Spinning

Που να πιάσει ψάρι που την τελευταία φορά που πήγε, έφαγε κατάρες από ένα ζευγαράκι που μόλις είχαν τσιτσιδωθεί πάνω στα βραχάκια, έσπευσαν να ξαναντηθούν στα γρήγορα αφού ήθελε ντε και καλά να περάσει ανάμεσα τους. Πήγαινε ρε φίλε από την άλλη, που θες μετά να πιάσεις ψάρι ... .yel..sarcastic.

Αχαχαχαχα σαν τον Στάθη Ψάλτη στην ταινία!

Που να πιάσει ψάρι που την τελευταία φορά που πήγε, έφαγε κατάρες από ένα ζευγαράκι που μόλις είχαν τσιτσιδωθεί πάνω στα βραχάκια, έσπευσαν να ξαναντηθούν στα γρήγορα αφού ήθελε ντε και καλά να περάσει ανάμεσα τους. Πήγαινε ρε φίλε από την άλλη, που θες μετά να πιάσεις ψάρι ... .yel..sarcastic.
.big smile.

Τέτοιες αμαρτίες πληρώνει λοιπόν, καλά το κατάλαβα.
Ρε που φτάνει ο άνθρωπος για ένα καλό σπινινγκ!!!

Εγω ειδες ειπα να μην το γραψω αλλα πας γυρευοντας... .goodboy.
Αφου εχουμε ακτεβει απο τα αμαξια κ εχουμε αρχισει να περπαταμε τον πετρινο λιμενοβραχιονα σηκωνεται ενας αναμαλιασμενος 70 μετρα μακρια κ μας εκανε νοημα να φυγουμε... Ειχε το παιδι το κοριτσι του κ θελανε να νιωσουν λιγο τη φυση... Γυρναω στο Γιωρικα, να το αφησουμε το παιδι να τελειωσει? Α ρε μου λεει, θα περασουμε διακριτικα απο διπλα....buy buy. Οανθρωπος συνεχιζε να κανει νοηματα να φυγουμε κ τοτε ακουγεται η βαρια φωνη του Χουνταλα (αυτη που κανει τα γυναικωτα να αναστατωνονται .sarcastic. )..." απο που να φυγουμε ρε φιλε, απο το χωραφι του πατερα σου? Θα περασουμε απο διπλα"... Αφο ο συμπαθης πλεον τσιγγανος ειδε οτι δεν βγαζει ακρη με τον αλεπουδιαη του ειπε να περιμενει ενα λεπτο να ντυθουν... Περασαμε διακρητικα απο διπλα κ μετα ο ανθρωπος ζηταγε στο χουνταλα κ συγνωμη για την αναστατωση... Κ δεν τον αφησαμε να κανει δουλεια του κ μας ζηταγε κ συγνωμη....buy buy..buy buy..buy buy. Κ μετα απορω κ εγω γιατι δεν πιανω ψαρια....sarcastic.

Πραγματικά ένοιωσα από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ζωή μου ... .what..what..what.
Άκου φύγετε ... :confused:
Μου βγήκε αυθόρμητα, "από που να φύγουμε ρε φίλε, από το χωράφι του πατέρα σου; " .... .very funny..very funny..very funny.

Πηγε να κανει σπιννινγκ κ τους χαλασε το πικ νικ.
καημενε Άρη κ πρεπει να ακουσες τα εσχατα.sarcastic.

Ολοι βλέποντας τον Αρη
λεν με στόμφο κ καμαρι
ειν μεγάλος ειν τις ''πιατσας''.very funny..love1.
Ειναι ο Ζευγαροβραχοχαλαστρας

Καλα ρε θα μου βγει κ καινουργιο παρατσουκλι???? .asking. Αφου ειπαμε ο Χουνταλας τους εκανε χαλαστρα, εγω τι φταιω... .buy buy.
Ενας θεος ξερει τι θα ακουσαμε εκεινη τη μερα με τον μυστηριο κ γκρινιαρη ανθρωπο που εχω μπλεξει....yelling.

Πραγματικά ένοιωσα από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ζωή μου ... .what..what..what.
Άκου φύγετε ... :confused:
Μου βγήκε αυθόρμητα, "από που να φύγουμε ρε φίλε, από το χωράφι του πατέρα σου; " .... .very funny..very funny..very funny.
Αυτο μας εχει γίνει βιωμα από τα καρτερια της τσιχλας!

Και μετά περιμένατε να βγάλετε ψάρι ε? φάγατε κατάρες!!! Και με την φωνή του Χουντάλα ότι ψάρι ήταν σε απόσταση 1 μιλίου θα ψόφησε(Κάτι σαν δυναμίτης σπάνε τα τυμπανα) .ha ha ha.

