respect. ... εγώ το είδα 6ωραίος ωραίος 5 φορές το είδα τρέλλα![]()
....και όπως πάντα, ουζάκια δίπλα στο κύμα
Τολό
![]()
και εγω για γοφαρια πειγα να ψαρεψω διοτη εδω κατω δεν εχουμαι η μαλον εχουμαι πολυ λιγα και σπανια..Το Τολό αλλά και το Ναύπλιο είναι κλασικός προορισμός για γοφάρια αλλά τώρα που τρώνε καλύτερα, έχουμε το κυνήγι. Είναι το μόνο κυνηγιάρικο που δεν έχω καταφέρει να πιάσω ακόμα .hit.
Σε καταλαβαινω Βασιλη μου... .goodboy. Θα τον βαλουμε να κανει παρεα με τον Lusso που στο αποχιασμα ειναι φωτια... .buy..buy buy.Ο Μάνος έκανε τα πάντα για να μη βγάλω το ψάρι αφού ακόμα δεν έχει μάθει να αποχιάζει αν και έχει κάνει τόση εξάσκηση![]()
μπραβω ρε ση εχουν αρχησει και κανουν εσθητη την παρουσιατους..
τη ωαρα ποιαστηκαι;
σε λυμανη η βραχια;
Μπράβο Βασίλη, ωραία παλαμιδα. Ελπίζω να την απολαυσατε ψητη.
Σε καταλαβαινω Βασιλη μου... .goodboy. Θα τον βαλουμε να κανει παρεα με τον Lusso που στο αποχιασμα ειναι φωτια... .buy..buy buy.![]()
Σε λιμάνι Ανδρέα γύρω στις 20.00...
Ψητή την φάγαμε αλλά την περισσότερη θα την κάνω λακέρδα. Είναι τόσο μεγάλα τα φιλέτα που πραγματικά μπουχτίζεις κρέας!
Πρώτα έβαλε την απόχη στην επιφάνεια της θάλασσας λες και περίμενε να πηδήξει μέσα, μετά σήκωσε την απόχη πριν μπει το ψάρι και στο τέλος έπιασε με το δίχτυ το τεχνητό αλλά ακόμα και τότε δεν ξαγκιστρώθηκε! Έλεος! Το χειρότερο απόχιασμα που έχω δει!!! Ας τους πετούσε το κοντάρι για να πεθάνει καλύτερα...