καλησπέρα παιδιά έχουμε κάποια ενημέρωση για Μόδι?
Φόλακαλησπέρα παιδιά έχουμε κάποια ενημέρωση για Μόδι?
η φωτιά με φωτιά σβήνει ......Αύριο Αυλώνα περπατητο μεχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ. Το πρόγραμμα έχει έξοδο για ρακες. Αντε βγάλε φρένο με την πρεσα που τραβάμε όλη τη βδομάδα
Απογευματινό μεχρει της 7 παρά ούτε φτερό ..καινούργια σίγουρα δεν θα μπουν ..άρα τέρμα για φέτοςΕδώ στα δικά μου τίποτα μάγκες. Τσεκαρισμένο από έμπιστα άτομα. Ευτυχώς που πάνε αυτοί και δεν τρώω τσάμπα κρύο εγώ.......
Και μετά ήρθαν τα ασθενοφόρα....η φωτιά με φωτιά σβήνει ......
άρα μετά απο το κυνήγι πάτε για κρασιά και προβατίνα για να στρώσει η κατάσταση
Με τέτοιες καιρικές συνθήκες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΙΑ. Αν ειχε λιακάδα και νοτιαδακι η έστω ασθενή βοριά τότε ναι. Ανάποδη και στο τέλος της η σεζόν κύριοι.Παιδιά πιο ψηλά χιόνιζε αύριο είναι μια άλλη μέρα είμαστε στα επιστρόφια μπορεί σήμερα να ρίξεις 10φυσιγγια και αύριο πρωί στο ίδιο μέρος 50 ή και κανένα
Τα επιστροφια ειναι στον δρομο μαζι με τα χελιδονια.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΙΑ.
Χιόνιζε το πρωί έξω από τη Λάρισα και είχε πουλάκια σε κάποια μέρη αν το κράτησε μέχρι αργά μπορεί να τα ξετοπίσρι ίσως δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτοΜε τέτοιες καιρικές συνθήκες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΙΑ. Αν ειχε λιακάδα και νοτιαδακι η έστω ασθενή βοριά τότε ναι. Ανάποδη και στο τέλος της η σεζόν κύριοι.
ειδα και εγω σημερα χελιδονια, και αυτα τα ερμα τωρα με το πολυ κρυο ηρθανΤα επιστροφια ειναι στον δρομο μαζι με τα χελιδονια.
Σημερα ηταν στα Χανιά.
Σαββατοκυριακο θα ειναι εδω και θα παρουν φωτια οι κανες .
τωρα εδω γελαμε η κλαιμε ρε φιλεμουυυυΚάτι από την Κύπρο.
Κοίτα, το βίντεο είναι 5 μηνών άρα μάλλον από την περσινή πολύ καλή χρονιά.Ακουγονται ομιλίες και από άλλους οπότε μάλλον δεν είναι από ένα άτομο τα πουλιά που ούτως ή άλλως στην Κύπρο δεν υπάρχει όριο.Τωρα αν μιλάς για το θέαμα άλλο αυτότωρα εδω γελαμε η κλαιμε ρε φιλεμουυυυπεσμουυυυυ
Πρέπει να έχουν πιει κάνα 10 κιλό ρακί....ή κάτι άλλο ...ποιο δυνατό με καπνότωρα εδω γελαμε η κλαιμε ρε φιλεμουυυυπεσμουυυυυ