Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αύριο Αυλώνα περπατητο μεχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ. Το πρόγραμμα έχει έξοδο για ρακες. Αντε βγάλε φρένο με την πρεσα που τραβάμε όλη τη βδομάδα
η φωτιά με φωτιά σβήνει ......
άρα μετά απο το κυνήγι πάτε για κρασιά και προβατίνα για να στρώσει η κατάσταση

Εδώ στα δικά μου τίποτα μάγκες. Τσεκαρισμένο από έμπιστα άτομα. Ευτυχώς που πάνε αυτοί και δεν τρώω τσάμπα κρύο εγώ.......
Απογευματινό μεχρει της 7 παρά ούτε φτερό ..καινούργια σίγουρα δεν θα μπουν ..άρα τέρμα για φέτος

Από παράλια Αργολίδας από 13 00 περπατητο 2 ώρες λίγα πράγματα το βραδυνό άντε να είδα 10 πουλιά 13 πουλιά ντουρα 2 άτομα ι αύριο, πάλι αλλά δεν μπορεί να αλλάξει η κατάσταση όσοι είστε για εδώ σκεφτητετο καλά

Παιδιά πιο ψηλά χιόνιζε αύριο είναι μια άλλη μέρα είμαστε στα επιστρόφια μπορεί σήμερα να ρίξεις 10φυσιγγια και αύριο πρωί στο ίδιο μέρος 50 ή και κανένα
Με τέτοιες καιρικές συνθήκες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΙΑ. Αν ειχε λιακάδα και νοτιαδακι η έστω ασθενή βοριά τότε ναι. Ανάποδη και στο τέλος της η σεζόν κύριοι.

Με τέτοιες καιρικές συνθήκες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΙΑ. Αν ειχε λιακάδα και νοτιαδακι η έστω ασθενή βοριά τότε ναι. Ανάποδη και στο τέλος της η σεζόν κύριοι.
Χιόνιζε το πρωί έξω από τη Λάρισα και είχε πουλάκια σε κάποια μέρη αν το κράτησε μέχρι αργά μπορεί να τα ξετοπίσρι ίσως δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο

Τα επιστροφια ειναι στον δρομο μαζι με τα χελιδονια.
Σημερα ηταν στα Χανιά.
Σαββατοκυριακο θα ειναι εδω και θα παρουν φωτια οι κανες .
ειδα και εγω σημερα χελιδονια, και αυτα τα ερμα τωρα με το πολυ κρυο ηρθαν

σημερα παιδεςςς ειχα και πολες ευστοχιες και πολες αστοχιες ,, :rolleyes: :rolleyes: δεν ξερω τι να πω τα πουλια μπαινανε δεξιαμου και αριστεραμου στο καρτερακιμου αλα ενντως βολις και αλα εκτωςςςς τα περισωτερα εκτωςςςς,,εκη ενα οπλο ακωμη θα καναμε δουλικαααα,,αλα ημουνα μονοςςς:( δεν βαριεσαι καναμε της τουφεκιεςμας και κρατησαμε 4 πουλακια,,,,φωτο nooyyyy διωτι μας πουλισε τι κινητοοοοο λογο μπαταριαςςς:rolleyes:

τωρα εδω γελαμε η κλαιμε ρε φιλεμουυυυ.think. πεσμουυυυυ
Κοίτα, το βίντεο είναι 5 μηνών άρα μάλλον από την περσινή πολύ καλή χρονιά.Ακουγονται ομιλίες και από άλλους οπότε μάλλον δεν είναι από ένα άτομο τα πουλιά που ούτως ή άλλως στην Κύπρο δεν υπάρχει όριο.Τωρα αν μιλάς για το θέαμα άλλο αυτό

Status
Not open for further replies.
Back