Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Από όλες τις καννες μου η κορυφή είναι μια αχρωμιωτη 71 εκ Rem1100 με τσοκακια. Ο κωνος της έχει την πιο προοδευτικη λειανση που εχω δει σε όπλο. Δεν είναι τυχαία η απόδοση της ακόμα και με τα Rem τσοκακια.

1000 +++. Βλητικα απαιχτο το οπλο. Δεν ειναι τυχαιο οτι η καινουργια V3 θα φοραει αυτη τη καννη.
 
Παιδια,αν μπορεις να βελτιοσεις κατι γιατι να μην το κανεις?Αυτοι μας πουλανε οπλα για τσιχλες και μπεκατσες, και οταν τα βαλεις στα δυσκολα κρεμανε σαν χταποδια.Μηπως γι αυτο δεν βρικαμε αποκουμπι στην ιδιογομοση εκτος των αλλων εμεις οι αρωστοι. Ισχυει για ολλες τις μαρκεσ οπλων.

Ετσι ακριβως ειναι. Ευτυχως σημερα με τα μοντερνα μεσα ενημερωσης μπορεις να μαζεψεις δεκα αποψεις και να παρεις τισ αποφασεις σου. Me μια custom κατασκευη φτειαχνεις το οπλο οπως το θελεις εσυ με ενα σχετικα οχι πολυ μεγαλο αντιτιμο. Δεν ειναι ολα μαγαριταρια αυτα που μας παρουσιαζουν οι οπλοβιομηχανιες ανεξαρτητου μαρκας.
 
Προχθες που περασα απο ενα κυνηγομαγαζο οτι ειχε ερθει μια καννη απο 870 αχρωμιωτη 71 ποντους μαζι με τα "τσιμπλικια" της Benelli ( ουρα και κολαρα) για μετατροπη κ μου ξαναγεννησε πολλες κρυφες επιθυμιες... .ghe. Εχε χαρη που θελω να βαλω γκαζι στο αμαξι αλλιως τη ζαχαρωνω πολυ μια μετατροπη αν γινεται με 76αρα καννη για τα καρτερια...
Αρι το έχει κάνει κανείς αυτό;
 
Αρκετοι Γιαννη, αλλα δεν εχω ψαξει κ εγω πολλες λεπτομερειες σχετικα με τους οπλουργους που εχουν κανει την συγκεκριμενη μετατροπη...
 
Aυτο το ετοιμαζω για το καλοκαιρι στο ΣΒΕ1 κανη απο rem.Η mosberg. Αν ολα πανε καλα με το μαρουλι.cam 3.5inc.Οχι γιατι υπαρχει καποιο προβλημα,αλλα για την αρρωστια μας ρε γαμωτο..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sex hard..sex hard.
 
Παιδια,αν μπορεις να βελτιοσεις κατι γιατι να μην το κανεις?Αυτοι μας πουλανε οπλα για τσιχλες και μπεκατσες, και οταν τα βαλεις στα δυσκολα κρεμανε σαν χταποδια.
Με κάλυψες απόλυτα.. :)
Το φωνάζω χρόνια... ;)
 
Αγοραζεις Benelli Cordoba απο την Benelli USA περιπου 2100 δολλαρια. Το οπλο ειναι βασισμενο στο μοντελο Supersport. Τις μετατροπες στους αυλους και στους κωνους προσαρμογεις τις κανουν δυο εταιρειες στην Αμερικη για λογαριαμο της Benelli, η μια ειναι η Briley. Yπολογιζω φτειαχνουν αρκετες εκατονταδες οπλα το χρονο για λογαριασμο της Benelli. Εσυ σαν πελατης δεν εχεις τιποτα να κανεις με τη Briley εκτος βεβαια και αν θελεις αλλα χαρακτηριστικα και τοτε αγοραξεις Supersport και την στελνεις εσυ στην Briley. Eχει επισης κυκλοφορησει και Vinci Cordoba βασισμενη στη Vinci Supersport. Αυτη θα τη δουμε και στην Ευρωπη.

Γιατί η Benelli δεν τα βγάζει έτοιμα στην παραγωγή από την αρχή;
 
Γιατί η Benelli δεν τα βγάζει έτοιμα στην παραγωγή από την αρχή;
Λογικά θα το απαγορεύει η μητρική εταιρεία, για να μην ανταγωνίζονται σε όλα οι δύο εταιρείες...
Ποιος θα έπαιρνε μετά Beretta, αν οι Benelli είχαν ισάξιες κάννες;.sarcastic..yelling..my man.
 
