Τίποτα και σήμερα πήγαν δύο φίλοι μου 6*,15 την έκαναν....αν παο ένα δύο φορές ακόμα και του χρόνου με υγεία
Κάτω από τα αυλάκιΈρχεται το ΣΚ και δεν ξέρουμε προς τα που να πάμε πάλι!
εναν μηνα ακωμη εχουμε ρε ηλια μην απελπιζεσαιΤίποτα και σήμερα πήγαν δύο φίλοι μου 6*,15 την έκαναν....αν παο ένα δύο φορές ακόμα και του χρόνου με υγεία
Παντού χάλια είναι.Έρχεται το ΣΚ και δεν ξέρουμε προς τα που να πάμε πάλι!
Μεταξυ Ψαχνων και Καθενων θα γινει το μεγαλο παιχνιδι !Έρχεται το ΣΚ και δεν ξέρουμε προς τα που να πάμε πάλι!
Που ρε Γιάννη? Και εμείς κάτω από το αυλάκι είμαστε.Κάτω από τα αυλάκι
Γουρνολακες δηλαδή!!! Όλοι εκεί!!! Και αν δεν έχει τσίχλες θα έχει αρώματα και ευωδιές!!!!Μεταξυ Ψαχνων και Καθενων θα γινει το μεγαλο παιχνιδι !![]()
Πόσες????Καρτερακι με Λεωνιδα δάσκαλο σήμερα το απόγευμα χαμός
Του λέωΠόσες????
Ε πείτε κάνα μαγαζί που να χει γουρουνοπούλα το Σαββατοκύριακο, πριν το Άργος όμως, δεν πάω και πιο μακριά.Κάτω από τα αυλάκι
Υπολογίστε με και μένα μέσα! Ρεφενέ την βενζίνη! Δεν πειράζει να είμαι με τα κυνηγετικά;Την Κυριακή λέμε με την παρέα για Μουσείο Ζωολογίας
Με 2 € είσοδο, θα δούμε όλα τα είδη τσίχλας, χωρίς να εξαφανίζονται με το που ανοιγοκλείνουμε τα βλέφαρα, όπως κάνουν τελευταία στο περπατητό.
Μακάριε:εσύ τουλάχιστον έχεις εναλλακτική λύση κυνηγιού...Σάββατο σίγουρα θα πάω για γρουνια
Στην καλύτερη βιτρίνα θα σε βάλω αδερφέΥπολογίστε με και μένα μέσα! Ρεφενέ την βενζίνη! Δεν πειράζει να είμαι με τα κυνηγετικά;
Αυτά είναι! Όλο τον χρόνο κυνήγι! Νικήσαμε! Πάμε τώρα για την Κωνσταντινούπολη!Στην καλύτερη βιτρίνα θα σε βάλω αδερφέ
Πίστεψε με θα προτιμούσα να καρτερωνω τις αγάπες μου στον κισσο αυτή την εποχή....Απλά αφού δεν έχει πουλιά γράφω συμμετοχές για να μην γκρινιάζουν οι υπόλοιποι της παρέας. Πέρσι από 10 Οκτωβρίου μέχρι 28 Φεβρουαρίου με είδαν 2 φορές όλες κι όλες με τα πορτοκαλιά....Μακάριε:εσύ τουλάχιστον έχεις εναλλακτική λύση κυνηγιού...
Ψησταριά << Λεωνίδας >> στην Κόρινθο απέναντι από το ΣτρατόπεδοΕ πείτε κάνα μαγαζί που να χει γουρουνοπούλα το Σαββατοκύριακο, πριν το Άργος όμως, δεν πάω και πιο μακριά.