Spinning

Μας εχει βαλει τα γυαλια ο ψηλος... .sarcastic. Μονο ενας πρεπει να κυκλοφορει καθε μερα ομως γιατι αλλη κινηση δεν βλεπουμε... Εγω μονο μια αστχοη επιθεση στο επιφανειας ειδα κ τιποτα αλλο...
Γιαννη οχι περισσοτερο απο 4-5 μετρα... Εκβολες...

Κ ηταν κ τσαμπουκαλης ο λουτσος, τα ακουσαμε τα φρενα... χαχαχαχα
Τασο παλιοτερα ειχα κανει spinning με κουταλακια, εναν κυνηγο εχω πιασει κ ενα κοκκαλι... Δεν χανεις κατι να δοκιμασεις αλλα νομιζω οτι οι καλυτερες ωρες ειναι οι μεσημεριανες με τον ηλιο να κανει εντονες αντανακλασεις κ αερακι στη θαλασσα...
Παντως αν επιμενεις κ θες να συνεχισεις να πηγαινεις για λουτσους για μενα παρε ενα Rapala Max rap 13 εκ... Κ θα το πετας ανετα, κ θα το βρεις σε ολα τα ψαρευτικα μαγαζια κ κανει καλη δουλεια σε πολλα ειδη ψαριων... ;)

Εχω δυο max rap 13αρια..Το πορτοκαλί κιτρινο το κλασσικο,και ενα άσπρο με μωβ κεφάλι...Πηγαίνω κάθε σούρουπο αλλα τίποτα,δεν εχει κυνηγιαρικα(ούτε καν λαβρακια)δυστυχώς..Ειναι και η χελώνα κ βολταρει..Σήμερα θα αλλάξω σημείο..Εχεις κάποιο αλλο χρώμα υπόψη?Ετσι για αλλαγή....Τωρα θα μου πεις....τις κοντης μπιιιιιιιπππππ τις φταίνε η τρίχες....

Εχω δυο max rap 13αρια..Το πορτοκαλί κιτρινο το κλασσικο,και ενα άσπρο με μωβ κεφάλι...Πηγαίνω κάθε σούρουπο αλλα τίποτα,δεν εχει κυνηγιαρικα(ούτε καν λαβρακια)δυστυχώς..Ειναι και η χελώνα κ βολταρει..Σήμερα θα αλλάξω σημείο..Εχεις κάποιο αλλο χρώμα υπόψη?Ετσι για αλλαγή....Τωρα θα μου πεις....τις κοντης μπιιιιιιιπππππ τις φταίνε η τρίχες....
Χελωνοσουπα έχεις φάει;

Δεν εχει τύχει....
Άρα δεν έχεις πάει στην Κίνα.
Το πρώτο πιασιμο σε συρτη βυθού με βαρκα στη Φοινικουντα το 1986, ήταν μια χελώνα μπλεγμενη σε παραγάδι στη Σαπιεντζα. Με δυσκολία έκοψα την πετονια γύρω της. Ήταν τυχερή γιατί ήταν σε βάθος δεκαπέντε μέτρα και με το ζόρι έφτανε στην επιφανεια για αέρα.
Λίγο μετά άρπαξα μια καλή στηρα τριαμισαρα.

Συχνό φαινόμενο στα παραγαδια..ανοιγει τα παραγαδισια αγκίστρια για πλάκα συνηθως(ανάλογα κ το νούμερο βέβαια..)και απελευθερώνετε..Αλλα δυστυχώς καμιά φορά την πατάει γιατι φέρνει βόλτες την μάνα του παραγαδιου τούφες πάνω της....

• Like
Reactions: jnp
Το πρώτο πιασιμο σε συρτη βυθού με βαρκα στη Φοινικουντα το 1986, ήταν μια χελώνα μπλεγμενη σε παραγάδι στη Σαπιεντζα. Με δυσκολία έκοψα την πετονια γύρω της. Ήταν τυχερή γιατί ήταν σε βάθος δεκαπέντε μέτρα και με το ζόρι έφτανε στην επιφανεια για αέρα.
Λίγο μετά άρπαξα μια καλή στηρα τριαμισαρα.

host image

image hosting

Χθες, αν και κυκλοφορουσαν μεγάλα ψάρια, λαβρακια κοντά στα δυο κιλά και κάτι λουτσοι σαν τα πόδια μας, δεν χτύπησαν στα τεχνητά με τίποτα. Έριξα κάμποσο ψωμί και μαζεύτηκαν όλα τα κεφαλακια της περιοχής με αποτέλεσμα να εμφανιστούν και οι αρπαγες μετά από λίγο.
Έναν λουτσο έπιασα μεγέθους όσο ήταν το τεχνητό. Εξαιρετικό μέγεθος για δόλωμα αλλά τον ξαναεριξα να βρει την μάνα του, μπας και μεγαλώσει :-)

Χθες, αν και κυκλοφορουσαν μεγάλα ψάρια, λαβρακια κοντά στα δυο κιλά και κάτι λουτσοι σαν τα πόδια μας, δεν χτύπησαν στα τεχνητά με τίποτα. Έριξα κάμποσο ψωμί και μαζεύτηκαν όλα τα κεφαλακια της περιοχής με αποτέλεσμα να εμφανιστούν και οι αρπαγες μετά από λίγο.
Έναν λουτσο έπιασα μεγέθους όσο ήταν το τεχνητό. Εξαιρετικό μέγεθος για δόλωμα αλλά τον ξαναεριξα να βρει την μάνα του, μπας και μεγαλώσει :)
Τα ζυμαροπολυαγκιστρα έκαναν δουλειά Γιώργο η Τελικά ψάρεψες με σπινινγκ?

Έναν λουτσο έπιασα μεγέθους όσο ήταν το τεχνητό. Εξαιρετικό μέγεθος για δόλωμα αλλά τον ξαναεριξα να βρει την μάνα του, μπας και μεγαλώσει :)
Δοκιμάστε πεταχταρια μοναγκιστρα χωρίς μολυβι το βράδυ φυσικά.

Back