Eχουν περασει απο τα χερια μου 4 χρωματα Mommoti 140 , τα BAR, SAR, SARR και GLWG κ ολα μου εχουν δωσει λουτσους... Ο Γιωρικας ξεκινησε την καριερα του με το SARR...
Κλασσικά.Eχουν περασει απο τα χερια μου 4 χρωματα Mommoti 140 , τα BAR, SAR, SARR και GLWG κ ολα μου εχουν δωσει λουτσους... Ο Γιωρικας ξεκινησε την καριερα του με το SARR...
Η αλήθεια ειναι οτι συγκεκριμένο τεχνητό αν κ 13αρι εχει δυο σαλαγκιες αντί για τρεις που εχουν τα περισσοτερα..Πιστεύω αν είχε κ τρίτη θα ηταν διαφορετικά..Βάλε τεχνητο μέ πιο μεγάλες σαλαγγιες σε καλή κατάσταση η άλλαξε στυλ τραβηγματος, μήπως και προκαλεσεις πιο αποφασιστικη επίθεση.Οπότε... .eat.
Προσανατολιζομαι για ένα Gba 180 για βράδυ αφεγγαρο.Τι λες;Υπάρχει άλλο ίσως καλύτερο;Eχουν περασει απο τα χερια μου 4 χρωματα Mommoti 140 , τα BAR, SAR, SARR και GLWG κ ολα μου εχουν δωσει λουτσους... Ο Γιωρικας ξεκινησε την καριερα του με το SARR...
Εχω καναδυο τετοια στη συλλογή μου αλλά δεν τα έχω δουλέψει.Σπινινγκ με κουταλάκι εχει δοκιμάσει κανεις?Όπως πχ abu garcia toby που ειναι απομίμηση ψαριού..Ισως για καποια αφροψαρα να ειναι αποδοτικα..
Χάθηκε ο κόσμος να το βρεις καρφωμένο σε καμμια συναγριδα τρικιλη;Το είχα βρει κάποτε στην παραλια πετάμενο.
Και συναγριδα και τρικιλη?Δύσκολα πραγματα......Χάθηκε ο κόσμος να το βρεις καρφωμένο σε καμμια συναγριδα τρικιλη;
Για βράδυ φαίνεται ΟΚ.
Είναι να σε θέλει η τύχη.Και συναγριδα και τρικιλη?Δύσκολα πραγματα......![]()
Μοιάζει με αυτό :
img
Σήμερα σκεφτομε να σπιναρω με αυτο το ραπαλα των 10εκ.Πως το βλέπετε?Μου γεμίζει το μάτι για κανενα λουτσοπουλο..ΥΓ δεν γνωριζω τον τύπο του τεχνητού ακριβως πάντως ειναι φλοατινγκ..Το είχα βρει κάποτε στην παραλια πετάμενο..Ειχε ξεφλουδισει λίγο πάνω απο την ουρα κ το πέρασα με μανω..
Μεγάλο μπέρδεμα, αλλά δεν πειράζει αρκεί να δουλεύει.Μάλλον για το πρώτο μου μοιάζει απο το σχημα του και μονο..Οταν το βρήκα η σαλαγκιες δεν είχαν φτερακι,ισως ομως τις είχαν αλλάξει..και με την σειρά μου τις άλλαξα κ εγω με δυο διαφορετικές γιατι δεν είχα άλλες...buy buy..buy buy..smashfrak..hit.
Ίδιο τεχνητο;Συνεχίζω, με έναν λουτσο και σήμερα...![]()