Spinning

Eχουν περασει απο τα χερια μου 4 χρωματα Mommoti 140 , τα BAR, SAR, SARR και GLWG κ ολα μου εχουν δωσει λουτσους... Ο Γιωρικας ξεκινησε την καριερα του με το SARR...

Eχουν περασει απο τα χερια μου 4 χρωματα Mommoti 140 , τα BAR, SAR, SARR και GLWG κ ολα μου εχουν δωσει λουτσους... Ο Γιωρικας ξεκινησε την καριερα του με το SARR...
Κλασσικά.
Ακονιστε σαλαγγιες και ξεκινάτε.
Εκτός κιαν έχει γουρνοπουλα. Σήμερα γιορτάζει η μισή Πελοπόννησος.

Last edited:
Βάλε τεχνητο μέ πιο μεγάλες σαλαγγιες σε καλή κατάσταση η άλλαξε στυλ τραβηγματος, μήπως και προκαλεσεις πιο αποφασιστικη επίθεση.Οπότε... .eat.
Η αλήθεια ειναι οτι συγκεκριμένο τεχνητό αν κ 13αρι εχει δυο σαλαγκιες αντί για τρεις που εχουν τα περισσοτερα..Πιστεύω αν είχε κ τρίτη θα ηταν διαφορετικά..:)

• Like
Reactions: jnp
Προσανατολιζομαι για ένα Gba 180 για βράδυ αφεγγαρο.Τι λες;Υπάρχει άλλο ίσως καλύτερο;

Last edited:
Kλασσικο λουτσοχρωμα... Εγω βεβαια σαν πρωτη επαφη θα επαιρνα το ΜUL που δεν το εχω, αλλα λενε οτι δουλευει μερα νυχτα καλα... Αλλωστε στο συγκεκριμενο τεχνητο μαλλον πρωτα η κινηση του ειναι το κλειδι της επιτυχιας κ επειτα το χρωμα... To SAR ενω ειχε ξεφτισει εντελως συνεχιζε να μου δινει ψαρια...

• Like
Reactions: jnp
SE%25C3%2591UELOS.JPG

se%25C3%25B1uelo.JPG

COLORES.JPG

PORTADA.jpg

Τα τελευταία σπανιολικα μοντελακια. Ωραία φαίνονται.

Τα πανω πανω ισπανικά μοιάζουν με αντίγραφα του megabass.Το έχει δουλέψει κανεις;
g_dog-x_sw_main.jpg

Last edited:

img

Σήμερα σκεφτομε να σπιναρω με αυτο το ραπαλα των 10εκ.Πως το βλέπετε?Μου γεμίζει το μάτι για κανενα λουτσοπουλο..ΥΓ δεν γνωριζω τον τύπο του τεχνητού ακριβως πάντως ειναι φλοατινγκ..Το είχα βρει κάποτε στην παραλια πετάμενο..Ειχε ξεφλουδισει λίγο πάνω απο την ουρα κ το πέρασα με μανω..

Last edited:
Σπινινγκ με κουταλάκι εχει δοκιμάσει κανεις?Όπως πχ abu garcia toby που ειναι απομίμηση ψαριού..Ισως για καποια αφροψαρα να ειναι αποδοτικα..

Σπινινγκ με κουταλάκι εχει δοκιμάσει κανεις?Όπως πχ abu garcia toby που ειναι απομίμηση ψαριού..Ισως για καποια αφροψαρα να ειναι αποδοτικα..
Εχω καναδυο τετοια στη συλλογή μου αλλά δεν τα έχω δουλέψει.
Σε θολά νερά και ρεύματα ίσως είναι καλύτερα.

img

Σήμερα σκεφτομε να σπιναρω με αυτο το ραπαλα των 10εκ.Πως το βλέπετε?Μου γεμίζει το μάτι για κανενα λουτσοπουλο..ΥΓ δεν γνωριζω τον τύπο του τεχνητού ακριβως πάντως ειναι φλοατινγκ..Το είχα βρει κάποτε στην παραλια πετάμενο..Ειχε ξεφλουδισει λίγο πάνω απο την ουρα κ το πέρασα με μανω..
Μοιάζει με αυτό :
http://rapala.fishing/products/x-rap
To get the most out of the X-Rap Slashbait action, use your rod to give the lure more action. The X-Rap responds well to twitches, snaps and jerks – just vary the length and speed of your rod movement to create different actions from sweeps to aggressive darting.

When fish are extremely active, use the hard “snap” retrieve to really excite them; with your rod tip down, use a short snap-snap-pause retrieve to get the X-Rap to track in a very narrow manner. When fish are suspended over deep water, or to trigger shallow fish; use the “sweep” retrieve. With the rod tip up, use a long sweep-sweep-pause retrieve for a wider tracking action.
Ή αυτό
http://rapala.fishing/products/x-rap-saltwater
Οι σαλαγγιες πάντως δείχνουν το πρώτο.

Last edited:
Μάλλον για το πρώτο μου μοιάζει απο το σχημα του και μονο..Οταν το βρήκα η σαλαγκιες δεν είχαν φτερακι,ισως ομως τις είχαν αλλάξει..και με την σειρά μου τις άλλαξα κ εγω με δυο διαφορετικές γιατι δεν είχα άλλες...buy buy..buy buy..smashfrak..hit.

Μάλλον για το πρώτο μου μοιάζει απο το σχημα του και μονο..Οταν το βρήκα η σαλαγκιες δεν είχαν φτερακι,ισως ομως τις είχαν αλλάξει..και με την σειρά μου τις άλλαξα κ εγω με δυο διαφορετικές γιατι δεν είχα άλλες...buy buy..buy buy..smashfrak..hit.
Μεγάλο μπέρδεμα, αλλά δεν πειράζει αρκεί να δουλεύει.

Back