Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παιδιά,κάποιος κατούρησε σε πηγάδι,κάποιος είναι γκαντέμης, κάποιους,σέρνει μαζί του τη γρουσουζιά, κάποιος έφερε περισσότερη φτώχεια στη χώρα ,κάποιος έδιωξε τα πουλιά από τη χώρα,κάποιος ξύπνησε το ηφαίστειο της Σαντορίνης,κάποιος μετέτρεψε όλα τα καμένα ως δια μαγείας σε ενεργειακά πάρκα,κάποιος υποχρέωσε το κοσμάκη θέλει δε θέλει να εμβολιαστεί σπέρνοντας διχόνοια στο λαό ,κάποιος ηγείται πολιτικού κόμματος που χρωστάει 400 εκατομμύρια,ενώ επέτρεψε να παίρνουν τα σπίτια του κοσμάκη αυτών που χρωστάνε και 70.000.Και κάποιος έχει κάνει αντιπρόεδρο αυτόν που πριν αποκαλούσε το κόμμα τους πλέον τους μεγαλύτερους κλέφτες ήταν και η μοναδική φορά που έλεγε αλήθεια ο συγκεκριμένος.
Σκεφτόμενος όλα αυτά έχω την εντύπωση πως όντως ούτε οι τσίχλες δε θέλουν να περνούν από τούτη τη χώρα ..Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση ο γκαντεμόσαυρος τα σάρωσε όλα.
Και θα συμπληρώσω κάποιος έκανε το διόδια σχεδόν ίσα με τα καύσιμα των συγχρόνων αυτοκινήτων στις μεγάλες αποστάσεις

Παιδιά,κάποιος κατούρησε σε πηγάδι,κάποιος είναι γκαντέμης, κάποιους,σέρνει μαζί του τη γρουσουζιά, κάποιος έφερε περισσότερη φτώχεια στη χώρα ,κάποιος έδιωξε τα πουλιά από τη χώρα,κάποιος ξύπνησε το ηφαίστειο της Σαντορίνης,κάποιος μετέτρεψε όλα τα καμένα ως δια μαγείας σε ενεργειακά πάρκα,κάποιος υποχρέωσε το κοσμάκη θέλει δε θέλει να εμβολιαστεί σπέρνοντας διχόνοια στο λαό ,κάποιος ηγείται πολιτικού κόμματος που χρωστάει 400 εκατομμύρια,ενώ επέτρεψε να παίρνουν τα σπίτια του κοσμάκη αυτών που χρωστάνε και 70.000.Και κάποιος έχει κάνει αντιπρόεδρο αυτόν που πριν αποκαλούσε το κόμμα τους πλέον τους μεγαλύτερους κλέφτες ήταν και η μοναδική φορά που έλεγε αλήθεια ο συγκεκριμένος.
Σκεφτόμενος όλα αυτά έχω την εντύπωση πως όντως ούτε οι τσίχλες δε θέλουν να περνούν από τούτη τη χώρα ..Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση ο γκαντεμόσαυρος τα σάρωσε όλα.
Και θα συμπληρώσω κάποιος έκανε το διόδια σχεδόν ίσα με τα καύσιμα των συγχρόνων αυτοκινήτων στις μεγάλες αποστάσεις
Μου θυμησες το παιχνιδι στην τηλεοραση, ο πιο αδυναμος κρικος......

Λίγο οι μαύρες, λίγο το περπατητό και λίγο μια παρέα που έκανε περπατητό στα 400 μέτρα, κάτι έγινε σήμερα. Αρκετά πουλιά αλλά σε πολύ δύσκολα σημεία. Εμφανίστηκε κι ένα μπουλούκι κόκκινες σε μεγάλο ύψος σχετικά νωρίς. Κεντροδυτική Κορινθία

P_20250209_102934.jpg

Last edited:
Λίγο οι μαύρες, λίγο περπατητό και λίγο μια παρέα που έκανε περπατητό στα 400 μέτρα, κάτι έγινε σήμερα. Αρκετά πουλιά αλλά σε πολύ δύσκολα σημεία. Εμφανίστηκε κι ένα μπουλούκι κόκκινες σε μεγάλο ύψος σχετικά νωρίς. Κεντροδυτική Κορινθία