Εγω ειδες ειπα να μην το γραψω αλλα πας γυρευοντας... .goodboy.
Αφου εχουμε ακτεβει απο τα αμαξια κ εχουμε αρχισει να περπαταμε τον πετρινο λιμενοβραχιονα σηκωνεται ενας αναμαλιασμενος 70 μετρα μακρια κ μας εκανε νοημα να φυγουμε... Ειχε το παιδι το κοριτσι του κ θελανε να νιωσουν λιγο τη φυση... Γυρναω στο Γιωρικα, να το αφησουμε το παιδι να τελειωσει? Α ρε μου λεει, θα περασουμε διακριτικα απο διπλα....buy buy. Οανθρωπος συνεχιζε να κανει νοηματα να φυγουμε κ τοτε ακουγεται η βαρια φωνη του Χουνταλα (αυτη που κανει τα γυναικωτα να αναστατωνονται .sarcastic. )..." απο που να φυγουμε ρε φιλε, απο το χωραφι του πατερα σου? Θα περασουμε απο διπλα"... Αφο ο συμπαθης πλεον τσιγγανος ειδε οτι δεν βγαζει ακρη με τον αλεπουδιαη του ειπε να περιμενει ενα λεπτο να ντυθουν... Περασαμε διακρητικα απο διπλα κ μετα ο ανθρωπος ζηταγε στο χουνταλα κ συγνωμη για την αναστατωση... Κ δεν τον αφησαμε να κανει δουλεια του κ μας ζηταγε κ συγνωμη....buy buy..buy buy..buy buy. Κ μετα απορω κ εγω γιατι δεν πιανω ψαρια....sarcastic.

Τι τραβάς και συ ρε φίλε .......sarcastic.

Όσο θυμάμαι το περσινό τελευταίο κυνήγι τσίχλας..Μιλάω με τον Πανούτσο στο cb και του λέω έλα απο δω έχουν αρχίσει και περνάνε..Και πάει και κάθεται 50 μέτρα μπροστά απο τον Χουντάλα..Αρχιζει τις τριάρες κλασικά..και ακουγεται αυτή η γαργαλιστική φωνή..ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ? .very funny..off topic.

Τον χουνταλα τον αδικείται πολύ.
Θα ηταν ιδανικός συντροφος για καρτερι λαγου.

Με την φωνη του θα γύριζε τους λαγους που πιάνουν ακαλυπτα μονοπατια.
φανταστειτε το.....
πιανει ο λαγος μονοπατι .....
''Που πας ρε τριχαααααα, απο δω ειμαιιιιι
Παγος ο αυτιας.....τα χανει......και γυριζει προς τα πανω του:-D :-D :-D

Exθες ειχα ενα κενο μεταξυ 8.30 με 9.30 που ηθελα να κανω μια αγγαρεια κ εριξα μερικες καλαμιες στο λιμανι σε ενα ανοιγμα αναμεσα στα καικια... Δοκιμασαμε σιλικονες για κανενα πονηρο λαβρακα στον πατο χωρις αποτελεσμα και στο νυστωμα ενας 700αρης λουτσος μου εκανε παρεα στο τσιμεντο... Το μονο κακο ειναι οτι βαρεσε καμια 15αρια μετρα απο το ντοκο κ δεν ευχαριστηθηκα λιγο μαχη...

..ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ? .very funny..off topic.

Χαχαχα...μην τα σκαλιζεις ρε... Μα είχαμε κάτσει ολη στην σειρά και βγήκε μπροστά ο λόρδος. Του έχω ζητήσει πάντως συγνώμη γιατί ήμουν κάπως αποτομος... ☺

Χαχαχα...μην τα σκαλιζεις ρε... Μα είχαμε κάτσει ολη στην σειρά και βγήκε μπροστά ο λόρδος. Του έχω ζητήσει πάντως συγνώμη γιατί ήμουν κάπως αποτομος... ☺

Ό λόρδος! Αχαχαχαχα Να το το παρατσούκλι..Εγω 7 παρά εκείνη την μέρα έπαιζα skeet .shoot.

Τέλος αυτά, πάμε spinning... ☺
Αριστο, τελικά απέναντι στο τσιμέντο κολλάνε περισσότεροι λουτσοι από την μπούκα.

Τέλος αυτά, πάμε spinning... ☺
Αριστο, τελικά απέναντι στο τσιμέντο κολλάνε περισσότεροι λουτσοι από την μπούκα.
Τυχερα ειναι αυτα ρε Γιωργο... Στο λιμανι ειναι κ πιο δυσκολο το ψαρεμα, εχουν δει τα ψαρια χιλια-δυο αλιευτικα εργαλεια, εγω προτιμω την "ανοιχτη θαλασσα" αλλα το λιμανι ειναι η ευκολη κ κοντινη επιλογη...

Back