Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Για τις μαυρες εννοω 5 4;)

γι αυτό έγραψα 4*/2* για περπατητό ;).........διαβάζω ότι η πρωινή αναμονή δεν σου δίνει και ιδιαίτερο λόγο να βιάζεσαι να στηθείς αξημέρωτα...
καλό το 512 και για αρκετά χρόνια ήταν το μοναδικό μου όπλο.......το έχω ευχαριστηθεί

γι αυτό έγραψα 4*/2* για περπατητό ;).........διαβάζω ότι η πρωινή αναμονή δεν σου δίνει και ιδιαίτερο λόγο να βιάζεσαι να στηθείς αξημέρωτα...
καλό το 512 και για αρκετά χρόνια ήταν το μοναδικό μου όπλο.......το έχω ευχαριστηθεί
Ειναι και η αγωνια αυτου του στησιματος.....εχει δεν εχει αξημερωτα παντα θελω να ειμαι στημενος.

Ωωωωχ μανα μου!!!
"Πυρωμενος",ο Λιακοςςςς!!.sarcastic..sarcastic.
Με ματιασεσ Γιάννηηηηηηηηηηηηη με εκοψε το κρυο σε ενα λακομα και τα πουλια περνούσαν απο την απέναντι πλαγια.pop. 5 ντουφεκεσ ερηξα 3 πηρα αυριο εχει προινο για παπια και μετα για μπεκατσινια και νεροκοτεσ.κυχλακια μονο απογευμα μεχρει να οριμασουν η κυσερη

Χαλι μαυρο!
Πρωτη τουφεκια εριξα...17:10'!Περασαν το 1/3 απο χτες!
Κατευχαριστηθηκα ενα ντουμπλε και δυο...απο τα αστερια!!!.what.
Ενας φιλος παραδιπλα,ηρθε να δει με τι εριχνα!Μολλις ειδε τον γερο Ισπανο,χαμογελασε και γυρισε στο καρτερι του!!
Η φημη του.....:)
Το μονο λαθος,εριχνα με 32γρμ και την ψιλοακουσα!o_O[url=https://postimg.org/image/ohmzriyhr/]imagen[/URL]

φτασαμε στο καρτερι περιπου 4.15 με θερμοκρασια περιπου 8 βαθμους και υγρασια που τσακιζε κοκκαλα.τα tordo για μια ακομα φορα εδωσαν ρεστα.στην αρχη μου περασαν 4 που εγραφαν σκοτωσε με αλλα μαλλον ηταν αρσενικες η μ εφαγε η πολλη σιγουρια.για το brain θα σας πω μετα απο μερικα ακομα κυνηγια οταν θα το γνωρισω καλα.σημερα μου εδωσε 2 σχετικα κοντινες και 1 μακρινη.μετα απο τις πρωτες 4 εγινε το παρακατω .pop..pop..pop..πρωτες εντυπωσεις πολυ θετικες
3HoBK32.jpg

φτασαμε στο καρτερι περιπου 4.15 με θερμοκρασια περιπου 8 βαθμους και υγρασια που τσακιζε κοκκαλα.τα tordo για μια ακομα φορα εδωσαν ρεστα.στην αρχη μου περασαν 4 που εγραφαν σκοτωσε με αλλα μαλλον ηταν αρσενικες η μ εφαγε η πολλη σιγουρια.για το brain θα σας πω μετα απο μερικα ακομα κυνηγια οταν θα το γνωρισω καλα.σημερα μου εδωσε 2 σχετικα κοντινες και 1 μακρινη.μετα απο τις πρωτες 4 εγινε το παρακατω .pop..pop..pop..πρωτες εντυπωσεις πολυ θετικες
3HoBK32.jpg
Urika???

3HoBK32.jpg
Μπράβο Ευριπο από ότι βλέπω έκανες άριστη επιλογή αυτό είναι το πας και σε πάει.

Μπράβο Ευριπο από ότι βλέπω έκανες άριστη επιλογή αυτό είναι το πας και σε πάει.
μακαρι να συνεχιστει το εργο.φιλε ειναι αεροβολο.εριχνα και κοιτουσα αν ειχε φυγει το φυσιγγι γιατι δεν καταλαβαινα αν εχω ριξει η οχι

Status
Not open for further replies.
Back