινια και νεροκοτεσ.κυχλακια μονο απογευμα μεχρει να οριμασουν η κυσερηΩωωωχ μανα μου!!!
"Πυρωμενος",ο Λιακοςςςς!!![]()
Urika???φτασαμε στο καρτερι περιπου 4.15 με θερμοκρασια περιπου 8 βαθμους και υγρασια που τσακιζε κοκκαλα.τα tordo για μια ακομα φορα εδωσαν ρεστα.στην αρχη μου περασαν 4 που εγραφαν σκοτωσε με αλλα μαλλον ηταν αρσενικες η μ εφαγε η πολλη σιγουρια.για το brain θα σας πω μετα απο μερικα ακομα κυνηγια οταν θα το γνωρισω καλα.σημερα μου εδωσε 2 σχετικα κοντινες και 1 μακρινη.μετα απο τις πρωτες 4 εγινε το παρακατω .pop..pop..pop..πρωτες εντυπωσεις πολυ θετικες
![]()
ναι ρε ηλια.εχουμε ρε φιλε μουρλα τι να κανω ο ανθρωπαςUrika???
Καλα κανεις και να την χαρεις με πολλες ωραιες εικονες και ντουφεκιες!ναι ρε ηλια.εχουμε ρε φιλε μουρλα τι να κανω ο ανθρωπας
ναι ρε ηλια.εχουμε ρε φιλε μουρλα τι να κανω ο ανθρωπας
το 2ο παυλο.σημερα κουμπωνε καλα.θα κανω μερικα κυνηγια ακομα και θα το μελετησω καλυτερα το θεμαMε γεια Ευρυπιδη. Την εχεις φερει στα μετρα σου η ριχνεις και βλεπεις πως παει?
Μπράβο Ευριπο από ότι βλέπω έκανες άριστη επιλογή αυτό είναι το πας και σε πάει.φτασαμε στο καρτερι περιπου 4.15 με θερμοκρασια περιπου 8 βαθμους και υγρασια που τσακιζε κοκκαλα.τα tordo για μια ακομα φορα εδωσαν ρεστα.στην αρχη μου περασαν 4 που εγραφαν σκοτωσε με αλλα μαλλον ηταν αρσενικες η μ εφαγε η πολλη σιγουρια.για το brain θα σας πω μετα απο μερικα ακομα κυνηγια οταν θα το γνωρισω καλα.σημερα μου εδωσε 2 σχετικα κοντινες και 1 μακρινη.μετα απο τις πρωτες 4 εγινε το παρακατω .pop..pop..pop..πρωτες εντυπωσεις πολυ θετικες
![]()
μακαρι να συνεχιστει το εργο.φιλε ειναι αεροβολο.εριχνα και κοιτουσα αν ειχε φυγει το φυσιγγι γιατι δεν καταλαβαινα αν εχω ριξει η οχιΜπράβο Ευριπο από ότι βλέπω έκανες άριστη επιλογή αυτό είναι το πας και σε πάει.
image post
Λιγα και καλα!
Ευχαριστηθηκα τουφεκιες στο "αστραμα"!
Αλλα 3 πουλια,στο ντυμενο.Χρειαζοταν....γκρειτερ!.pop.