Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ωρε πρέπει να περπατάς μέχρι τη ληξη
Εγώ λέω να μην βγω καθόλου μέχρι την λήξη και εσύ λες για περπατητο? Νισάφι φέτος! Δεκεμβρη Γενάρη Φλεβάρη έχω γράψει πολύ παραπανω από 500 χιλιόμετρα...Τελοοοοοςςςςς

Έλα ρε Ηλία, που τρώτε μπουρδέτα και παστιτσάδες εκεί! Η αγνή προβατίνα θα σε χαλάσει;;; Το κρασί δεν βλέπω βέβαια στις φωτογραφίες....
Σιγά μην φάω γκοζαρο που βρωμάει σε 5 τετράγωνα .... κανένα κατσικουλι μεχρει 8/9 κυλά μεχρει εκεί....δεν τρώει κρέατα πολλά εγώ είμαι του ζυμαριού τρωω τα πάντα που έχουν ζυμάρι

Κάθε μέρα λέω ότι δεν θα ξανά βγω και την επόμενη πάλι έξω μήπως και βρούμε καμιά τσιχλιτσα 😂 . Τελικά το μόνο αποτέλεσμα και σήμερα ήταν να επιστρέψω μούσκεμα .hair.. Λίγες μέρες μένουν ας τις απολαύσουμε όσο γίνεται και ας ελπίσουμε του χρόνου να είναι καλύτερα τα πράγματα .

Ετοιμαστείτε πληροφορίες μου λένε ότι βγαίνουν προς πώληση στα περίπτερα οι νέες τσίχλες σε διάφορες γεύσεις,της benelli και της bereta γυαλιστερές όπως οι κανες τους για να γλιστράνε στο λαιμό να καταπίνονται εύκολα όταν θα τρώτε φολες αναμασόντας τες.

Ετοιμαστείτε πληροφορίες μου λένε ότι βγαίνουν προς πώληση στα περίπτερα οι νέες τσίχλες σε διάφορες γεύσεις,της benelli και της bereta γυαλιστερές όπως οι κανες τους για να γλιστράνε στο λαιμό να καταπίνονται εύκολα όταν θα τρώτε φολες αναμασόντας τες.
Έχουν βγεί,σε γεύση πυρίτιδας.

Έχουν βγεί,σε γεύση πυρίτιδας.
Αν είχαν βγει θα της μασούσα όλη μέρα ειδικά με άρωμα καμένης πυρίτιδας θα ήταν το νέο είδος τσίχλας με τίτλο κυνηγότσυκλα η τσίγλα που μασαν είναι όλη η κυνηγοί

Status
Not open for further replies.
Back