Βρε κατι μου θυμιζει,κατι μου θυμιζει.....Καλημέρα ,λίγα πουλιά σήμερα, μάλλον έφυγαν με την καλοκαιρία, ελπίζω την επόμενη εβδομάδα να είναι καλύτερα
![]()

Βρε κατι μου θυμιζει,κατι μου θυμιζει.....Καλημέρα ,λίγα πουλιά σήμερα, μάλλον έφυγαν με την καλοκαιρία, ελπίζω την επόμενη εβδομάδα να είναι καλύτερα
![]()
μια χαρα απ οτι βλεπω .....δεν το λες κ λιγαΚαλημέρα ,λίγα πουλιά σήμερα, μάλλον έφυγαν με την καλοκαιρία, ελπίζω την επόμενη εβδομάδα να είναι καλύτερα
![]()
Ποτε;.Αγια Αννα μια τυροπιτα κερασμενη![]()
ΣημεραΠοτε;.
Οπως τα λες Μανο.Την Πεμπτη μπορει και να ημασταν στην ιδια περιοχη.15-20 πουλια ξεκλαρωσαν το πρωι.Μπορει και λιγοτερα.Για ανεμισμα ουτε λογος!Ημιορεινή Κορινθία την Πέμπτη. Πρωινό καρτέρι. Στην αρχή κάτι έδειξε ότι θα γίνει. Αλλά μόνο έδειξε. 10 ντουφεκιές 7 30 - 8 30 και άλλες 2 μέχρι τις 9 30. Τα λίγα πουλιά που πετούσαν ήταν ψηλά. Πολλά πιασμένα στους θάμνους μέσα στις ελιές (κυρίως κοτσίφια), που όμως δεν δίνουν ευκαιρία για ντουφεκιά.
TOZ αρα
Έπρεπε να πάρουμε τα raimedal για το πρωίνο δεν το σκεφτήκαμε καλά. Την άλλη φορά!!!!!!!!!!.hit.Παρέα με τον Πέτρο κάναμε καμιά 15αριά.....δυστυχώς τα 5 χαμένα λόγω λάθος επιλογής μου στο πού θα κάτσω αξημέρωτα.....
Περπατήσαμε αρκετά, τη βολτα μας τη κάναμε, αλλά οι Βοιωτοί τα έχουν ξεπατώσει στις τουφεκιές και όλα έφευγαν τρομαγμένα μπροστά και μακριά....
Φτάσαμε με -1 και γύρισα Αθήνα με 19 βαθμούς ! Στις 12.00 βγάλαμε τα ισοθερμικά και μείναμε με το πουκάμισο και το γιλέκο !
Πουλιά έχει αρκετά, σωστά στημένα τουφέκια θέλει και αντοχές στο περπάτημα...
Πολύ χαίρομαι φίλε μου, μην πειράξεις τίποτα.τελικα η ανταλαγη αξιζε και με το παραπανω.σημερα την κυνηγησα με το 3 αστρα μαμα για να δω τι θα γινει.το εργο και το .pop..pop..pop. συνεχιστηκε σε ακομα καλυτερο ρυθμο.τα μετρα βεβαια δεν τα πειραζω.12 κατω 10 στο χερι.το tordo για ακομη μια φορα αψογο
![]()
να βαλεις να βαλεις.μαλλον τωρα που το ξανασκεφτομαι οχι καλυτερα γιατι δεν θα ξαναδουμε τσιχλα εδω κατωτέλειος Ευριπίδη μπράβο,,,είναι ωραίο να αισθάνεσαι καλά όταν κυνηγάς με κάτι που γουστάρεις !
@λες να βάλω και εγώ καμία beretta στην συλλογή μου ; χμμμ όχι τίποτα άλλο θα με τρολάρει φίλος που τόσο καιρό του πρήζω τα ούμπαλα με το μπερέτα του αχαχα