View attachment 95627
Ωραίος ο παίκτης

Το διατάυτα μάγκες μου είναι ότι πάει και τούτη η σεζόν που μπορεί να έφερε γενικώς οικονομία χρημάτων, λόγο έλλειψης κυνηγιού και λόγο έλλειψη σοβαρού χειμώνα αλλά δεν έφερε αντίστοιχα τις όμορφες κυνηγετικές στιγμές που θα θέλαμε ώστε να παρηγοριόμαστε το 6αμηνο της κυνηγετικής απραξίας που έρχεται .Δε βαριέσαι θα αναφέρω το χαρακτηριστικό πλέον ρητό αυτού που αποδέχετε τη μοίρα του (δεν πιστεύω στη μοίρα και την τύχη σχήμα λόγου) ,την υγεία μας να έχουμε εξάλλου όσο βρισκόμαστε στο Φλεβάρη υπάρχει ελπίδα (παραμύθια της Χαλιμάς).

Το διατάυτα μάγκες μου είναι ότι πάει και τούτη η σεζόν που μπορεί να έφερε γενικώς οικονομία χρημάτων, λόγο έλλειψης κυνηγιού και λόγο έλλειψη σοβαρού χειμώνα αλλά δεν έφερε αντίστοιχα τις όμορφες κυνηγετικές στιγμές που θα θέλαμε ώστε να παρηγοριόμαστε το 6αμηνο της κυνηγετικής απραξίας που έρχεται .Δε βαριέσαι θα αναφέρω το χαρακτηριστικό πλέον ρητό αυτού που αποδέχετε τη μοίρα του (δεν πιστεύω στη μοίρα και την τύχη σχήμα λόγου) ,την υγεία μας να έχουμε εξάλλου όσο βρισκόμαστε στο Φλεβάρη υπάρχει ελπίδα (παραμύθια της Χαλιμάς).
Πώς πέρασε ο καιρός ε?
Αν θυμάμαι δύο τσιχλοκυνηγια έκανα στα μπασιματα από 6-7 πουλιά και δεν ξαναπήγα περιμένοντας και γω τον Φλεβάρη να ηρεμήσω με τις φασσες να πάω να κλείσω την χρονιά.
Αν βοηθάει είδα μέσα στην εβδομάδα πολλα τσιχλοκοτσυφα στα 800μ υψόμετρο σε περιοχή που αν κατέβουν θα βρεθούν Δρυμωνα, Πτελεο, Πελασγια κτλ.
Μακάρι έστω στο τέλος να εμφανιστούν.

Δερβενοχώρια σήμερα με μπόλικο πάγο το πρωί και μετά ψιλοχιονονερο

Τα πουλιά εξαφανισμένα και όσα έχουν απομείνει την κάνουν ελαφρά πριν προλάβεις να δεις την φτερούγα τους
Απολογισμός μετά από τρίωρο περπατητο

Δερβενοχώρια σήμερα με μπόλικο πάγο το πρωί και μετά ψιλοχιονονερο

Τα πουλιά εξαφανισμένα και όσα έχουν απομείνει την κάνουν ελαφρά πριν προλάβεις να δεις την φτερούγα τους
Απολογισμός μετά από τρίωρο περπατητο

Μπράβο σου που πήγες, αλλά δεν αξίζει το κόπο.

Παιδιά το φετινό να πάει και να μην γυρίσει.
Δύο τουφεκιές έριξα όλες και όλες και αυτές στο γάμο του καραγκιόζη.
Ενα κοπαδάκι κόκκινες έπαιζε μόνο αρκετά ψηλωμένες.
Τόπος Σούλι στην Ορεινή Κορινθία.
Μια απο τα ιδια!Εκει,λιγο πιο διπλα απο τον Γιωργο ημουν κι εγω.Αλλα ημουν λιγο πιο τυχερος και εριξα καμια δεκερια ντουφεκιες το πρωι στις μαυρες και μετα νεκρα!

Παρά το αρκετό κρύο που εδώ και 2-3 μέρες ευτυχώς θυμίζει χειμώνα και ενώ ήξερα πως δεν θα έχει πουλιά μιας και η φόλα φέτος είναι δεδομένη βγήκα για ένα πρωινό καρτερακι . Αποτέλεσμα τρεις είδα όλες κι όλες . Η μία ήρθε μαζί μου . Η άλλη πέρασε εκτός ορίων για το 36αρι και δεν τις έριξα . Και οι άλλες δύο βγήκαν μαζί όπου και πήρα την μία σε μια ωραία τραβέρσα .

Status
Not open for further replies.
Back