Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Άλλοι μια μέρα αντουφεκιστος με το που κλήσει το υδρόβιο κρεμάω το όπλο ...και του χρόνου με υγεία παίδες τα λέμε στα μπασιματα του Οκτωβρίου
Όχι Ηλία στις 28 πεθαίνει η ελπίδα άμα γίνει κάνα μπραφ τη τελευταία βδομάδα και δε πας θα βρίζεις

...και του χρόνου με υγεία παίδες τα λέμε στα μπασιματα του Οκτωβρίου
Θα σου δειχνουμε τα τσαμπια απο Ευβοια τον Οκτωβρη του 25 , καλα να ειμαστε , δεν θα σε αφησουμε παραπονεμενο.
Λαδωσε τα και βαλτα στο ντουλαπι.
:cool:

Δεν θυμάμαι πότε, πάνε κάτι χρόνια που είχαν πιάσει Ιταλούς να μεταφέρουν σε ψυγεία χιλιάδες τσονια κοκκινολαιμηδες και ότι τσιροπουλι μπορείς να φανταστείς...
Το θυμάμαι, νομίζω ότι ήταν πέριξ της Άρτας.

Θα σου δειχνουμε τα τσαμπια απο Ευβοια τον Οκτωβρη του 25 , καλα να ειμαστε , δεν θα σε αφησουμε παραπονεμενο.
Λαδωσε τα και βαλτα στο ντουλαπι.
:cool:
Πάψε αθεόφοβε. Ούτε μια να μην φανεί Οκτώβρη! Από 15 Νοέμβρη και μετά να χεστουμε στο τφεκιδι!!! Καήκαμε φέτος....

Πρόπερσι κατω Τιθορέα κατεβήκαμε απο Μοδι και καθόμαστε σε ένα καφενείο ουζερί
Βλέπουμε 3 τζιπ Ιταλούς
Αυτός που είχε το καφενείο είχε και το ξενοδοχείο
Μας λέει έρχονται φεύγουν είμαι γεμάτος 2 μήνες απο αυτούς
Έχω 3-4 καταψύκτες κατω είναι γεμάτα πουλιά
Κάθονται με μηχανή κσι τα κάνουν κιμα
Που είναι η θυροφυλακη λέω
Γελούσε τι λες μου λέει ποια θυροφυλακη
Χθες ήρθε ένα βανάκι τους ξεφόρτωσε μια μπαλέτα φυσίγγια
Εδώ τα παλικάρια μας οι κράχτες βγάζουν γερό μεροκάματο
Κσι εσυ του λέω βγάζεις αλλά δε φταις
Αλλά άμα έρθουν και σε κάνουν ένα έλεγχο
Ξέρεις τι γίνεται ε
Ξεροκαταπινε ο μπάρμπας

Πάντα καρτέρι για τσίχλα ουδέποτε περπατητό θα πώ ότι βασική προυπόθεση κάρπωσης είναι
η άριστη γνώση της τοποθεσίας .Δέν περνούν απο παντού οι τσίχλες .
Γνωρίζοντας άριστα την ευρύτερη περιοχή που καρτεράω, συντάσσομαι με την άποψή σου.
Υπό κανονικές συνθήκες, όχι αυτές που βιώνουμε τους δύο τελευταίους μήνες, υπήρχε μεγάλη διαφορά σε αποστάσεις ακόμη και 50 μέτρων μεταξύ τους στα καλά σημεία. Και εννοείται ότι σε ένα ιδεατό τετράγωνο 3Χ3 χλμ τα καλά σημεία δεν ήταν παραπάνω από 4-5. Όχι πως δεν περνούσαν πουλιά από οπουδήποτε, αλλά οι διαφορές ήταν πολύ μεγάλες.
Τώρα υπάρχει η απόλυτη εξίσωση. Από πουθενά δεν περνάει τίποτα !!!

Άλλοι μια μέρα αντουφεκιστος με το που κλήσει το υδρόβιο κρεμάω το όπλο ...και του χρόνου με υγεία παίδες τα λέμε στα μπασιματα του Οκτωβρίου
Ε όλο και με κάτι θα βρεις να γκρινιάξεις μέχρι τότε. Μην μας αφήσεις έτσι...

Μετά το απροσδόκητα πολύ καλό απογεματινό με τις φάσες στην Αρκαδία, πήγαμε Τριφυλία για να κλαδέψουμε το αμπέλι και να δοκιμάσουμε την τύχη μας στις τσίχλες αλλού... Χθες με το που φτάσαμε και αρχίσαμε να κλαδεύουμε κάθονται 2 σε διπλανό πυκνό. Βγάζω το όπλο και τις παίρνω και τις 2 με ντουμπλέ.

1739042199870.png
απογευματινό χθες και πρωινό σήμερα για μαύρες το αποτέλεσμα τα λέει όλα από μόνο του

1739042308000.png

Ούτε που την είδα και ούτε που την άκουσα και τις 2 φορές. Μια κουρούνα με εμφανείς τάσεις αυτοκτονίας την πλήρωσε....

Σήμερα ξαφνικά στο ίδιο μέρος με χθες αρκετά και χαζούλια θα τα έλεγα τα πουλιά. 5 στο χέρι. SX3, Brain MR, imperial maxam No9 αρκετά παλιό στοκ... Ο πλουτάρας δύναμη όπως πάντα...

1739042530617.png

Μετά το απροσδόκητα πολύ καλό απογεματινό με τις φάσες στην Αρκαδία, πήγαμε Τριφυλία για να κλαδέψουμε το αμπέλι και να δοκιμάσουμε την τύχη μας στις τσίχλες αλλού... Χθες με το που φτάσαμε και αρχίσαμε να κλαδεύουμε κάθονται 2 σε διπλανό πυκνό. Βγάζω το όπλο και τις παίρνω και τις 2 με ντουμπλέ.

View attachment 95618
απογευματινό χθες και πρωινό σήμερα για μαύρες το αποτέλεσμα τα λέει όλα από μόνο του

View attachment 95619

Ούτε που την είδα και ούτε που την άκουσα και τις 2 φορές. Μια κουρούνα με εμφανείς τάσεις αυτοκτονίας την πλήρωσε....

Σήμερα ξαφνικά στο ίδιο μέρος με χθες αρκετά και χαζούλια θα τα έλεγα τα πουλιά. 5 στο χέρι. SX3, Brain MR, imperial maxam No9 αρκετά παλιό στοκ... Ο πλουτάρας δύναμη όπως πάντα...

View attachment 95620
Screenshot_2025-02-08-22-01-23-449_com.miui.gallery.jpg

Οπότε βάζεις φωτογραφίες με τον σκυλαρο σου χαίρομαι και συνάμα νοσταλγώ τον φιλαράκο μου!
Πάντα μαζί μου στις εξορμήσεις για 12 χρόνια!
Εδώ,δίπλα μου στο καρτέρι.
Και να μην έπαιρνα χαμπάρι εγώ,έπαιρνε αυτός! :)

Επαρχία Λάρνακας σήμερα σε τρίωρη βόλτα για μανιτάρια είδα 4 πουλιά.Χτες σε απογευματινό πήρα μια η οποία ήταν και χαμενη.Εντυπωση μου έκανε χτες το γεγονός ότι είδα χελιδόνια τα οποία έφερε η συνεχόμενη καλοκαιρία των προηγούμενων ημερών .Αύριο έχει υπνο και ξεκούραση , δεν αξίζει για 2-3 τουφεκιές στο ξημέρωμα.

Status
Not open for further replies.
Back