Μπες στην μπεκατσαΕυτυχώς βρέχει ακατάπαυστα εδώ....
Μπες στην μπεκατσαΕυτυχώς βρέχει ακατάπαυστα εδώ....
Δλδ, με benelli δεν πεφτουν?????Μόνο που βλέπουν η τσίχλες τα Beretta πέφτουν μόνες τους!
Εδάφους - ΑέροςΜόνο που βλέπουν η τσίχλες τα Beretta πέφτουν μόνες τους!
Μια χαρά πέφτουνΔλδ, με benelli δεν πεφτουν?????
Της αυλής είναι οικόσιτα...Μόλις λακισε κοτσυφας από τις ελιές της αυλής....Βγαίνω με το δικανο και τον περιμένω, θα γυρίσει, δεν γίνεται...
Τις συγκεκριμένες 391 όχι το κουρδιστήρι outlander που απλά έχει το όνομαΜόνο που βλέπουν η τσίχλες τα Beretta πέφτουν μόνες τους!
Ασε την Beretta...Μόνο που βλέπουν η τσίχλες τα Beretta πέφτουν μόνες τους!
κατσε καλα γιατι θα μετρας σκαγια παλι στα ντενεκεδια και δεν θα σου βγαινουν η υπολογισμοι!Τις συγκεκριμένες 391 όχι το κουρδιστήρι outlander που απλά έχει το όνομα![]()
Ρίχνει κιολαςκατσε καλα γιατι θα μετρας σκαγια παλι στα ντενεκεδια και δεν θα σου βγαινουν η υπολογισμοι!![]()
![]()
Εμένα μου άρεσαν....Είναι η δεύτερη φορά που χρησιμοποίησα αυτή τη χρονιά τα lambro tordo 32g και είμαι πολύ απογοητευμενος. Δε ξερω τι εντυπώσεις έχετε εσείς, αλλά εμένα όλες έφευγαν τραυματισμένες....
Εμένα μου άρεσαν....
Αλλά δεν έχει καμία σημασία η άποψη μου, ούτε κ πρόκειται να αλλάξει την δική σου...
Και γενικά αυτές οι συζητήσεις είναι για έχουμε να λεμε κάτι κ τίποτα άλλο....
Το μόνο που μπορώ να σου πω(σε περίπτωση που τα έριχνες παλαιότερα κ σου άρεσαν) είναι πως έχει γίνει αλλαγή στον συγκεντρωτηρα κ από gt έχει giovanni...
Κατά τα άλλα τα υλικά είναι ίδια, καψουλι 686 πυρίτιδα Gm3 1,55γρ..
Όθρυ κυνηγάς φάσσες;Πώς πέρασε ο καιρός ε?
Αν θυμάμαι δύο τσιχλοκυνηγια έκανα στα μπασιματα από 6-7 πουλιά και δεν ξαναπήγα περιμένοντας και γω τον Φλεβάρη να ηρεμήσω με τις φασσες να πάω να κλείσω την χρονιά.
Αν βοηθάει είδα μέσα στην εβδομάδα πολλα τσιχλοκοτσυφα στα 800μ υψόμετρο σε περιοχή που αν κατέβουν θα βρεθούν Δρυμωνα, Πτελεο, Πελασγια κτλ.
Μακάρι έστω στο τέλος να εμφανιστούν.
Γιώργο σκέφτηκα να σε ακούσω και μετά από ένα κυριακάτικο περπατητό στην Αργολίδα με λιγοστά αποτελέσματα πρότεινα στην παρέα να δοκιμάσουμε τον 'Μπαρμπα Θωμά'. Τον 'Λεωνίδα' για να είμαι ειλικρινής τον φοβήθηκα λόγω στρατοπέδου. Δυστυχώς είχε τελειώσει η γουρουνοπούλα, αλλά μας αποζημίωσε με εξαιρετικότατο αρνάκι με δική του συνταγή στο φούρνο, σουτζουκάκια σμυρνέικα και γίδα κοκκινιστή. Δεν δοκιμάσαμε προβατίνα γιατί χορτάσαμε από τα μαγειρευτά.Ψησταριά << Λεωνίδας >> στην Κόρινθο απέναντι από το Στρατόπεδο
Ταβέρνα << ο μπαρμπα Θωμάς >> στον δρόμο ανάμεσα Χιλιομόδι- Σολωμό.
Και εκεί Λεωνίδα!Όθρυ κυνηγάς φάσσες;
Ο Πτελεός έχει πεθάνει φέτος, δύσκολο ως απίθανο να σωθεί τις τελευταίες μέρες.
ΠροσυπογράφωCheddite toro, lambro A1 speciale 32,Jordan κοκκινο 32gr απλά εξαιρετικά...