Γιατί πολλά ειναι???,έφαγες ολλα αυτά?????
Γιατί πολλά ειναι???,έφαγες ολλα αυτά?????
Εγώ λέω να μην βγω καθόλου μέχρι την λήξη και εσύ λες για περπατητο? Νισάφι φέτος! Δεκεμβρη Γενάρη Φλεβάρη έχω γράψει πολύ παραπανω από 500 χιλιόμετρα...ΤελοοοοοςςςςςΩρε πρέπει να περπατάς μέχρι τη ληξη
Δημητρη που ειναι αυτο το καρτεριΕγώ πήγα καπάκι μετά την δουλειά για μεσημεριανό.....View attachment 95881View attachment 95882View attachment 95883View attachment 95884
με τα γιατροσοφια θα μεινουμε φετος....
Παϊδάκια προβατίνας, σωστά; ήταν μαλακά;Εγώ πήγα καπάκι μετά την δουλειά για μεσημεριανό.....View attachment 95881View attachment 95882View attachment 95883View attachment 95884
Εγώ αν φάω το 1/3 από αυτά θα πάω για πληση στομαχουΓιατί πολλά ειναι???
Οι λαχανοντολμάδες όλα τα λεφτά.Εγώ πήγα καπάκι μετά την δουλειά για μεσημεριανό.....View attachment 95881View attachment 95882View attachment 95883View attachment 95884
Έλα ρε Ηλία, που τρώτε μπουρδέτα και παστιτσάδες εκεί! Η αγνή προβατίνα θα σε χαλάσει;;; Το κρασί δεν βλέπω βέβαια στις φωτογραφίες....Εγώ αν φάω το 1/3 από αυτά θα πάω για πληση στομαχου![]()
Σιγά μην φάω γκοζαρο που βρωμάει σε 5 τετράγωνα .... κανένα κατσικουλι μεχρει 8/9 κυλά μεχρει εκεί....δεν τρώει κρέατα πολλά εγώ είμαι του ζυμαριού τρωω τα πάντα που έχουν ζυμάριΈλα ρε Ηλία, που τρώτε μπουρδέτα και παστιτσάδες εκεί! Η αγνή προβατίνα θα σε χαλάσει;;; Το κρασί δεν βλέπω βέβαια στις φωτογραφίες....
Έχουν βγεί,σε γεύση πυρίτιδας.Ετοιμαστείτε πληροφορίες μου λένε ότι βγαίνουν προς πώληση στα περίπτερα οι νέες τσίχλες σε διάφορες γεύσεις,της benelli και της bereta γυαλιστερές όπως οι κανες τους για να γλιστράνε στο λαιμό να καταπίνονται εύκολα όταν θα τρώτε φολες αναμασόντας τες.
Αν είχαν βγει θα της μασούσα όλη μέρα ειδικά με άρωμα καμένης πυρίτιδας θα ήταν το νέο είδος τσίχλας με τίτλο κυνηγότσυκλα η τσίγλα που μασαν είναι όλη η κυνηγοίΈχουν βγεί,σε γεύση πυρίτιδας.
Κόλλησαν από τις μπλε φαίνεται...καριολακια και τα τσιχλοκοτσιφα εεεε;;;![]()
![]()
Πολύ ελαφρά έφαγες εσύ...Εγώ πήγα καπάκι μετά την δουλειά για μεσημεριανό.....View attachment 95881View attachment 95882View attachment 95883View attachment 95884
Μακρυκαπα...Δημητρη που ειναι αυτο το καρτερι
Ο μέσος τσικνιστης χθες έφαγε πολύ περισσότερο. Δεν τα έφαγα μόνος μου.Πολύ ελαφρά έφαγες εσύ...![]()
![]()