Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τελευταία μέρα και για μένα σήμερα. Πουλιά δεν είχε πολλά άλλα με πολύ περπάτημα καταφέραμε και πήραμε καμια δεκαρια τσίχλες 2 άτομα. Το ευχαριστήθηκα τελευταία μέρα. Ελπίζω και εύχομαι η επόμενη κυνηγετική σεζόν να έχει περισσότερα θηράματα και να είναι καλύτερη.

Δηλαδη δυο ατομα εμεις μεγαρα δυωρο περπατημα 4 εγω κ 3 ο φιλος ειμαστε μια χαρα ετσι;να παει κ να μη ξαναρθει τετοια χρονια.ουτε τσιχλες ουτε παπια βρηκα ουτε μπεκατσες σηκωσα στα μερη που παω.πεμπτη παραλαμβανω εικοσαρι μωρο tohatsu κ το ριχνω πανω κ αντε γεια.

Αργολίδα το πρωί καρτέρι μηδέν. Μετά περπατητό 8-9χιλ, απολογισμός 7 χέρι μαζί με τον πατέρα. Μαύρη βρούβα, πορτοκάλια-λεμόνια (αγορασμένα), κρασί, κοτόπουλα σούβλας από Άργος. Καλά ήταν, λίγα πουλιά κ δεν έδιναν ευκαιρίες. Η βόλτα έγινε πάντως.

Μετά από καιρό για τσιχλα και τα πουλιά πολλά στα ορεινα της Ηπειρου και σε περπατητο και στο καρτέρι! Φοβερό το 206 formula σε νο9 , εντυπωσιακά αποτελέσματα! Πολύ κρίμα που το σταμάτησαν. Μόνο 2 κουτιά έχω ακόμα...

Μετά από καιρό για τσιχλα και τα πουλιά πολλά στα ορεινα της Ηπειρου και σε περπατητο και στο καρτέρι! Φοβερό το 206 formula σε νο9 , εντυπωσιακά αποτελέσματα! Πολύ κρίμα που το σταμάτησαν. Μόνο 2 κουτιά έχω ακόμα...
καλοο αλα στην τσεπη ακριβωωω για τσιχλαααα,,εχη και εισαξιααααα πιω φτηναααα και καλητερααα ;) ;) ;)

Πέρσι τέτοια εποχή έβραζε στην τσίχλα.
Στις άκρες τουλάχιστον που είχα δει.
Φέτος άδειος...
Προχθές η φωτό , ελαιώνας Άμφισσας.

View attachment 95907
δεν μαζεψες τουλαχιστων λιγες ελιες ανφυσηςςςςς.yel..yel.

καλοο αλα στην τσεπη ακριβωωω για τσιχλαααα,,εχη και εισαξιααααα πιω φτηναααα και καλητερααα ;) ;) ;)
Το έχουν σταματήσει πλέον οπότε...
Με 9 είχα πάρει τα τελευταία κουτιά πρόπερσι καλή ήταν η τιμή σχετικά με τα δεδομένα.

δεν μαζεψες τουλαχιστων λιγες ελιες ανφυσηςςςςς.yel..yel.
Ευτυχως , απο οτι μου ελεγαν, σωθηκε η χρονια τελευταια στιγμη με τις βροχες που εκανε.
Για τις ελιες μιλω.
Ειναι ο μεγαλυτερος ελαιωνας των βαλκανιων με 67000 στρεμματα και 1200000 δεντρα και ειναι μνημειο unesco

Για τα φετινά δεδομένα και για εμένα, ήταν μια σούπερ έξοδος: είδα μερικά πουλάκια, έριξα 7-8 τουφεκιές, καρπώθηκα δύο και τα βρήκα, περπάτησα και στον φρέσκο κρύο αέρα του βουνού!
Τώρα υπομονή μέχρι τη νέα σεζόν. Μου έκανε εντύπωση που πολλά λιοστάσια είναι αμάζευτα και ο καρπός είναι κατάμαυρος, γυαλιστερός, κρουστός και γεμάτος λάδι, πιθανόν όμως να πάει χαμένος... :(

1740253269535.jpg

Χωριό για κλαδέματα

0-02-05-2d5e3dbf88dd6a469255fb271a00762a0e6781e66ff805469730774cf0e6b367_24f890dc787a3d4c.jpgΚαι φυσικά για το τελευταίο κυνήγι για φέτος... ένα ανέλπιστα πολύ καλό απογευματινό με πολλά και στρωτά πουλιά...