Γράψε μας εντυπώσεις και αποτελέσματα.

Γιαννη κυνηγουσα 25 χρονια με Remington 1100 και οι τουφεκιες της με ειχαν εντυπωσιασει τοσο που δεν ηθελα να αλλαξω οπλο. Ομως με ειχε αφησει παρα πολλες φορες απο βλαβη στο κυνηγι. Συνηθως εξολκεας, επικρουστηρας, αεροπλανακι, σπανιοτερα σιδηροδρομος ποτε δαχτυλιδια. Το οπλο το ειχα ξανακανει καινουργιο απο τα ανταλλακτικα που του ειχα αγορασει.
Το γυρισα στη Benelli Crio που κυνηγησα 6 χρονια λογω αξιοπιστιας του μηχανισμου. Καλες τουφεκιες καμμια ομως συγκριση με τη Remi, αλλα και κανενα απολυτως προβλημα στη λειτουργια του.
Ηθελα τη τουφεκια της Remington και την αξιοπιστια του μηχανισμου Benelli και αποφασισα να παντρεψω τα δυο συστηματα. Η καννη της 870 δεν εχει τρυπες διαφυγης αεριων και κριθηκε ως καταλληλη για το πειραμα μου. Ειχα και το διακαη ποθο να μακρυνω τον κωνο προσαρμογης ετσι αγορασα Remington 870 LC και οπλουργος μου διαμορφωσε τα υπολοιπα. Αυτο που εψαχνα ηταν τουφεκια απο Remington 1100 και θα ημουν απολυτα ευχαριστημενος, αυτο που πηρα δεν μπορουσα να το ονειρευτω ουτε στο πιο αγριο ονειρο μου.

  1. Σε συνδιασμο με τα τσοκ που την κυνηγαω πολυ καλυτερα αποτελεσματα και κοντα και μακρυα. 10 με 15 μετρα μεγαλυτερο δραστικο βεληνεκες απο οσα οπλα κυνηγησα. Καλυτερη συγκεντρωση και καλυτερη διατρηση σε ολες τις αποστασεις
  2. Μεγαλυτερο ποσοστο καρπωσης σε ολα μου τα κυνηγια
  3. Πολυ σταθερη αποδοση απο τα 30 μεχρι και τα 42 γρ φυσιγγιων που την κυνηγησα.
Αν λοιπαμε για ενα πραγμα ειναι το οτι δεν εκανα αυτη την μετατροπη πολυ νωριτερα.
 
Ειναι ομως νομιμη αυτη η διαδικασια;Κατι εχω ακουσει για παρανομη μετατροπη καννης οτι απαγορευετε.
Αρα πρεπει να βρεις αδηλωτη καννη και ανθρωπο να ρισκαρει την διασκευη.Πως τα ξεπερνας τετοια προβληματα;
Αν θες στειλε και πμ.
 
Ειναι ομως νομιμη αυτη η διαδικασια;Κατι εχω ακουσει για παρανομη μετατροπη καννης οτι απαγορευετε.
Αρα πρεπει να βρεις αδηλωτη καννη και ανθρωπο να ρισκαρει την διασκευη.Πως τα ξεπερνας τετοια προβληματα;
Αν θες στειλε και πμ.

Ολα νομιμα. Αδεια αγορας για την καννη και δελτιο κατοχης οπλου με την καννη της Ρεμινγτον πανω στην Μπενελλι.
 
Kυνηγω αποκλειστικα με Patternmaster Anaconda short, medium, long range.

Παυλε αυτα τα δυο τσοκ (Anaconda short & long range) τα εχω παραγγειλει το Σαββατο και αυριο θα ειναι στη διευθυνση που δηλωσα στις ΗΠΑ. Τα πηρα σε mobile για την καννη που πηρα προσφατα με 18,3 αυλο. Σ´ Αυτο το σημειο θα ηθελα να σε ευχαριστησω για την βοηθεια και τις πληροφοριες που μου εδωσες ωστε να τα παραγγειλω. Να εισαι καλα.
 
Περιμενω στην πραξη τι θα δειξει η V3.Ισως ειναι το επομενο εργαλειο που θα αγορασω.
Τον συνδυασμο που εφτιαξες σε τι κυνηγια τον δουλεψες;
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top