Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Στη θέση Βαθυρεματα Καθενων υπήρξε έντονη κινητικότητα κιχλιδων απόψε. Αναλυτικά 2 άτομα κάψαμε 9 φυσιγγια και έπεσαν 6 πουλιά παρακαλώ. Παρακαλείται ο κύριος Λ.Κ. να το συμπεριλάβει στο επόμενο άρθρο του. Κέντροκεντρικοτατη Εύβοια να γράψει......

Μια από τα ίδια.... Δεν έχει επιστροφή
Καλησπέρα στην παρέα, ατουφεκιστος σήμερα.Ο συνάδελφος δίπλα με 2 τουφεκιές 1 τσίχλα.
Γατακια , και στην χειρότερη χρόνια ever σας πατάω...
4.......

Μόνο πότε θα πεθάνω δε ξέρω,δεν αλλάζουν τα μερομήνια τελικά μόλις ο καιρός λίγο ευνοήσει.
Τα ημερομηνία είναι απλή οδοντόκρεμα μπροστά στον Χάρη.Ο άνθρωπος ανάλογα με τις φουσκάλες στον ελληνικό σου λέει πόσες Φασσες θα πάρεις χέρι.

Τα ημερομηνία είναι απλή οδοντόκρεμα μπροστά στον Χάρη.Ο άνθρωπος ανάλογα με τις φουσκάλες στον ελληνικό σου λέει πόσες Φασσες θα πάρεις χέρι.
Αφού ξεχνώ το μπρίκι και καίγεται γαμωτο
το καϊμάκι

Όλο τον Χάρη πειράζεις αντί να τον έχεις στα όπα όπα...

Ο καημενούλης ότι του λέτε κάνει...
Και με διάφορα πυρκαλ κυνηγαει, κ με cheddite tordo, και Ζωτος ν10 ρίχνει, κ δεν θέλει να ακούει κ για τα lambro....

Μόνο πότε θα πεθάνω δε ξέρω,δεν αλλάζουν τα μερομήνια τελικά μόλις ο καιρός λίγο ευνοήσει.
Είπες μερομήνια και ποιον λες να θυμήθηκα;Μα τον ένδοξο ευρωβουλευτή Αυτιά: ήταν φανατικός λάτρης τους,τα παρουσίαζε συχνά στην εκπομπάρα του...

Είπες μερομήνια και ποιον λες να θυμήθηκα;Μα τον ένδοξο ευρωβουλευτή Αυτιά: ήταν φανατικός λάτρης τους,τα παρουσίαζε συχνά στην εκπομπάρα του...
Δεν έχω σχέση με αυτό το κοντινού ικο κάποια στιγμή θα σας πω τι είχε συμβουλέψει συνάδελφό μου για σύνταξη να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι του είπε μπροστά μου είναι μαλάκας αυτός που έδωσες τα ένσημα έχεις βγει μη κάθεσαι και τρέχει ο άλλος καταθέτει παίρνει άδειες και τον ξαναγυρνουν ένα χρόνο πίσω χαχαχαχαχα

Όλο τον Χάρη πειράζεις αντί να τον έχεις στα όπα όπα...

Ο καημενούλης ότι του λέτε κάνει...
Και με διάφορα πυρκαλ κυνηγαει, κ με cheddite tordo, και Ζωτος ν10 ρίχνει, κ δεν θέλει να ακούει κ για τα lambro....
Το έχουμε σαν αντιβίωση το αλληλοξεκατινιασμα εμείς.

Γατακια , και στην χειρότερη χρόνια ever σας πατάω...
4.......
Σωγαμπρος χθες ο φιλος στο καρτερι.Μου λεει ειμαι εδω απο το 2007 αυτο το πραγμα το φετινο δεν το χω ξαναζησει.Να περνανε 2 πουλια 6 κ 5 και αν; Αλλες χρονιες εβαζα οπλο μεσα λεει τετοια ωρα, εκανα τσιγαρο και χαζευα μην δω καμια μπεκατσα.Εχει γυρισει και αυτος ποσα καρτερια σαν εμενα και πιο μακρια τιποτα.Γενικο το κακο.

τα ιδια και εδω στο νησι , καρτερι τιποτα , μονο στο περπατητο με πολυ περπατημα 2 η 3 πουλια με το ζορι , και απο οτι βλεπω δεν αλαζει η κατασταση τουλαχιστο για 10 μερες ακομα , και ελπιζουμε οχι για πολλα πουλια , αλλα για λιγο ποιο καλα

Status
Not open for further replies.
Back