Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σήμερα κοντά στο Ναύπλιο υπήρξε μία μικρή κινητικότητα από τσίχλες. Έπαιξαν λίγα πουλιά μέχρι τις 9.00. Μετά στο περπατητό για πρώτη φορά φέτος σηκώσαμε τσίχλες μέσα στις πορτοκαλιές.
Είναι η δεύτερη φορά που χρησιμοποίησα αυτή τη χρονιά τα lambro tordo 32g και είμαι πολύ απογοητευμενος. Δε ξερω τι εντυπώσεις έχετε εσείς, αλλά εμένα όλες έφευγαν τραυματισμένες....

4 άτομα σήμερα περπατητό στη Φθιώτιδα, ρίξαμε τις ντουφεκιές μας, πήραμε τον αέρα μας και κάποια πουλάκια. Ευχαριστημένος από τα Α1 σε 9αρι, ήταν 2ο κυνήγι που τα χρησιμοποιώ .
Μόνο που βλέπουν η τσίχλες τα Beretta πέφτουν μόνες τους!

Είναι η δεύτερη φορά που χρησιμοποίησα αυτή τη χρονιά τα lambro tordo 32g και είμαι πολύ απογοητευμενος. Δε ξερω τι εντυπώσεις έχετε εσείς, αλλά εμένα όλες έφευγαν τραυματισμένες....
Εμένα μου άρεσαν....
Αλλά δεν έχει καμία σημασία η άποψη μου, ούτε κ πρόκειται να αλλάξει την δική σου...
Και γενικά αυτές οι συζητήσεις είναι για έχουμε να λεμε κάτι κ τίποτα άλλο....

Το μόνο που μπορώ να σου πω(σε περίπτωση που τα έριχνες παλαιότερα κ σου άρεσαν) είναι πως έχει γίνει αλλαγή στον συγκεντρωτηρα κ από gt έχει giovanni...
Κατά τα άλλα τα υλικά είναι ίδια, καψουλι 686 πυρίτιδα Gm3 1,55γρ..

Εμένα μου άρεσαν....
Αλλά δεν έχει καμία σημασία η άποψη μου, ούτε κ πρόκειται να αλλάξει την δική σου...
Και γενικά αυτές οι συζητήσεις είναι για έχουμε να λεμε κάτι κ τίποτα άλλο....

Το μόνο που μπορώ να σου πω(σε περίπτωση που τα έριχνες παλαιότερα κ σου άρεσαν) είναι πως έχει γίνει αλλαγή στον συγκεντρωτηρα κ από gt έχει giovanni...
Κατά τα άλλα τα υλικά είναι ίδια, καψουλι 686 πυρίτιδα Gm3 1,55γρ..

Σε ευχαριστώ πολύ. Αυτό ήθελα να μάθω αν έχει αλλάξει κάτι. Παλιότερα δεν είχα κανένα πρόβλημα, φέτος όμως έχω πολλά πουλιά τραυματισμένα... Θα δω το απόγευμα και τα βίντεο για να έχω πιο ασφαλή συμπεράσματα. Πάντως με τα Α1 lambro χθες στον ίδιο τόπο ήμουν κομπλέ.

Πώς πέρασε ο καιρός ε?
Αν θυμάμαι δύο τσιχλοκυνηγια έκανα στα μπασιματα από 6-7 πουλιά και δεν ξαναπήγα περιμένοντας και γω τον Φλεβάρη να ηρεμήσω με τις φασσες να πάω να κλείσω την χρονιά.
Αν βοηθάει είδα μέσα στην εβδομάδα πολλα τσιχλοκοτσυφα στα 800μ υψόμετρο σε περιοχή που αν κατέβουν θα βρεθούν Δρυμωνα, Πτελεο, Πελασγια κτλ.
Μακάρι έστω στο τέλος να εμφανιστούν.
Όθρυ κυνηγάς φάσσες;
Ο Πτελεός έχει πεθάνει φέτος, δύσκολο ως απίθανο να σωθεί τις τελευταίες μέρες.

Ψησταριά << Λεωνίδας >> στην Κόρινθο απέναντι από το Στρατόπεδο
Ταβέρνα << ο μπαρμπα Θωμάς >> στον δρόμο ανάμεσα Χιλιομόδι- Σολωμό.
Γιώργο σκέφτηκα να σε ακούσω και μετά από ένα κυριακάτικο περπατητό στην Αργολίδα με λιγοστά αποτελέσματα πρότεινα στην παρέα να δοκιμάσουμε τον 'Μπαρμπα Θωμά'. Τον 'Λεωνίδα' για να είμαι ειλικρινής τον φοβήθηκα λόγω στρατοπέδου. Δυστυχώς είχε τελειώσει η γουρουνοπούλα, αλλά μας αποζημίωσε με εξαιρετικότατο αρνάκι με δική του συνταγή στο φούρνο, σουτζουκάκια σμυρνέικα και γίδα κοκκινιστή. Δεν δοκιμάσαμε προβατίνα γιατί χορτάσαμε από τα μαγειρευτά.
Εξυπηρετικοί και πολύ γρήγοροι παρά τον κόσμο της Κυριακής, κάτι που είναι σημαντικό όταν πας κουρασμένος και πεινασμένος...

Status
Not open for further replies.
Back