Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τσιχλοκαρτερο απογευματινο χθες, εις γνώσιν, οτι δεν δουλευουν τα καρτερια εδω γυρω στα τοπικα....περασαν 3 πουλια, εντος βελινεκους δικού μου......η 1η κλαμπανι στα 30m η 2η συννεφακι (ξερή) στα 30++ και ενας κοτσυφας που μου ηρθε πλάτη κ του την άναψα αλλα Digweed, με την 3* ψιλομένα κ πισωκολλα ανω των 40m+ κ επεσε σκουφί........αυτά...απο Δευτερα ειμαι σε αδεια κ ισως εκτος απροόπτου, να εχω χρονο για καλυτερα καρτερια ποιο ψηλωτερα.....τα ορτύκια ξεκίνησαν τις συναυλίες κ σημαναν την ερχόμενη άνοιξη δειλά-δειλά...
Κλαμπάνι τι εννοείς;;😊

Για τι ως τωρα χρονιλη στιγμη, τα πας πολυ καλα!!
Μπραβο ρε Τασο δικαννιάρη!!

ΥΓ. Δοκιμασε και τα Clever Mirage Skeet 24gr 9½....πολυ καλο!!
εχω την εντιποση οτι σαν το GAL 12 δεν υπαρχει καλυτερο διαμετρημα , εχω και GAL 20 , για αυτο κανω συγκριση , ριχνω με το 20αρι 24 γραμμαρια σε τσιχλα 9αρια , και πρεπει να σκοπευσω προσεχτικα για να πεσει με 4 αστρα τσοκ , ενω με το 12αρι με 4 αστρα τσοκ και αυτο και 24 γραμμαρια ιδιογομωση με ακουιλα SV που ριχνω σε 9αρι της πετυχαινω ποιο ευκολα απο το 20αρι με τα ιδια γραμμαρια των 24 γραμμαριων

Εχει κανεις εικονα απο μεξιατες?
Έχουν αρχίσει και εμφανίζονται στους κισσούς τα πουλιά αλλά σιγά σιγά
Έχω αναφορές και από Εύβοια όπως το προκοπή ότι κάτι αρχίζει και πέφτει και τα περιμένουν πώς και πώς.. μακάρι να πέσουν και στους Μεξιάτες. Να κάνουμε κάνα καρτέρι γιατι πλέον ακόμα και το περπατήτο λίγα τα πουλιά.

Μόδι φολα ,Μεξιάτες φολα ,πέριξ Ερμιόνης φόλα ,προς Καλαμάτα μεριά φόλα σε κάποια μέρη και εκεί .Της Αγίας φόλας.
Σημειώσατε επίσης Αταλάντη, Λιβανάτες και Ακραίφνιο. Μεγάλη η χάρη της!

Μιλάμε πάντα για καρτέρι έτσι?
Αταλάντη και Λιβανάτες ήταν μέχρι τις 10.00 καρτερι φίλοι και ο καθείς πήρε από δύο .Εγώ με άλλο φιλαράκι περπατήσαμε στα όρια της Υλικης περίπου 8 χλμ για 7 πουλιά στο χέρι και 2 χαμένες(και οι 2)... Κλάφτα!

Πράγματι έχει βάλει λίγο κρυο κ ο αέρας δεν λέει να σταματήσει από χτες...
Αλλά ευτυχώς δεν είναι κ τόσο έντονος....

Τρίωρο περπατητό.....
Είχε πουλάκια στα γνωστά κ συγκεκριμένα σημεία...
Έχασα μία τραυματισμένη που έπεσε ζωντανή κοντά στο πυκνο κ ετσι βρήκε την ευκαιρία να τρυπώσει, και ο φίλος έχασε τέσσερα που οσο κ να ψάξαμε δεν βρέθηκαν, δεν βοήθησε κ ο τόπος για αυτό....
Lambro tordo 30 ν9 και εγώ με j&b light 31γρ ν9 τα οποία ήταν αρκετά καλά κ σαν αίσθηση δικαιολόγησαν το όνομα τους......

Status
Not open for further replies.
Back