Μόνο πότε θα πεθάνω δε ξέρω,δεν αλλάζουν τα μερομήνια τελικά μόλις ο καιρός λίγο ευνοήσει.https://www.kynigesia.gr/kynigi/tsichla-i-epanemfanisi-tis-afilotimis/
Στη Σωτηρίτσα Λάρισας αδέρφια...
Αν ομως δεν έχει, τις έφαγαν όλες οι βάρβαροι...
Μια από τα ίδια.... Δεν έχει επιστροφήΚαλησπέρα στην παρέα, ατουφεκιστος σήμερα.Ο συνάδελφος δίπλα με 2 τουφεκιές 1 τσίχλα.
Μια από τα ίδια.... Δεν έχει επιστροφή
Γατακια , και στην χειρότερη χρόνια ever σας πατάω...Καλησπέρα στην παρέα, ατουφεκιστος σήμερα.Ο συνάδελφος δίπλα με 2 τουφεκιές 1 τσίχλα.
Στους τυφλούς κυριαρχεί ο μονόφθαλμος για να πάρω λίγο απ' το χιούμορ του ΆλεξΓατακια , και στην χειρότερη χρόνια ever σας πατάω...
4.......
Τα ημερομηνία είναι απλή οδοντόκρεμα μπροστά στον Χάρη.Ο άνθρωπος ανάλογα με τις φουσκάλες στον ελληνικό σου λέει πόσες Φασσες θα πάρεις χέρι.Μόνο πότε θα πεθάνω δε ξέρω,δεν αλλάζουν τα μερομήνια τελικά μόλις ο καιρός λίγο ευνοήσει.
Αφού ξεχνώ το μπρίκι και καίγεται γαμωτοΤα ημερομηνία είναι απλή οδοντόκρεμα μπροστά στον Χάρη.Ο άνθρωπος ανάλογα με τις φουσκάλες στον ελληνικό σου λέει πόσες Φασσες θα πάρεις χέρι.
Όλο τον Χάρη πειράζεις αντί να τον έχεις στα όπα όπα...Τα ημερομηνία είναι απλή οδοντόκρεμα μπροστά στον Χάρη.Ο άνθρωπος ανάλογα με τις φουσκάλες στον ελληνικό σου λέει πόσες Φασσες θα πάρεις χέρι.
Είπες μερομήνια και ποιον λες να θυμήθηκα;Μα τον ένδοξο ευρωβουλευτή Αυτιά: ήταν φανατικός λάτρης τους,τα παρουσίαζε συχνά στην εκπομπάρα του...Μόνο πότε θα πεθάνω δε ξέρω,δεν αλλάζουν τα μερομήνια τελικά μόλις ο καιρός λίγο ευνοήσει.
Δεν έχω σχέση με αυτό το κοντινού ικο κάποια στιγμή θα σας πω τι είχε συμβουλέψει συνάδελφό μου για σύνταξη να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι του είπε μπροστά μου είναι μαλάκας αυτός που έδωσες τα ένσημα έχεις βγει μη κάθεσαι και τρέχει ο άλλος καταθέτει παίρνει άδειες και τον ξαναγυρνουν ένα χρόνο πίσω χαχαχαχαχαΕίπες μερομήνια και ποιον λες να θυμήθηκα;Μα τον ένδοξο ευρωβουλευτή Αυτιά: ήταν φανατικός λάτρης τους,τα παρουσίαζε συχνά στην εκπομπάρα του...
Το έχουμε σαν αντιβίωση το αλληλοξεκατινιασμα εμείς.Όλο τον Χάρη πειράζεις αντί να τον έχεις στα όπα όπα...
Ο καημενούλης ότι του λέτε κάνει...
Και με διάφορα πυρκαλ κυνηγαει, κ με cheddite tordo, και Ζωτος ν10 ρίχνει, κ δεν θέλει να ακούει κ για τα lambro....
Εναλλακτική θεραπεία λοιπόν:ενδιαφέρον,να το πούμε στον Άδωνι...Το έχουμε σαν αντιβίωση το αλληλοξεκατινιασμα εμείς.
Άι χέσε ωρεΓατακια , και στην χειρότερη χρόνια ever σας πατάω...
4.......
Σωγαμπρος χθες ο φιλος στο καρτερι.Μου λεει ειμαι εδω απο το 2007 αυτο το πραγμα το φετινο δεν το χω ξαναζησει.Να περνανε 2 πουλια 6 κ 5 και αν; Αλλες χρονιες εβαζα οπλο μεσα λεει τετοια ωρα, εκανα τσιγαρο και χαζευα μην δω καμια μπεκατσα.Εχει γυρισει και αυτος ποσα καρτερια σαν εμενα και πιο μακρια τιποτα.Γενικο το κακο.Γατακια , και στην χειρότερη χρόνια ever σας πατάω...
4.......
Όπου και να πας πάνω κάτω τα ίδια χάλια είναι....Έρχεται το ΣΚ και δεν ξέρουμε προς τα που να πάμε πάλι!