Και χωρίς έξοδα!!!!Βαλε και μια τηλεοραση μπροστα με κανενα βιντεο με κυνηγι.Επωμισεις κτλ θα εισαι και σε φορμα![]()
Και χωρίς έξοδα!!!!Βαλε και μια τηλεοραση μπροστα με κανενα βιντεο με κυνηγι.Επωμισεις κτλ θα εισαι και σε φορμα![]()
Τώρα μην ρωτάς τίποτα, τώρα μπήκε το κρύο, αυτό το σκ είναι τελείως διαφορετικό, πάς όπου πας και ότι βγει.Εχει κανεις εικονα απο μεξιατες?
Εχεις απολυτο δικιοΤώρα μην ρωτάς τίποτα, τώρα μπήκε το κρύο, αυτό το σκ είναι τελείως διαφορετικό, πάς όπου πας και ότι βγει.
Κλαμπάνι τι εννοείς;;Τσιχλοκαρτερο απογευματινο χθες, εις γνώσιν, οτι δεν δουλευουν τα καρτερια εδω γυρω στα τοπικα....περασαν 3 πουλια, εντος βελινεκους δικού μου......η 1η κλαμπανι στα 30m η 2η συννεφακι (ξερή) στα 30++ και ενας κοτσυφας που μου ηρθε πλάτη κ του την άναψα αλλα Digweed, με την 3* ψιλομένα κ πισωκολλα ανω των 40m+ κ επεσε σκουφί........αυτά...απο Δευτερα ειμαι σε αδεια κ ισως εκτος απροόπτου, να εχω χρονο για καλυτερα καρτερια ποιο ψηλωτερα.....τα ορτύκια ξεκίνησαν τις συναυλίες κ σημαναν την ερχόμενη άνοιξη δειλά-δειλά...
Τσιλικια,στον γάμο του Καραγκιόζη, κλαρίνο μέχρι το Πεκίνο.Κλαμπάνι τι εννοείς;;![]()
Κάτι λίγα έχουν εμφανιστείΕχει κανεις εικονα απο μεξιατες?
εχω την εντιποση οτι σαν το GAL 12 δεν υπαρχει καλυτερο διαμετρημα , εχω και GAL 20 , για αυτο κανω συγκριση , ριχνω με το 20αρι 24 γραμμαρια σε τσιχλα 9αρια , και πρεπει να σκοπευσω προσεχτικα για να πεσει με 4 αστρα τσοκ , ενω με το 12αρι με 4 αστρα τσοκ και αυτο και 24 γραμμαρια ιδιογομωση με ακουιλα SV που ριχνω σε 9αρι της πετυχαινω ποιο ευκολα απο το 20αρι με τα ιδια γραμμαρια των 24 γραμμαριωνΓια τι ως τωρα χρονιλη στιγμη, τα πας πολυ καλα!!
Μπραβο ρε Τασο δικαννιάρη!!
ΥΓ. Δοκιμασε και τα Clever Mirage Skeet 24gr 9½....πολυ καλο!!
Global Anal Lessons?
τι CALGlobal Anal Lessons?
Έχουν αρχίσει και εμφανίζονται στους κισσούς τα πουλιά αλλά σιγά σιγάΕχει κανεις εικονα απο μεξιατες?
Σημειώσατε επίσης Αταλάντη, Λιβανάτες και Ακραίφνιο. Μεγάλη η χάρη της!Μόδι φολα ,Μεξιάτες φολα ,πέριξ Ερμιόνης φόλα ,προς Καλαμάτα μεριά φόλα σε κάποια μέρη και εκεί .Της Αγίας φόλας.
Μιλάμε πάντα για καρτέρι έτσι?Σημειώσατε επίσης Αταλάντη, Λιβανάτες και Ακραίφνιο. Μεγάλη η χάρη της!
Φόλα, φόλα, φόλα .....Κάτι λίγα έχουν εμφανιστεί
Αταλάντη και Λιβανάτες ήταν μέχρι τις 10.00 καρτερι φίλοι και ο καθείς πήρε από δύο .Εγώ με άλλο φιλαράκι περπατήσαμε στα όρια της Υλικης περίπου 8 χλμ για 7 πουλιά στο χέρι και 2 χαμένες(και οι 2)... Κλάφτα!Μιλάμε πάντα για καρτέρι έτσι?