0-02-05-d57e54f1f5e26996730e1d6aadbc64981bd1110ffefeea5ca8982c72a976cd98_542d57ca243c828c.jpg

Ο σκυλάκος σκούπα χώθηκε στου διαβόλου το κέρατο για να τα φέρει μιας και πέφτανε σε αρκετα πυκνά. Το καλύτερο μια τσίχλα που είδα πως έπεσε σε μια μεγάλη ελιά και άκουσα το ντουπ που κάνει όταν πέφτει και περίμενα να τη βρω κάτω ξερή και ήταν άφαντη.. Πήρε βράδυ και ο σκύλος επέμενε να σκαρφαλώσει στον κορμό και να γαυγίζει ψηλά ... Πήγα σπίτι καθώς πήρα 2 μαδέρια και από την πάνω πεζούλα καθώς το μέρος ήταν έντονα κατηφορικο, έκανα σα γέφυρα ακουμπώντας τα σε ένα μπράτσο της και ανεβήκαμε μαζί να δούμε...
0-02-05-18ee06f976f1b3ba9e06991c2d251f1bddbfbadd6df32050b2b4a4841e4ad54b_b1e2b181546fb8bf.jpg
Είχε δίκιο ο μπαγάσας....

Ορεινή Τριφυλία. SX3, cheddite tordo No9, Brain MR.

Και του χρόνου να μπορούμε να βγούμε όλοι στα βουνά και ευχαριστηθούμε τη φύση και τα αγαπημένα μας θηράματα!

Μετά από βόλτα στη τύχη Κομποτάδες και συναφή έφαγα μια φόλα μαζί με 3 φίλους τρίχες πουλιά από 2/3 ο κάθε ένας .Από Μόδι ήταν διαφορετικοί γνωστοί μου εκεί σε γενικές γραμμές λίγα πουλιά εκτός ένα δύο σημεία που κινήθηκε κάτι παραπάνω και μπορεί να έδωσε και διψήφιο νούμερο,πολλά ντουφέκια όμως .
Φίλε μου θα συμφωνήσω απόλυτα εγώ βρέθηκα την Παρασκευή είχε μαυρουλες για μια ώρα και μετά γιοκ ...για το Μόδι ....
Σήμερα πήγαν γνωστή και δεν κάναν δουλειά παρόλαυτα πάλι κάποιοι βαρεσαν διψήφιο νούμερο , όλα παίζουν ρολο το σημείο η τύχη , σκουπευτικη ικανότητα...
Την προηγούμενη εβδομάδα γνωστός έκανε αρκετά για πρωίνο είναι με τις μέρες του είναι λίγα τα πουλιά και ζωρικά.
Έμαθα όμως ότι και πολλοί ώρα μαύρης είχαν πηγαδάκια στα αυτοκίνητα αντί να βλέπουν καμιά μαύρη τσίχλα που βγαίναν ΣΟΣ ώρα...
Τέλος πάντων ο καθένας όπως την βρίσκει.
Τελευταία κυνήγια τέλος για μένα το καρτέρι εφόσον δεν γίνεται κάτι άλλο αξιόλογο σε επιστροφια , ώρα για περπάτητο ξανά μέχρι τέλους..... έρχεται και καλοκαίρι να κάνουμε λίγο κορμί

Ευτυχως , απο οτι μου ελεγαν, σωθηκε η χρονια τελευταια στιγμη με τις βροχες που εκανε.
Για τις ελιες μιλω.
Ειναι ο μεγαλυτερος ελαιωνας των βαλκανιων με 67000 στρεμματα και 1200000 δεντρα και ειναι μνημειο unesco
Γι'αυτό τον έχουν κάψει δύο φορές 😡

Status
Not open for further replies.
Back